Αστρολόγος προβλέψεις 23/09 Τετάρτη

imerisies-provlepseis-pempti-15-5

Αστρολόγος προβλέψεις 23/09 Τετάρτη

Αστρολόγος Σήμερα είναι Τετάρτη, ημέρα που την κυβερνά ο Ερμής. Ο αγγελιαφόρος πλανήτης βρίσκεται στον Ζυγό, γι’ αυτό η σκέψη σας είναι πιο ισορροπημένη και συνεργατική. Η πρόθεσή σας είναι να έχετε αγαστές σχέσεις με όλους!

Το πρωί ο Ερμής θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω. Στρέφεστε στην υπομονή και στην τήρηση των κανόνων. Παράλληλα, η Σελήνη ανοίγει τη μέρα στον Τοξότη. Είστε εξωστρεφείς και δεκτικοί, αποζητάτε την αλήθεια και μόνο!

Το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στον Αιγόκερω, όπου και θα σχηματιστεί το Δεύτερο Τέταρτο. Με την ενέργειά σας να τονώνεται, μπορείτε να προωθήσετε τα σχέδιά σας και να σημειώσετε πρόοδο!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Την Τετάρτη δείξτε υπομονή, προσπαθήστε να αποδεχτείτε όσους επικοινωνήσετε όπως είναι. Μπορείτε να αλλάξετε τον εαυτό σας, μαθαίνοντας να αγαπάτε αυτούς που είναι διαφορετικοί. Ό,τι κι αν αποφασίσετε να κάνετε, όποιες εργασίες και αν έχετε, σκεφτείτε την επίδρασή τους στους άλλους. Η μέρα ευνοεί τα δημόσια και πολιτικά γεγονότα, αν και όλα θα εξαρτηθούν από το σχεδιασμό. Μπορείτε να ολοκληρώσετε σημαντικές υποθέσεις και να ξεκινήσετε νέες αύριο. Ευνοούνται οι τις ιατρικές διαδικασίες.

chartomantia-098

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη: Η Τετάρτη ευνοεί την εξέλιξη οικονομικών θεμάτων, που αφορούν την οικογένεια ή την επιχείρησή σας. Είναι καλή μέρα για συναντήσεις, επισκέψεις και συγκεντρώσεις. Προστατέψτε τα προσωπικά σας αντικείμενα σε δημόσιους χώρους, καθώς θα είστε κάπως αφηρημένοι. Μην γίνεστε άπληστοι και μην ζητάτε περισσότερα από αυτά που μπορεί να σας δώσει η ζωή.

Αστρολόγος προβλέψεις 23/09 Τετάρτη

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω: Έχετε μπροστά σας μια ιδιαίτερα συναισθηματική μέρα, γεμάτη διάφορες εμπειρίες που θα αφήσουν το σημάδι τους στην ζωή σας. Τα καινούργια άτομα που θα γνωρίσετε, θα έχουν σύντομη παρουσία στη ζωή σας. Μην γυρίζετε την πλάτη στους φίλους σας, επειδή δεν σας αρέσει ο τρόπος ζωής τους. Η μέρα υποδεικνύει ένα συμβάν που σχετίζεται με ένα παιδί ή ένα μωρό. Να είστε προσεκτικοί με τις οικιακές συσκευές στο σπίτι σας, με εργασίες με νερό ή ρεύμα. Ελλοχεύει ο κίνδυνος ατυχημάτων.

taro-6-9

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου: Την Τετάρτη θα έχετε περισσότερες εργασίες ή κοινές δράσεις με άτομα από την οικογένειά σας. Πολλοί θα βιώσετε ένα σημαντικό γεγονός, που αφορά ένα κορίτσι ή μια γυναίκα. Είναι ευνοϊκή μέρα για ταξίδια. Οι προσδοκίες για άτομα από κοντά ή μακριά θα ικανοποιηθούν. Οι άνδρες πρέπει να ενεργήσουν με υπευθυνότητα, καθώς το μέλλον τους θα εξαρτηθεί από τις σημερινές τους πράξεις. Μπορεί να υπάρξει μια αναστάτωση στο σπίτι σας, με κάποιο άτομο στο ζώδιο του Καρκίνου, του Σκορπιού ή των Ιχθύων.

Αστρολόγος προβλέψεις 23/09 Τετάρτη

Πολλοί από εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων: Σήμερα θα νιώσετε μελαγχολία ή νοσταλγία. Αυτή η διάθεση μπορεί να οφείλεται στο ότι το καλοκαίρι τελειώνει ή σε άλλους προσωπικούς λόγους. Κάποιοι θα μετανιώσετε για χαμένες ευκαιρίες τους τελευταίους μήνες, που τώρα συνειδητοποιείτε ότι δεν θα ξαναέρθουν. Δώστε προσοχή στους φίλους σας στα ζώδια του Αιγόκερω, του Ταύρου ή της Παρθένου.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zvdia-taro-00