Αστρολόγος προβλέψεις 30/12 Δευτέρα

zwdia-tyxera-noymera

Αστρολόγος προβλέψεις 30/12 Δευτέρα

Αστρολόγος Σήμερα είναι Δευτέρα, ημέρα που την κυβερνά η Σελήνη. Από τον Υδροχόο που βρίσκεται, θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Άρη από τον Σκορπιό. Είναι εξαιρετική όψη για να ξυπνήσετε και να αδράξετε τη μέρα από νωρίς!

Αργότερα η Σελήνη θα περάσει σε κενό πορείας, μέχρι να μπει στα εδάφη των Ιχθύων. Εκεί θα παραμείνει τις επόμενες δύο ημέρες. Η ενέργεια θα είναι η ιδανική, για να υποδεχθείτε τη Νέα Χρονιά!

Κάντε μια ανάπαυλα, σκεφτείτε, αναλογιστείτε τη χρονιά που πέρασε. Είναι η στιγμή να εκφράσετε την ευγνωμοσύνη σας!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Τη Δευτέρα θα είστε πολύ πιο καλοπροαίρετοι με τους ανθρώπους που έρχεστε σε επαφή καθημερινά. Θα ακούσετε με συμπάθεια τα προσωπικά ή επαγγελματικά τους προβλήματα, θα προσπαθήσετε να καταλάβετε τις αιτίες των πράξεών τους. Σήμερα μην σπαταλάτε την ενέργειά σας σε πράγματα που δεν θα έχουν καμία σημασία αύριο. Απελευθερώστε άμεσα τον εαυτό σας από κακές σκέψεις και κακή διάθεση. Η Δευτέρα δεν θα είναι η καλύτερη μέρα για να εκπληρώσετε επαγγελματικά καθήκοντα και υποχρεώσεις. Εάν έχετε κάνει κάποια σχέδια από πριν για τα καθήκοντά σας, είναι πιθανό να αντιμετωπίσετε εμπόδια ή απροθυμία από τους άλλους να αναλάβουν δράση.

Σήμερα καλό θα ήταν να προγραμματίσετε τι θέλετε να κάνετε τις πρώτες εργάσιμες ημέρες του 2020. Τη Δευτέρα μπορεί να εκπλαγείτε από μια συζήτηση ή κάποια νέα, που θα αφορούν ένα άτομο από το παρελθόν σας στο ζώδιο του Καρκίνου, του Σκορπιού ή των Ιχθύων. Αν έχετε ένα άτομο με σοβαρό πρόβλημα υγείας στο σπίτι σας, θα έχετε μια σημαντική συζήτηση που θα το αφορά ή θα πάρετε αποφάσεις για τη μελλοντική του θεραπεία. Η μέρα φέρνει περισσότερες επαφές με άνδρες, που δεν αλλάζουν το συνολικό κλίμα της μέρας: Δηλαδή περισσότερο συναισθηματισμό στη σκέψη και στις πράξεις.

zwdia-taro-astra

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη: Σήμερα θα χρειαστεί να είστε πιο ειλικρινείς με τους ανθρώπους της οικογένειάς σας ή με τους οποίους ζείτε. Η ευαισθησία σας ή η δική τους, δεν πρέπει να εμποδίζουν να μιλήσετε ανοιχτά για θέματα που διέπονται από επαγρύπνηση, υποψία ή δυσπιστία. Σήμερα περάστε περισσότερο χρόνο στο σπίτι σας, κάτι που θα εκτιμηθεί δεόντως από τους οικείους σας. Τυχόν προβλήματα θα οφείλονται σε δικό σας λάθος και τη συναισθηματική σας κατάσταση.

Αστρολόγος προβλέψεις 30/12 Δευτέρα

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω: Σήμερα θα έχετε συζητήσεις με διάφορους ανθρώπους για οικονομικά θέματα. Από αυτούς μπορείτε να λάβετε χρήσιμες πληροφορίες, πρακτικές συμβουλές ή άλλο όφελος. Σήμερα θα είναι σημαντικό να υπάρχει αρμονική επικοινωνία με τα παιδιά ή τα άτομα νεαρής ηλικίας. Τη Δευτέρα είναι πιθανό να συμβεί μια σειρά απροσδόκητων γεγονότων και εκπλήξεων, που θα προκαλέσουν σημαντικά γεγονότα στις αρχές του 2020.

tarw-wroskopio-4

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου: Σήμερα θα είναι δύσκολο να ακολουθήσετε τα σχέδια που έχετε κάνει από πριν και να αντιμετωπίσετε απρόβλεπτες καταστάσεις κατά την εκτέλεση των καθηκόντων σας. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρόκειται για κάτι δυσάρεστο… Αλλά θα πρέπει να δράσετε γρήγορα, αποτελεσματικά και χωρίς καθυστέρηση, για να μπορέσετε να επιτύχετε περισσότερα σε λίγο χρόνο. Θα θυμάστε τη σημερινή μέρα λόγω συναισθηματικών γεγονότων, ευχάριστων συναντήσεων, συζητήσεων ή εμπειριών με άτομα από άλλα μέρη.

Αστρολόγος προβλέψεις 30/12 Δευτέρα

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων: Σήμερα μπορεί να δυσκολευτείτε στην επικοινωνία με ανθρώπους στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου ή του Αιγόκερω. Αποφύγετε να προγραμματίσετε σημαντικές συναντήσεις μαζί τους ή να πάρετε σημαντικές αποφάσεις που τους αφορούν. Η Δευτέρα είναι ευνοϊκή μέρα για ρομαντικές συναντήσεις, για συνάντηση με κάποιο νέο σύντροφο ή την αναζήτηση κάποιου. Ο έρωτας θα έχει σημαντική θέση στη ζωή σας σήμερα, οπότε αφιερώστε περισσότερη ενέργεια στην ερωτική σας ζωή.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia