Αστρολόγος προβλέψεις 19/01 Κυριακή

zwdia-nea-selini-lewn

Αστρολόγος προβλέψεις 19/01 Κυριακή

Αστρολόγος Σήμερα είναι Κυριακή, ημέρα που την κυβερνά ο Ήλιος. Ο ζωοδότης πλανήτης διανύει την τελευταία του μέρα στο ζώδιο του Αιγόκερω. Από αύριο περνά στον Υδροχόο, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 19 Φεβρουαρίου. Κάτι θα φτάσει στη λήξη ή την ολοκλήρωσή του σήμερα!

Η Σελήνη βρίσκεται στον Σκορπιό, δίνοντας στην ατμόσφαιρα ένταση και εστίαση. Νιώθετε πιο εσωστρεφείς με το φεγγάρι σε αυτό το ζώδιο, έχετε ανάγκη από περισσότερη ιδιωτικότητα.

Όλες οι συγκυρίες διαγράφονται αίσιες. Η Σελήνη θα αλλάξει εδάφη, αφήνοντας τον Σκορπιό για να περάσει στον Τοξότη. Η ενέργεια αλλάζει, γεμίζει με πιο δεκτικές και εξωστρεφείς δονήσεις!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Η Κυριακή είναι ευνοϊκή μέρα για να τακτοποιήσετε τις εργασίες σας στο σπίτι, για να επιτύχετε αρμονία στις σχέσεις σας με τα μέλη της οικογένειας σας. Σήμερα καλό θα ήταν να μην παρέμβετε στις ζωές άλλων και να μην ανακατευτείτε σε ενέργειες χειραγώγησης. Η Κυριακή είναι καλή για την επίλυση προβλημάτων στο σπίτι, οικιακής είτε άλλης φύσεως. Σήμερα είναι πιθανό να χρειαστεί να φροντίσετε μεγαλύτερους συγγενείς: Γονείς, παππούδες κ.λπ.

Την Κυριακή, τα άτομα νεαρής ηλικίας θα πρέπει να δώσουν προσοχή στις οικονομικές τους υποθέσεις. Υπάρχει κίνδυνος να χάσουν ένα μεγάλο χρηματικό ποσό ή να το ξοδέψουν για κάτι που δεν έχει αξία. Σήμερα θα υπάρξουν κάποιες αντιπαραθέσεις στην ερωτική σας σχέση. Ίσως αποτελέσουν αφορμή για να κάτσετε και να μιλήσετε σοβαρά για την αιτία της εμφάνισής τους. Ήρθε η ώρα για μια αλλαγή!

zodia-zwdia-9988

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη: Η Κυριακή θα είναι μια ήσυχη και σχετικά ευνοϊκή μέρα. Θα μπορέσετε να κάνετε συζητήσεις και να λάβετε αποφάσεις, σχετικά με τις οικονομικές σας υποθέσεις την εβδομάδα που ξεκινά. Σήμερα υπάρχει κίνδυνος να ξεχάσετε ή να χάσετε κάποιο προσωπικό σας αντικείμενο σε δημόσιο χώρο, να πέσετε θύμα κλοπής ή άλλες παρόμοιες δυσάρεστες καταστάσεις.

Αστρολόγος προβλέψεις 19/01 Κυριακή

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω: Σήμερα τα σχέδιά σας θα εξελιχθούν διαφορετικά από ότι περιμένατε. Αυτό μπορεί να σας προκαλέσει κακή διάθεση ή να δημιουργήσει προβλήματα στις σχέσεις σας με τους άλλους. Σήμερα θα σας είναι ιδιαίτερα δύσκολο να μιλήσετε με παιδιά και νεότερους ανθρώπους από εσάς. Το καλό είναι ότι αυτά τα συναισθήματα θα έρθουν και θα φύγουν γρήγορα, οπότε δεν θα είναι δύσκολο να επιδείξετε αυτοέλεγχο.

xartomanteia

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου: Η Κυριακή είναι μια μέρα που σας επιφυλάσσει εκπλήξεις, μικρές ή μεγάλες… Αλλά που μπορεί να επιφέρουν αλλαγές στα σημαντικά σχέδια και τους στόχους σας. Σήμερα θα έχετε περισσότερες συναντήσεις, συνομιλίες, ανταλλαγή μηνυμάτων με άτομα από άλλα μέρη. Μπορεί να βιώσετε ευχάριστα συναισθήματα στην προσωπική σας ζωή, που θα εξαρτηθούν από την ικανότητά σας να νιώσετε χαρά, να χαμογελάσετε και να έχετε θετική διάθεση.

Αστρολόγος προβλέψεις 19/01 Κυριακή

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων: Η Κυριακή θα είναι σημαντική μέρα, καθώς θα σας φέρει τύχη και βοήθεια σε σημαντικές στιγμές. Σκεφτείτε τι μπορείτε να κάνετε σήμερα, τι είναι σημαντικό και τι ασήμαντο. Θα υπάρξουν σύντομες στιγμές θλίψης. Μπορεί να σχετίζονται με κάποιες αποτυχίες κατά την περασμένη εβδομάδα ή επειδή θα σας λείπει κάποιο άτομο που δεν είναι πλέον μαζί σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75