Αστρολόγος προβλέψεις 20/08 Τρίτη

1349161177_fc24e230c862b4d8a8a2343575a

Αστρολόγος προβλέψεις 20/08 Τρίτη

Αστρολόγος Σήμερα είναι Τρίτη, ημέρα που την κυβερνά ο Άρης. Ο πλανήτης της ορμής βρίσκεται στην Παρθένο, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 4 Οκτωβρίου.

Έχετε όλη την ενέργεια που χρειάζεστε, για να δώσετε κίνηση σε όλα προς την κατεύθυνση που θέλετε. Υιοθετήστε τις πιο υγιείς συνήθειες για την καθημερινότητά σας. Όλα θα μπαίνουν μετά στη θέση που πρέπει!

Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό. Ανοίγει τη μέρα σε μια όψη τετραγώνου με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω. Είναι καιρός να αφυπνίσετε τις αισθήσεις και να πάρετε τον έλεγχο των πραγμάτων. Στη συνέχεια η ροή τους παίρνει ενέργεια από το κριάρι και σας δίνει τα αποτελέσματα που θέλετε. Δοκιμάστε το!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Η Τρίτη είναι μια μέρα κατά την οποία θα πρέπει να κινείστε στο ίδιο μήκος κύματος με τον κόσμο γύρω σας. Οποιαδήποτε δυσαρμονία στις επαφές σας με τους άλλους ανθρώπους, θα προκαλέσει χάος και πρόβλημα στις υποθέσεις σας. Αποφύγετε να συμμετέχετε στα οικονομικά προβλήματα κάποιου άντρα, από το σπίτι ή τον χώρο εργασίας σας. Την Τρίτη μπορείτε να προγραμματίσετε κάτι χρήσιμο ή να επιτύχετε στα καθήκοντά σας με κάποιον συγγενή. Θα ανήκει στο ζώδιο του Σκορπιού, του Καρκίνου ή των Ιχθύων.

Σήμερα να περιμένετε κάποια νέα, πληροφορίες ή συζητήσεις με άτομα με τα οποία ζείτε στην ίδια γειτονιά. Αυτές οι ενέργειες και τα γεγονότα, θα εξαρτηθούν από την εξέλιξη των σχεδίων σας αυτή την εβδομάδα ή μέχρι το τέλος Αυγούστου. Η σημερινή θα είναι ευνοϊκή μέρα για να ξεκαθαρίσετε τις αμφιβολίες σας σχετικά με μια διάγνωση. Θα αφορά τη δική σας υγεία ή την υγεία κάποιου ατόμου από την οικογένειά σας. Η Τρίτη θα είναι μια καλή μέρα για ανάρρωση.

zodia-zwdia-9988

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη: Σήμερα θα πρέπει να πάρετε μια σημαντική απόφαση. Θα πρέπει να έχετε προγραμματίσει τα έξοδά σας για σήμερα, για να μην μπείτε σε μπελάδες. Αν προκύψουν οικονομικά προβλήματα, αλλάξτε κάτι στον τρόπο που ξοδεύετε τα χρήματα σας τις επόμενες μέρες και εβδομάδες.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω: Σήμερα θα έρθετε σε επαφή με ένα κορίτσι ή με μια νεαρή γυναίκα που ανήκει στην οικογένειά σας ή στον κύκλο των συγγενών σας. Την Τρίτη αποφύγετε να χρησιμοποιήσετε κόλπα για να επιτύχετε τους προσωπικούς σας στόχους. Σήμερα, τέτοιου είδους πράξεις θα στραφούν εναντίον σας.

Αστρολόγος προβλέψεις 20/08 Τρίτη

κρυσταλλομαντεία

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου: Θα περάσετε το μεγαλύτερο μέρος της μέρας σας σε συζητήσεις ή συναντήσεις με φίλους. Σήμερα θα συζητήσετε για διάφορα οικονομικά ζητήματα, καθώς και σχέδια που μπορεί να σας αποφέρουν ένα επιπλέον εισόδημα. Οι σχέσεις σας με τα άτομα που ζουν κοντά σας θα είναι σημαντικές για εσάς. Καλό θα είναι να είστε προσεκτικοί στις ενέργειες που σχετίζονται με την υπογραφή μιας οικονομικής συμφωνίας.

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων: Σήμερα η σχέση σας με μια γυναίκα θα εξελιχθεί καλά. Η επιρροή της στη ζωή σας θα είναι σίγουρα ευνοϊκή για εσάς. Αποφύγετε να επιλύσετε κάποιο πρόβλημα που σχετίζεται με το σπίτι ή την περιουσία σας με κάποιον που δεν ζει μαζί σας. Οι προσδοκίες σας για κάποιο ταξίδι θα καθυστερήσουν για λίγες μέρες ακόμη.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot