Δίας Ποσειδώνας Εξάγωνο – Θα Καθορίσει τις σχέσεις του Καλοκαιριού

erwtikes-provlepseis-triti-13-5

Δίας Ποσειδώνας : Τι επιφυλάσσει για την ερωτική σας ζωή και τις σχέσεις σας μέχρι τον Ιούλιο του 2020 το σπάνιο εξάγωνο Δία / Ποσειδώνα

Δίας Ποσειδώνας : Αγαπώντας αυτό που είσαι… είναι μεγάλο μέρος της ικανότητας να αγαπάς τη ζωή σου.

Κάνουμε ένα διάλειμμα από τον καθρέφτη, όταν τα ζώδιά μας, βιώνουν το εξάγωνο Δία / Ποσειδώνα, με τον Δία στον Αιγόκερω και τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες, στις 20 Φεβρουαρίου.

Αυτή η διέλευση, δημιουργεί μια αισιόδοξη και θετική ενέργεια, που θα μας βοηθήσει να καταλάβουμε ότι είμαστε όλοι άνθρωποι…και πως αυτό δεν σημαίνει ότι αξίζουμε να υποφέρουμε.

zodia-taro-45

Στην αστρολογία, ο Δίας είναι ο πλανήτης της αισιοδοξίας και της επέκτασης. Οτιδήποτε αγγίζει ο Δίας είναι ενισχυμένο, μεγαλύτερο και καλύτερο. Ο Ποσειδώνας, από την άλλη πλευρά, είναι ο πλανήτης της άνευ όρων αγάπης, των ονείρων και της πνευματικότητας.

Όταν αυτοί οι δύο πλανήτες κάνουν εξάγωνο μεταξύ τους με τέτοιο γλυκό τρόπο, πρόκειται να πάρουμε μια ζεστασιά που την έχουμε ανάγκη τόσο για τον εαυτό μας, όσο και για τη ζωή μας και τα ερωτικά μας ωροσκόπια.

Στην αστρολογία, εξάγωνο κάνουν δύο πλανήτες όταν έχουν απόσταση 60 μοίρες ο ένας από τον άλλο και δημιουργούν μια αρμονική όψη, που καταλήγει να μας βοηθήσει με θετική ενέργεια. Τα εξάγωνα έχουν επίσης μια καρμική όψη, που σημαίνει ότι η καλοσύνη που βιώνουμε τώρα, οφείλεται σε πράξεις ή σε επιλογές που κάναμε στο παρελθόν.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεια 21-23/02 Ειδήσεις από τα παλιά

chartomantia-098

Διας Ποσειδώνας Εξάγωνο

Το εξάγωνο, μπορεί μόνο να τονίσει και να βγάλει από μέσα μας, αυτό που μας στενοχωρεί. Ένας έλεγχος πραγματικότητας διασχίζει το μονοπάτι σας…και μια ευκαιρία να προβληματιστείτε για τα κίνητρα και τις επιλογές σας.

Αυτό το εξάγωνο εμφανίζεται σπάνια, μερικές φορές ακόμη και μόνο μία φορά κάθε δέκα χρόνια! Την τελευταία φορά που έγινε αυτό το εξάγωνο, ήταν τον Ιούνιο του 2011, αλλά φέτος θα δούμε τρία! Αυτό είναι το πρώτο. Το δεύτερο θα γίνει στις 27 Ιουλίου και το τρίτο, στις 14 Οκτωβρίου.

Αυτή είναι μια ιστορία που μόλις ξεκινά και βασίζεται στην συνειδητοποίηση ότι η ζωή που ζούμε καθορίζεται…. από το πώς αισθανόμαστε για τον εαυτό μας. Πιθανότατα δεν θα δούμε το αποτέλεσμα της ενέργειας που δημιουργείται, μέχρι την τρίτη εμφάνιση του εξαγώνου, τον Οκτώβριο! Αυτό όμως δεν σημαίνει, πως δεν θα δούμε κάποια απροσδόκητα πυροτεχνήματα στη ζωή μας, νωρίτερα.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

Δίας Ποσειδώνας Εξάγωνο

Τίποτα δεν είναι εγγυημένο στη ζωή! Όμως αυτό που συχνά ξεχνάμε ή παραλείπουμε στην καθημερινότητά μας, είναι πως όλα είναι δυνατά. Ακριβώς επειδή είχαμε σκληρή ζωή ή κάναμε επιλογές που δεν ευθυγραμμίστηκαν με τον υψηλότερο εαυτό μας, δεν σημαίνει ότι είμαστε προορισμένοι να ζήσουμε έτσι τα υπόλοιπα χρόνια της ζωής μας, στη γη.

