αστρολόγος προβλέψεις 20/03 Τρίτη

zwdia-ζωδια

Κοινοποίηση:

αστρολόγος προβλέψεις 20/03 Τρίτη

Την Τρίτη να είστε προετοιμασμένοι για δεσμεύσεις ή γεγονότα που σχετίζονται με ένα παιδί ή παιδιά. Πιθανόν πρόκειται για τα δικά σας παιδιά ή για παιδιά από τον στενό συγγενικό σας κύκλο.

Σήμερα η γέννηση ενός παιδιού θα αποτελέσει κάτι περισσότερο από μια ξεχωριστή γιορτή στο σπίτι των γονιών του. Εάν έχετε άλλες ιδιαίτερες προσδοκίες για σήμερα, να ξέρετε ότι τα πράγματα μπορεί να εξελιχθούν αρκετά διαφορετικά, και να σας κάνουν να λυπηθείτε ή να απογοητεύεστε από ορισμένους ανθρώπους.

Η μέρα υποδεικνύει μια ξεχωριστή ή απροσδόκητη γνωριμία με ένα άτομο που θα φέρει δυνατά συναισθήματα στη ζωή σας ή θα έχει μια άλλη σημαντική αποστολή. Θα είναι μια καλή μέρα για τους άνδρες ηλικίας άνω των 35 ετών σε ό,τι αφορά οικονομικά σχέδια και παραλαβή χρημάτων.

zodia-zvdia-22

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, σήμερα να περιμένετε περισσότερες δεσμεύσεις που σχετίζονται με συγγενείς. Μια προσωπική γιορτή κάποιου συγγενή μπορεί να αποτελέσει λόγο για τηλεφωνήματα ή για μια συγκέντρωση. Η μέρα προμηνύει χωρισμό με κάποιο άτομο με το οποίο δεν έχετε πια μέλλον μαζί. Σήμερα, φροντίστε για την υγεία σας.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, σήμερα θα δώσετε περισσότερη προσοχή στην ερωτική σας ζωή. Αυτά που θα βιώσετε σήμερα θα είναι συνέπειες των ενεργειών ή των αποφάσεων του συντρόφου σας. Αν είστε αδέσμευτοι, σήμερα μπορεί να κάνετε μια καινούργια γνωριμία, αλλά σε απροσδόκητες περιστάσεις ή μέσω της διαμεσολάβησης κάποιου άλλου. Σήμερα θα λάβετε νέα που θα είναι απόρριψη κάποιου αιτήματος ή επιθυμίας σας. Την Τρίτη, κρατήστε τυχόν προσωπικές πληροφορίες μακριά από περίεργους ανθρώπους.

taro-zodia-76

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου σήμερα, θα έχετε επιτυχία στη δουλειά ή στην επιχείρησησας. Θα έχετε μια καινούργια ιδέα που θα ανυπομονείτε να θέσετε σε εφαρμογή στο προσεχές μέλλον. Οι νέες γνωριμίες που θα κάνετε σήμερα θα συνεχίσουν να αναπτύσσονται και στο μέλλον, προσφέροντάς σας χρήσιμες γνώσεις, δεξιότητες και επαφές.

Πολλοί από εσάς που γεννηθήκατε σήμερα στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, θα είστε τυχεροί σε διάφορες ενέργειες σχετικές με χρήματα. Μπορείτε να δοκιμάσετε την τύχη σας με ένα μικρό χρηματικό ποσό σε διάφορα τυχερά παιχνίδια. Την Τρίτη, μπορείτε να κάνετε μια έκπληξη σε επισκέπτες στο σπίτι σας ή να επισκεφθείτε κάποιον. Να είστε προσεκτικοί στις συνομιλίες που σχετίζονται με χρήματα. Αποφύγετε τις συγκρούσεις, ειδικά εκείνες που σχετίζονται με γεγονότα από το παρελθόν.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65