Αστρολόγος προβλέψεις 31/01 Παρασκευή

erwtikes-provlepseis-tetarti-23-4

Αστρολόγος προβλέψεις 31/01 Παρασκευή

Αστρολόγος Σήμερα είναι Παρασκευή, ημέρα που την κυβερνά η Αφροδίτη. Η θεά της αρμονίας βρίσκεται στους Ιχθύες, ευδιάθετη και χαρωπή. Εξίσου ανεπιφύλακτη και πηγαία θα είναι και η δική σας διάθεση!

Η Σελήνη από τον Κριό, σχηματίζει διαδοχικά τετράγωνα με τον Πλούτωνα και τον Κρόνο από τον Αιγόκερω. Αυτές οι όψεις σας καλούν να είστε πιο συντηρητικοί και επιφυλακτικοί, να μην κάνετε βιαστικές κινήσεις!

Αργότερα η Σελήνη θα βρεθεί σε αίσια θέση με τον Ερμή από τον Υδροχόο, πριν μπει σε κενό πορείας. Θα βγει από αυτό, όταν περάσει στα εδάφη του Ταύρου το απόγευμα. Εκεί θα συναντήσει τον Ουρανό – κι εσείς καλείστε να προσαρμοστείτε γρήγορα στις εναλλαγές της ενέργειας!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Την Παρασκευή καλό θα ήταν να δείξετε περισσότερο τα συναισθήματά σας. Αλλά μην βλάψετε τους άλλους, εάν τα συναισθήματά σας σχετίζονται με ενόχληση ή θυμό. Σήμερα πρέπει να είστε γενναιόδωροι και αγαπητοί, να δείξετε κατανόηση και να είστε ευγενικοί. Και παρά το γεγονός ότι είστε περισσότερο συναισθηματικοί, θα πρέπει να πατάτε γερά στο έδαφος. Σήμερα πολλοί θα σας ενοχλήσουν με τη συμπεριφορά τους… Και αυτή θα είναι η δοκιμασία σας για το πόσο ανεκτικοί μπορείτε να είστε απέναντι στους άλλους.

Οι γυναίκες μέχρι 35 ετών, να περιμένουν απρόσμενες αλλαγές ή σημαντικά νέα. Σήμερα θα έχετε την ευκαιρία να επιτύχετε σημαντικά πράγματα για την οικογένειά σας. Επίσης θα ολοκληρώσετε τα περισσότερα από τα καθημερινά σας καθήκοντα. Αποφύγετε τα αρνητικά συναισθήματα, από έλλειψη υπευθυνότητας ή προθυμίας να συνεργαστείτε με άλλα μέλη της οικογένειάς σας. Η σημερινή μέρα υποδεικνύει απροσδόκητα νέα οικονομικής φύσεως και τύχη.

zwdia Maketa BUDDHA-8065

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη: Σήμερα θα έχετε την επιθυμία να κάνετε πολλά πράγματα, προτού απολαύσετε ένα ξεκούραστο σαββατοκύριακο. Η συνάντηση ή συζήτηση με ένα άτομο στο ζώδιο του Καρκίνου, του Σκορπιού ή των Ιχθύων, θα σας κάνει να σκεφτείτε σοβαρά πληροφορίες που έχετε λάβει. Η σημερινή μέρα φέρνει σημαντικά νέα και ενδιαφέρουσα επικοινωνία, με ανθρώπους από κοντά και μακριά.

Αστρολόγος προβλέψεις 31/01 Παρασκευή

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω: Σήμερα μπορεί να προετοιμαστείτε για κάποιο ταξίδι που θα πραγματοποιηθεί τις επόμενες δύο ημέρες ή να αναβάλλετε ένα ταξίδι. Η μέρα υποδεικνύει αλλαγές στα ταξιδιωτικά σας σχέδια λόγω νέων περιστάσεων. Σήμερα θα είναι σημαντικό να ολοκληρώσετε τα επαγγελματικά σας καθήκοντα και να μην αφήσετε καμία εκκρεμότητα για την επόμενη εβδομάδα.

zodia-zvdia-22

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου: Η Παρασκευή θα είναι μια δύσκολη μέρα, καθώς θα απαιτήσει να ενεργείτε περισσότερο με τη λογική και λιγότερο με το σύνθημα. Θα έχετε περισσότερες οικιακές δεσμεύσεις και ευθύνες. Κάποια γεγονότα που θα αφορούν ένα παιδί ή ένα νεαρό άτομο, μπορεί να σας επιβαρύνουν με περισσότερη δουλειά.

Αστρολόγος προβλέψεις 31/01 Παρασκευή

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων: Σήμερα θα ενδιαφερθείτε να επικοινωνήσετε με ένα νεαρό άτομο: Από αυτό θα μάθετε ενδιαφέρουσες ή χρήσιμες πληροφορίες, είτε θα αποκτήσετε γνώσεις σε ένα συγκεκριμένο πεδίο. Οι φιλικές σας σχέσεις θα είναι ιδιαίτερα σημαντικές για εσάς σήμερα. Θα κάνετε συζητήσεις για σημαντικά θέματα με άτομα από τον κύκλο των φίλων σας. Σήμερα μπορεί να ξοδέψετε χρήματα για ένα άτομο που δεν ζει στο σπίτι σας.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-taro-astra