Κάθε μέρα που ξυπνάμε, το σύμπαν συνωμοτεί για να μας δώσει ακριβώς αυτό που χρειαζόμαστε. Είτε κολλάμε στην κίνηση και χάνουμε το ατύχημα μπροστά μας, ή καταλήγουμε με σκασμένο λάστιχο, με αποτέλεσμα να ρυμουλκούμε το αυτοκίνητό μας και να συναντάμε τον έρωτα της ζωής μας…. ό, τι και να συμβεί, θα είναι ξεκάθαρα προς όφελός μας.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεια 21-23/02 Ειδήσεις από τα παλιά

μελλοντολόγος

Επομένως, όταν μπορούμε να ενσωματώσουμε αυτήν την πεποίθηση συνειδητοποιώντας πως όλα όσα συμβαίνουν είναι για το συμφέρον μας και την ανάπτυξη μας, μπορούμε να είμαστε ευγνώμονες γι’ αυτό. Είναι αυτή η ευγνωμοσύνη που αλλάζει κυριολεκτικά τη ζωή μας. Δεν είμαστε πλέον τα θύματα σ’ αυτή τη ζωή, εξαιτίας όλων όσων μας έχουν συμβεί…αλλά αντίθετα λέμε «ευχαριστώ», ακόμη και για αυτή τη ραγισμένη καρδιά, επειδή μας επέτρεψε να μεγαλώσουμε και να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι.

Αυτό είναι το μεγαλύτερο μέρος της ενέργειας του εξάγωνου Δία / Ποσειδώνα, γιατί πολλά συμβαίνουν στη ζωή! Όμως αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα βγει κάτι καλό, από όλο αυτό.

Ο Δίας είναι ο πλανήτης της καλής τύχης και της αφθονίας… και στον Αιγόκερω, έχει να κάνει με το σπάσιμο οποιωνδήποτε στάσιμων δομών ή πεποιθήσεων που μας κρατούν πίσω από τη ζωή που αγαπάμε. Αλλά το θέμα είναι, πως μερικές φορές δεν φταίει μια εξωτερική δύναμη που μας επηρεάζει, αλλά το πώς αισθανόμαστε για τον εαυτό μας.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

dream

Δίας Ποσειδώνας Εξάγωνο

Τα πάντα στη ζωή είναι ένας καθρέφτης. Αν αρχίσουμε να λέμε, “Κανένας δεν με θέλει”, “Κανείς δεν με αγαπάει”, “Δεν έχει σημασία τι κάνω, καμία σχέση δεν λειτουργεί”, τότε πρέπει να κοιτάξουμε μέσα μας, αντί να εστιάζουμε στους εξωτερικούς παράγοντες… και να κάνουμε στον εαυτό μας, αυτές ακριβώς τις ερωτήσεις. Αγαπάμε τον εαυτό μας? Τον επικυρώνουμε ή περιμένουμε από τους άλλους την επικύρωση? Πώς είναι η σχέση που έχουμε με τον εαυτό μας?

Ενώ είναι μια θετική διέλευση, αυτό δεν σημαίνει ότι οι επιπτώσεις της θα είναι επιφανειακές και φευγαλέες. Ο Ποσειδώνας είναι ένας βαθύς πλανήτης, ένας από τους ηγεμόνες των Ιχθύων- ενώ ο άλλος είναι ο Δίας- έτσι θα βασιστούμε σε αυτό.

