αστρολόγος προβλέψεις 22/03 Πέμπτη

wroskopos-ερωτικο-ωροσκοπιο

Κοινοποίηση:

αστρολόγος προβλέψεις 22/03 Πέμπτη

Την Πέμπτη, είναι πιθανόν να προκύψουν εντάσεις στο σπίτι σας, σε κάποιο ταξίδι ή με άτομα από άλλη πόλη (ή χώρα). Η σημερινή θα είναι μια εποικοδομητική μέρα για σας σε επαγγελματικό ή επιχειρηματικό επίπεδο με πραγματικά έσοδα ή ευκαιρίες κέρδους.

Την Πέμπτη, πολλοί από εσάς θα έχετε συναντήσεις ή συγκεντρώσεις με φίλους που μπορεί να γίνουν τυχαία λόγω μιας ξαφνικής είδησης ή κάποιου γεγονότος. Αυτή θα είναι μια καλή μέρα για να επικοινωνήσετε με άτομα από κοντά και μακριά. Σε ό,τι αφορά τα παιδιά σας σήμερα, μην πάρετε κάποια απόφαση για αυτά.

Εάν έχετε μια νομική αγωγή που σχετίζεται με κάποιο παιδί, πιθανότατα θα εκπλαγείτε από κάποιο ψέμα ή μια απόπειρα χειραγώγησης.

zodia-zvdia-22

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, η μέρα υποδεικνύει πολλή δουλειά ή επαφές με ανθρώπους που βρίσκονται σε υψηλές δημόσιες θέσεις. Σήμερα θα είναι σημαντικό να μιλήσετε ή να συναντήσετε κάποιο μέλος της οικογένειας σας. Η Πέμπτη θα είναι μια καλή μέρα για γνωριμίες, συναντήσεις και συγκεντρώσεις κάθε είδους.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, σήμερα να περιμένετε σημαντικά νέα ή ένα έγγραφο. Θα έχετε ενδιαφέρουσες και σημαντικές επαφές. Θα ανταλλάξετε πληροφορίες ή επιστολές με άτομα από άλλες τοποθεσίες ή από το εξωτερικό. Θα είναι μια καλή μέρα για επαγγελματικές ή άλλες επαφές με άτομα ξένης εθνικότητας.

zwdia-fotia

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, η σημερινή θα είναι μια επιτυχημένη ημέρα για την εργασία σας. Σήμερα είναι πιθανό να παραλάβετε χρήματα ή κάποιο φορτίο από άλλη τοποθεσία. Την Πέμπτη θα μάθετε μερικά ενδιαφέροντα νέα, αλλά με κάποια καθυστέρηση.Κάποια σχόλια που θα γίνουν για εσάς από έναν φίλο ή συγγενή θα σας προκαλέσουν θλίψη, απογοήτευση. Θα αισθανθείτε παραμελημένοι.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, θα έχετε πιο ενεργή επικοινωνία με φίλους και συγγενείς. Θα μάθετε κάποιο νέο σχετικά με μια εγκυμοσύνη ή τη γέννηση ενός παιδιού. Η ημέρα θα είναι σημαντική για την εργασία ή την επιχείρησή σας. Σήμερα, να περιμένετε μια δυναμική μέρα με ευκαιρίες να ανταποκριθείτε στα σχέδια και τις προσδοκίες σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65