Δεύτερο 15μερο Μαρτίου ‘18

εβδομαδιαίες προβλέψεις

Κοινοποίηση:

Δεύτερο 15μερο Μαρτίου ‘18

Ο μήνας του Μαρτίου συνεχίζεται και φέρνει όλα τα ζώδια πιο κοντά στις ευχές και τις αναζητήσεις τους.

Ο Ήλιος ξεκινάει και πάλι από την αρχή στις 21/03 τον νέο ζωδιακό κύκλο, που ίσως και να φέρει στην επιφάνεια κάτι από τα παλιά.

Πιο αναλυτικά:

zodia-zvdia-22

 

Κριός: Εσείς είστε αυτοί που θα έχετε το πάνω χέρι σε όλες τις καταστάσεις που σας απασχολούν, είτε είναι ερωτικές είτε είναι οικονομικές. Με την δυναμική τόσων πλανητών, στον αστρολογικό σας οίκο, θα καταφέρετε τον άνθρωπο που θέλετε, να τον έχετε πίσω στην καθημερινότητα σας.
Τυχερές ημερομηνίες: 17 και 20 Μαρτίου

Ταύρος: Οι μέρες που έρχονται θα δώσουν πολλές εκπλήξεις και όλων των ειδών στο ζώδιο σας. Τα ζευγάρια που έχουν απομακρυνθεί ή τσακωθεί αυτό το διάστημα, μέσα στο τρίτο δεκαήμερο του Μαρτίου, θα είναι και πάλι μαζί και στους κανονικούς τους ρυθμούς. Χρήματα που αναζητάτε σας πλησιάζουν.
Τυχερές ημερομηνίες: 18 και 22 Μαρτίου

taro-tarw

Δίδυμοι: Οι σκέψεις που κάνετε είναι άκρως αποφασιστικές, για την ερωτική σας ζωή που σε καμία των περιπτώσεων, δεν σας δίνει αυτά που σας αξίζουν. Όλες οι σχέσεις θα μπουν στο αυστηρό σας μικροσκόπιο και θα μείνει δίπλα σας, μόνοι όποιος και ότι αξίζει τελικά.
Τυχερές ημερομηνίες: 19 και 24 Μαρτίου

 

Καρκίνος: Εσείς που είστε μόνοι σας, μην ανοίξετε ακόμη τους δρόμους σε καινούργια πρόσωπα, για να σας κατακτήσουν. Την τελευταία εβδομάδα του Μαρτίου, θα έχετε μια είδηση από το παρελθόν σας, όπου ένας πρώην σύντροφος, θέλει να προσπαθήσει την επανένωση μαζί σας.
Τυχερές ημερομηνίες: 18 και 29 Μαρτίου

Λέων: Η ψυχολογία σας, θα πάει από το καλό στο καλύτερο, και αυτό είναι κάτι που θα δώσει και στην ερωτική σας ζωή μια νέα πνοή. Στα σύν είναι και οι οικονομικές σας απολαβές, που θα πολλαπλασιαστούν και κάποιους σίγουρα … θα τους βοηθήσουν να προχωρήσουν και σε γάμους.
Τυχερές ημερομηνίες: 22 και 31 Μαρτίου

taro-zodia-76

Παρθένος: Μπορεί να χρειαστεί να κάνετε λίγη ακόμη υπομονή σε όλα αυτά που σας λέει ο άνθρωπος σας… και μέχρι να κλείσει κάποιες δικές του παλιές υποθέσεις. Από το τέλος του Μαρτίου και μετά, όλα μπροστά σας θα είναι πιο ξεκάθαρα. Νέοι έρωτες και έντονες καταστάσεις, θα ταρακουνήσουν την βαρετή μοναξιά των εργένηδων και των χωρισμένων.
Τυχερές ημερομηνίες: 28 και 30 Μαρτίου

 

 

Ζυγός: Η υπομονή σας έχει πιάσει επίπεδα γκίνες, με τον άνθρωπο που έχετε σχέση. Σίγουρα έχετε δώσει τον καλύτερο σας εαυτό και ακόμη δεν έχετε λάβει τίποτα, από τα αναμενόμενα και τα βασικά. Οι μέρες με τον Κυβερνήτη σας, να στερεώνεται καλύτερα στον Κριό, σίγουρα θα σας κάνουν πολύ πιο αποφασιστικούς.
Τυχερές ημερομηνίες: 24 και 25 Μαρτίου

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις ζώδια

 ζώδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας ζώδια

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζώδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζώδια

ζώδια Διαβαστε τα ειδικα θεματα του καθε ζωδιου  

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος 

λεων παρθενος ζυγος  σκορπιος

 τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

 

 

Σκορπιός: Έχετε ανοίξει πολλά και σημαντικά μέτωπα με το παρελθόν σας, που ούτε και εσείς οι ίδιοι, ακόμη ξέρετε, τι και πως είναι τα πράματα πλέον εκεί. Τουλάχιστον μέχρι να φύγει αυτός ο μήνας, θα έχετε δει και θα έχετε ξεκαθαρίσει που μπορείτε να προσπαθήσετε, και που θα πρέπει τελείως να αποτραβηχτείτε.
Τυχερές ημερομηνίες: 19 και 26 Μαρτίου

Τοξότης: Η ίδια η ζωή κάποιες φορές, κάνει κύκλους, και μας φέρνει μπροστά σας άτομα και καταστάσεις, που είτε δεν έχουν δώσει όλα αυτά που έπρεπε τότε … ή στο τώρα μόνο οι ευκαιρίες μπορούν να ανοίξουν νέες πόρτες. Στην δική σας την περίπτωση, επισκέψεις να περιμένετε, από πρώην σας, που θα σας εκπλήξουν.
Τυχερές ημερομηνίες: 21 και 28 Μαρτίου

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65

 

Αιγόκερως: Δεν είστε εσείς για πολλές και αναίτιες καθυστερήσεις. Αν αυτό συνεχιστεί μέσα στην σχέση σας, μέχρι το τέλος του τρέχοντος μηνός, θα πρέπει να πάρετε πιο σοβαρές αποφάσεις. Ο Κρόνος ήδη έχει αρχίσει και ταρακουνά τις στατικές καταστάσεις, για να φέρουν στην επιφάνεια λύσεις.
Τυχερές ημερομηνίες: 26 και 30 Μαρτίου

Υδροχόος: Πολλές και ποικίλες οι καταστάσεις που κινούνται γύρω σας, και ζητούν από εσάς, όλη την προσοχή σας, και ειδικά ο τομέας των αισθηματικών σας. Ο άνθρωπος σας, έχει κάποια σημαντικά πράματα να σας πει…και να κάνει και τις τεκμηριωμένες του προτάσεις, για το μέλλον σας. Στα οικονομικά, θα έχετε έκτακτα χρήματα.
Τυχερές ημερομηνίες: 23 και 27 Μαρτίου

Ιχθείς: Λίγες μέρες ακόμη θα έχετε στην διάθεση σας, για να κάνετε όλα τα όνειρα σας πραγματικότητα. Μην ανέχεστε λόγια και καταστάσεις που δεν σας ταιριάζουν ή δεν σας αξίζουν. Τουλάχιστον στα οικονομικά σας, θα έχετε θεαματική άνοδο, άρα και η διάθεση σας θα έχει την δυναμική για αλλαγές.
Τυχερές ημερομηνίες: 17 και 19 Μαρτίου

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

 

chartomantia-087