Αστρολόγος προβλέψεις 27/12 Παρασκευή

sxeseis-4-simadia-teloys

Αστρολόγος προβλέψεις 27/12 Παρασκευή

Αστρολόγος Σήμερα είναι Παρασκευή, ημέρα που την κυβερνά η Αφροδίτη. Η κοινωνική θεά βρίσκεται στον κοινωνικό Υδροχόο, υπογραμμίζοντας την ανάγκη να συνδεθείτε. Κάντε τις επαφές σας μέσω της τεχνολογίας, κατανοήστε τα εργαλεία της και θα είστε σε πλεονεκτική θέση!

Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω, στη φάση της Νέας Σελήνης. Το πρωί θα συναντήσει τον Κρόνο, ενώ και ο Ήλιος θα συναντήσει τον Δία στον Αιγόκερω. Η Σελήνη θα περάσει μετά σε κενό πορείας, άρα κι εσείς είστε πιο ελεύθεροι υποχρεώσεων!

Όλα αφορούν τον Αιγόκερω τώρα – και έτσι στήνεται το σκηνικό για το 2020. Χρειάζεται να ξέρετε τι θέλετε, να αναλαμβάνετε τα ηνία και να λειτουργούν όλα αποδοτικά!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Την Παρασκευή προσπαθήστε να απελευθερωθείτε από τις ανησυχίες και την ένταση που κατακλύζουν τα συναισθήματά σας τις τελευταίες μέρες. Σήμερα θα είναι σημαντικό να δημιουργήσετε και να διατηρήσετε αρμονία μέσα σας, στο σπίτι και στην οικογένεια σας. Θα πρέπει να εντοπίσετε τα αίτια, για τις ανησυχίες και την καχυποψία που θα προκύψουν στην ερωτική σας ζωή. Άτομα στα ζώδια του Λέοντα, του Τοξότη ή του Κριού θα πρέπει να είναι πιο ειλικρινείς στη σχέση τους με τον/τη σύντροφό τους… Για να μην προκύψουν αμφιβολίες και δυσάρεστες αντιφάσεις.

Η Παρασκευή θα είναι καλή μέρα για αλλαγές ή καινοτομίες στο σπίτι σας. Να πάρετε σημαντικές αποφάσεις που αφορούν την οικογένεια σας ή κάποιο  ακίνητο που έχετε στην κατοχή σας. Οι περισσότεροι άντρες θα χαρούν με κάποια ευχάριστα νέα, οικονομικής φύσεως ή με άλλα οφέλη. Σήμερα αποφύγετε με κάθε κόστος να εμπλακείτε στην επίλυση προβλημάτων που έχουν προκύψει… Δεν ήρθε ακόμη η κατάλληλη στιγμή για αυτό.

zvdia-zwdia-tarw

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη: Σήμερα θα χαρείτε που θα  περάσετε χρόνο σε συζητήσεις ή δραστηριότητες με έναν άνδρα (ή άνδρες). Η σημερινή θα είναι σημαντική και παραγωγική μέρα. Θα έχετε τη δυνατότητα να διεκπεραιώσετε πολλές δουλειές που έχουν μείνει πίσω από τις προηγούμενες μέρες. Σήμερα ενδέχεται να υπάρξουν προσωρινές δυσκολίες στην επικοινωνία σας με άτομα στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού ή των Ιχθύων.

Αστρολόγος προβλέψεις 27/12 Παρασκευή

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω: Σήμερα θα πρέπει να σκεφτείτε καλά πριν πείτε ή κάνετε κάτι. Ανεξάρτητα από τις επιθυμίες ή τους στόχους σας, υπάρχουν πιθανότητες να προκληθούν συγκρούσεις λόγω της αντίδρασης των άλλων. Μια συζήτηση που θα κάνετε με μια νεαρή γυναίκα, θα σας ανακουφίσει από συναισθηματικές δυσκολίες που σας προβλημάτιζαν τον τελευταίο καιρό.

zwdia Maketa BUDDHA-8065

Σε εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια  των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου: Η Παρασκευή φέρνει αισιοδοξία και ευνοϊκές συνθήκες στη ζωή σας. Σήμερα θα χαρείτε με νέα ή γεγονότα που σχετίζονται με ένα παιδί ή με άτομα νεαρής ηλικίας. Ο αντίκτυπος των γυναικών στη ζωή σας θα είναι θετικός και παραγωγικός για εσάς. Σήμερα μπορεί να βιώσετε ιδιαίτερα συναισθηματικές εμπειρίες με άτομα που γεννήθηκαν στα τρία αυτά ζώδια.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων: Σήμερα σκεφτείτε τις προσδοκίες σας, για την εξέλιξη σχεδίων που θέλετε να ολοκληρώσετε πριν το τέλος του έτους. Μερικές σχετίζονται με συζητήσεις ή κοινή δράση, με άτομα στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου ή του Αιγόκερω. Η σημερινή μέρα φέρνει τύχη στον καθένα σας, που ωστόσο δεν θα έχει σχέση με την εκπλήρωση επιθυμιών ή των ιδιοτροπιών σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος