Αστρολόγος προβλέψεις 24/09 Πέμπτη

skorpios-zodio

Αστρολόγος προβλέψεις 24/09 Πέμπτη

Αστρολόγος Σήμερα είναι Πέμπτη, ημέρα που την κυβερνά ο Δίας. Ο θεός της εύνοιας βρίσκεται στον Αιγόκερω, όπου συγκατοικεί με τον Πλούτωνα και τον Κρόνο.

Συνεχίζετε να μαθαίνετε όσα χρειάζονται, προκειμένου να σημειώσετε πρόοδο. Σε μια περίοδο αλλαγών που δεν έχει όμοιά της, είναι απαραίτητο να υπάρχει ένα σχέδιο… Και σίγουρα έχει ανατραπεί αυτό που ετοιμάσατε στην αρχή της χρονιάς!

Ο Ερμής στον Ζυγό θα βρεθεί σε αντίθεση με τον ανάδρομο Άρη στον Κριό. Δεν χρειάζεται βιασύνη για τίποτα. Με τη Σελήνη στον Αιγόκερω, διέπεστε από επαρκή υπευθυνότητα. Δεν αποκλείονται κάποιες θετικές αλλαγές, χάρη σε ένα τρίγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό από τον Ταύρο!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Μην σας πιάνει κατάθλιψη σήμερα. Σηκώστε το κεφάλι με περηφάνια και ενεργήστε με εμπιστοσύνη στις ικανότητες και τις ιδέες σας. Ξεχάστε τους φόβους σας ή τα σχόλια των άλλων, μην αφήσετε τίποτα να σας εμποδίσει να προχωρήσετε. Ωστόσο, μην είστε πεισματάρηδες. Να βλέπετε τα πράγματα όπως είναι, χωρίς ψευδαισθήσεις. Σήμερα θα μάθετε πολλά για κάποιο άτομο στο ζώδιο των Διδύμων, του Ζυγού ή του Υδροχόου.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 23-26/09 Εξελίξεις με σωστό τρόπο – Υπογραφές – χρήματα

prodosia

Μην βιαστείτε να απορρίψετε τις νέες γνωριμίες που θα κάνετε. Δώστε τους χρόνο να εξελιχθούν. Το γεγονός ότι κάποιος είναι διαφορετικός από εσάς, σημαίνει ότι μπορεί να σας διδάξει κάτι καινούργιο. Η μέρα είναι ευνοϊκή για τη σύλληψη ή γέννηση ενός παιδιού και για την υλοποίηση σχεδίων που σχετίζονται με παιδιά. Μην επηρεάζεστε αρνητικά από τα λόγια ή τις πράξεις ανδρών στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου ή του Αιγόκερω.

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη: Η μέρα θα είναι σημαντική, λόγω των σχέσεων σας με γυναίκες και της ικανότητας να επικοινωνείτε μαζί τους. Θα βιώσετε ενδιαφέρουσες εμπειρίες με μια γυναίκα, που δεν ζει στην πόλη σας ή τη γνωρίζεστε μόνο διαδικτυακά. Οι νέες γνωριμίες σας θα είναι ενδιαφέρουσες. Η Πέμπτη φέρνει περισσότερο δυναμισμό στην επικοινωνία σας. Η εξέλιξη των οικονομικών σας υποθέσεων δεν κρύβει ιδιαίτερες εκπλήξεις.

Αστρολόγος προβλέψεις 24/09 Πέμπτη

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω: Σήμερα θα είστε αποφασισμένοι να επιλύσετε προβλήματα που σας κάνουν να νιώθετε άβολα στη δουλειά. Αποφύγετε να είστε αγενείς στην επικοινωνία με συναδέλφους ή πελάτες. Η συναισθηματική σας σταθερότητα δεν θα εξαρτάται μόνο από τη συμπεριφορά των ανθρώπων γύρω σας προς εσάς αλλά και το ανάποδο. Οι εκπλήξεις της μέρας σχετίζονται κατά κάποιο τρόπο με το παρελθόν σας.

zodia-astra-tarot

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου: Κάποια παλιά σας σχέδια ή ιδέες, θα έχουν νέα εξέλιξη. Οι εκπλήξεις της μέρας θα είναι ευχάριστες, αν και θα αφορούν το παρελθόν ή τις ενέργειές σας τις τελευταίες τρεις ημέρες. Αποφύγετε με κάθε τρόπο συγκρούσεις για οικονομικά θέματα. Οι σχέσεις σας με νεαρά άτομα απαιτούν προσοχή. Αφιερώστε χρόνο για να καθαρίσετε και να βάλετε σε τάξη το σπίτι σας ή να επιλύσετε θέματα ιδιοκτησίας. Ίσως δυσκολευτείτε να ανταπεξέλθετε στα καθημερινά προβλήματα.

Αστρολόγος προβλέψεις 24/09 Πέμπτη

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων: Η Πέμπτη είναι ευνοϊκή για να ξεκινήσετε νέα σχέδια και δεσμεύσεις. Μην μείνετε σπίτι και μην απομονώνεστε από τους γύρω σας. Η ερωτική σας σχέση μπορεί να περάσει από στιγμές έντασης. Θα προκύπτουν εύκολα παρανοήσεις ή διαφωνίες με τον/τη σύντροφό σας. Να περιμένετε σημαντικά νέα ή πληροφορίες. Οι σχέσεις με άτομα του επαγγελματικού χώρου θα απαιτήσουν προσοχή.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65