Αστρολόγος Προβλέψεις 27/10 Τρίτη

miniaies-provlepseis-zygos

Αστρολόγος Προβλέψεις 27/10 Τρίτη

Αστρολόγος Σήμερα μην αποφεύγετε τις επαφές με τα άτομα γύρω σας.

Τα γεγονότα θα απαιτήσουν να δείξετε κατανόηση και ανοχή στους άλλους ανθρώπους.

Προσπαθήστε να προσαρμοστείτε στις συνθήκες ή στα άτομα με τα οποία θα επικοινωνήσετε.

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Μην φοβηθείτε τα νέα πράγματα που θα εμφανιστούν στη ζωή σας, ούτε τους νέους ανθρώπους. Τίποτα δεν είναι τυχαίο! Την Τρίτη να είστε προσεκτικοί με οικονομικά καθήκοντα ή σχέσεις, που σχετίζονται με ταξίδια ή άτομα που ζουν μακριά σας. Δώστε προσοχή σε ηλεκτρονικές παραγγελίες και αγορές μέσω διαδικτύου. Μην πληρώσετε τίποτα εκ των προτέρων.

prodosiaΣήμερα υποστηρίξτε τα σχέδια ή τις ενέργειες του παιδιού σας. Κάποιοι μπορεί να παρευρεθείτε ή να οργανώσετε μια γιορτή που σχετίζεται με ένα παιδί. Επίσης, θα καταφέρετε να οργανώσετε μια συγκέντρωση ή εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί έως το τέλος της εβδομάδας. Η μέρα φέρνει χαρά στο σπίτι σας.

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη: Η Τρίτη θα είναι σημαντική για τη δουλειά σας, ειδικά εάν ασχολείστε με το εμπόριο, τα ακίνητα ή τις πωλήσεις. Πολλοί θα χαρούν με ένα επιπλέον ποσό από δουλειές ή επιχειρηματικές δεσμεύσεις. Θα έχετε σημαντικές ή χρήσιμες συζητήσεις με φίλους, για οικιακές ή επαγγελματικές υποθέσεις. Οι συνθήκες θα είναι ευνοϊκές για την εξέλιξη των οικογενειακών σας υποχρεώσεων.

Αστρολόγος Προβλέψεις 27/10 Τρίτη

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω: Σήμερα μπορεί να υπάρξει κάποια ένταση στην οικογένειά σας. Γι’ αυτό αποφύγετε παράλογες, βιαστικές ή συναισθηματικές αντιδράσεις και ακολουθήστε τη φυσική σειρά των γεγονότων. Εάν ασχολείστε με μια υπόθεση κληρονομιάς, να περιμένετε ευνοϊκή εξέλιξη. Την Τρίτη δώστε περισσότερη προσοχή σε συγγενείς που γεννήθηκαν στα ζώδια της Φωτιάς. Αποφύγετε συζητήσεις για δυσάρεστα θέματα, τα ψέματα, τις απόπειρες απάτης κλπ. Μπορούν να δημιουργήσουν ανεπιθύμητη σύγχυση και χάος στη ζωή σας.

zwdia-zvdia-taro-00

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου: Την Τρίτη θα δυσκολευτείτε να πραγματοποιήσετε τα ταξιδιωτικά σας σχέδια. Ενδέχεται να λάβετε απογοητευτικά νέα από άλλο μέρος. Μπορεί να έχετε σημαντικές συζητήσεις ή να λάβετε αποφάσεις, που σχετίζονται με κοινές δραστηριότητες και δεσμεύσεις. Στην εργασία σας, μην αγνοείτε σχόλια ή πληροφορίες από άτομα στα ζώδια της Γης. Οι σημερινές εκπλήξεις θα σχετίζονται με ένα κορίτσι ή μια νεαρή γυναίκα.

Αστρολόγος Προβλέψεις 27/10 Τρίτη

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων: Την Τρίτη πρέπει να δείξετε περισσότερη σταθερότητα, επιμονή και θέληση στις αποφάσεις που θα πάρετε και στην εκτέλεση των καθημερινών σας καθηκόντων. Προσπαθήστε να υλοποιήσετε τα σχέδιά σας, μην αναβάλλετε τίποτα για αύριο. Τα περισσότερα πράγματα θα κυλήσουν με ευκολία, αν και μπορεί να υπάρξει σύγκρουση με μια γυναίκα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65