Αστρολόγος 27-28/09 Eχετε το πάνω χέρι

erwtikes-provlepseis-zwdia-savvato-7-6

Αστρολόγος 27 Σεπτεμβρίου – Ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης

Αυτή μπορεί να είναι μια εποχή που νιώθετε καλά, ενώ αισθάνεστε ότι έχετε το πάνω χέρι. Η αίσθηση του σκοπού και της κατεύθυνσης σας μοιάζουν να ρέουν ακριβώς όπως πρέπει.

Ευκαιρίες μπορεί να παρουσιάζονται και είστε σε θέση να τις αναγνωρίσετε και να μάθετε πώς να τις κάνετε να λειτουργήσουν προς όφελός σας.

Ακόμη και αν αντιμετωπίσετε δυσκολίες, είναι πιθανό να είστε πιο σίγουροι στην προσέγγισή σας και ως εκ τούτου να είστε σε θέση να βρείτε αποτελεσματικότερες λύσεις.

zodia-taro-45

Δώστε προσοχή στους ανθρώπους που περνούν από το μονοπάτι σας για 2-3 ημέρες γύρω από την ημερομηνία αυτή, καθώς αυτοί θα μπορούσαν να σας προσφέρουν πόρους, υποστήριξη ή συνδέσεις που θα μπορούσαν να φανούν χρήσιμες.

Απλώς προσέξτε να μην καταφύγετε σε χειραγώγηση για να κάνετε τα πράγματα να πάνε καλά για εσάς. Εάν πρέπει να πιέσετε κάτι για να λειτουργήσει, τότε ίσως υπάρχει μια καλύτερη λύση.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

Αστρολόγος 28  Σεπτεμβρίου – Ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Άρη 

Η αίσθηση της ενέργειάς σας, του σκοπού, της ζωτικότητας και της υγείας σας θα είναι πιθανώς ισχυρή και καθαρή κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης. Η αίσθηση του σκοπού υποστηρίζεται από την ικανότητά σας να διεκδικείτε για τον εαυτό σας και παίρνετε θέση για ότι θέλετε και πιστεύετε.

Σε γενικές γραμμές, αυτή η διέλευση φέρνει την ιδανική στιγμή για να αναλάβετε δράση, ειδικά αν έχετε προετοιμάσει το έδαφος και έχετε βάλει τα πάντα σε μια σειρά. Εάν περιμένατε μια εκτόξευση της αυτοπεποίθησης σας ή κίνητρα, αυτή η διέλευση θα μπορούσε να σας δώσει την ώθηση που χρειάζεστε για να προχωρήσετε στα σχέδια ή τους στόχους σας.

Προσπαθήστε να είστε αυθόρμητοι και όχι παρορμητικοί, ενώ έχετε αυτοπεποίθηση αλλά δεν γίνεστε αλαζόνες.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75