Δεν είναι καιρός να κρύβεστε από την αλήθεια σας ή να αναβάλετε τα αισθήματά σας για μια άλλη μέρα… αν και είναι πιθανό ότι οι Ιχθύες, δεν θα σας επιτρέψουν να το κάνετε ούτως ή άλλως.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεια 21-23/02 Ειδήσεις από τα παλιά

zwdia-taro-astra

Διας Ποσειδώνας Εξάγωνο

Συνοψίζοντας, αν αφεθούμε σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή συναισθήματα που προκύπτουν, αυτοί οι δύο πλανήτες θα μας βοηθήσουν να θυμηθούμε ότι αξίζουμε την αγάπη προς τον εαυτό μας, όσο και οποιουδήποτε άλλου στη ζωή μας. Αξίζουμε το καλύτερο. Να μας φροντίζουν, να μας αγαπούν και ενίοτε να μας συγχωρούν.

Αυτή η διέλευση θα ξεπλύνει τις ουλές που εξακολουθούμε να έχουμε από το παρελθόν μας, γιατί ο Δίας και ο Ποσειδώνας θέλουν να συνειδητοποιήσουμε, πόσο καταπληκτικοί είμαστε. Θέλουν να μας δείξουν την αίσθηση της άνευ όρων αγάπης για τον εαυτό μας, πριν ακόμα σκεφτούμε να τον μοιραστούμε με οποιονδήποτε άλλο.

Θέλουν να μας βοηθήσουν να συνειδητοποιήσουμε, όχι μόνο έχει αξία σ’ αυτή τη ζωή πραγματικά, αλλά ότι είμαστε όλοι ανθρώπινα όντα.

xartomanteia

Όλοι έχουμε κάνει λάθη και όλοι ευχηθήκαμε κάποιες φορές να μπορούσαμε να είχαμε λειτουργήσει καλύτερα. Αλλά αυτή είναι η ζωή! Δεν σημαίνει ότι δεν είμαστε άξιοι ή ότι πρέπει να τιμωρηθούμε συνειδητά ή ασυνείδητα. Στην πραγματικότητα, σημαίνει ότι αξίζουμε ακόμα περισσότερη αγάπη.

Ο Φεβρουάριος είναι ένας ενδιαφέρων μήνας στην αστρολογία, εξαιτίας του ανάδρομου Ερμή, της πανσελήνου στο Λέοντα και της δραστηριότητας της Αφροδίτης, του Πλούτωνα και του Ουρανού. Αυτή η διέλευση είναι ένα σημαντικό κομμάτι, όλων αυτών. Επειδή μπορούμε να κοιτάξουμε πίσω στο παρελθόν μας, να κάνουμε εκατομμύρια συζητήσεις, να διαλογιστούμε, να ταξιδέψουμε ή να χάσουμε τον εαυτό μας σε άλλους ανθρώπους.

zwdia-tarw-zodia-19

Δίας Ποσειδώνας Εξάγωνο

Αλλά τίποτα από αυτά δεν αφορά στην πραγματικότητα το ποιοι είμαστε και πόσος κόπος ή πόνος χρειάστηκε για να φτάσουμε εκεί που είμαστε τώρα. Κανένα από αυτά δεν μας δίνει τη ζωή που αγαπάμε….γιατί για να αγαπήσουμε πραγματικά αυτή τη ζωή, πρέπει να μάθουμε πώς να αγαπάμε τον εαυτό μας. Ένα μεγάλο κομμάτι αυτής της αγάπης αναγνωρίζει, ότι κανείς δεν μπορεί να μας δώσει κάτι, αν δεν το έχουμε ήδη δώσει στον εαυτό μας.

Χάρη στην βαθιά πνευματικότητα του Ποσειδώνα, θα είμαστε διατεθειμένοι να κάνουμε μια βόλτα στην εσωτερική πλευρά της ζωής κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης.

Θα μπορέσουμε να κατανοήσουμε πώς προσελκύουμε αυτά που πιστεύουμε ότι αξίζουμε, πώς συνεχίζουμε αυτά τα μοντέλα που μάθαμε από παιδιά… μέχρι να επιλέξουμε συνειδητά να τα σταματήσουμε. Και όλα αυτά – η αποδοχή, η συγχώρεση, η ελπίδα και η αγάπη, είναι πραγματικά αυτά που κάνουν τη ζωή που αγαπάμε! Γιατί όταν αγαπάμε τον εαυτό μας…τότε αυτό είναι το μόνο που βλέπουμε!

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75