εβδομαδιαίο ερωτικό ωροσκόπιο 10-16/11

evdomadiaies-erwtikes-provlepseis-12-18-5

εβδομαδιαίο ερωτικό ωροσκόπιο 10-16/11

ζώδια Κριός

Η Αφροδίτη ορθοδρομεί μέχρι το τέλος της εβδομάδας, κόβει ταχύτητα και σταματά στο μέρος του χάρτη σας που κυβερνά τις σχέσεις.

Το θέμα δεν είναι τα άμεσα αποτελέσματα, είναι όμως οι νέοι τρόποι που κατευθύνετε προς τα εμπρός της ερωτική ζωή σας. Κάντε αλλαγές.

zodia-taro-45

ζώδια Ταύρος

Η κυβερνήτης σας Αφροδίτη έχει παίξει το μεγάλο παιχνίδι, σάς βοήθησε να ρίξετε μια ματιά στις σχέσεις και στην επαγγελματική ζωή σας, σε αυτούς που βλέπετε να προχωρούν μαζί σας και σε αυτούς που θα θέλατε να βλέπετε περισσότερο ή λιγότερο. Μαζέψτε τις σημειώσεις σας, κάντε μια λίστα και ξεκινήστε με την αγαπημένη σας ακτίνα ερωτικής λιακάδας και ζητήστε τους σε ραντεβού. Αμέσως.

ζώδια Δίδυμοι

Όλοι ξέρουμε ότι είστε οι καλύτεροι στο φλερτ, το φοράτε στο κεφάλι σας σαν κορώνα. Αλλά θα πρέπει να ξέρετε, επίσης, ότι όποιος φοράει την κορώνα είναι ο πρώτος που σκοτώνετε όταν περνάνε οι εχθροί τις πύλες. Ασκείτε με τιμή τις ικανότητές σας στο φλερτ; Αν ναι, δεν έχετε τίποτα να σας ανησυχεί. Αν όχι; Πετάξτε την κορώνα, κρατήστε χαμηλό προφίλ.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zwdia-9988

ζώδια Καρκίνος

Είναι δυνατόν να βρείτε την ηρεμία και την ησυχία που χρειάζεστε; Αν το ζητήσετε όχι, πρέπει απλώς να ενημερώσετε τους άλλους γι’ αυτά που χρειάζεστε. Το ίδιο ισχύει και στην ερωτική ζωή σας, δεν είναι αδύνατον να γνωρίσετε κάποιον που μοιράζετε τις αξίες σας. Σταματήστε να κάνετε τις πάπιες μπροστά σε συζητήσεις που γίνονται βαθύτερες, πιο προσωπικές ή συναισθηματικές.

ζώδια Λέων

Μπορείτε να προσποιηθείτε ότι δεν σας ενδιαφέρει, αλλά όλοι ξέρουμε ότι σας ενδιαφέρει. Μπορείτε να πείτε ότι το έχετε ξεπεράσει αλλά το βλέπουμε ότι δεν το έχετε. Δεν πειράζει, Λέοντες, μπορείτε να εκνευριστείτε, μπορείτε να φωνάξετε αν θέλετε, αλλά ανεβάστε τις τελευταίες σκέψεις σας στην επιφάνεια για να μπορέσουμε να σας βοηθήσουμε να τις θεραπεύσετε. Μοιραστείτε.

ωροσκόπιο ζώδια Παρθένος

Αν είναι κάτι που δεν σας ενδιαφέρει, πείτε το τώρα. Μπορεί να είναι διασκεδαστικό να κάνετε κάτι με το νέο σας ταίρι, αλλά αν ξεκινήσετε να μαθαίνετε πλέξιμο και δεν το απολαμβάνετε πραγματικά, μπορεί να δυσκολευτείτε όσο περνάει ο καιρός. Αυτή η εβδομάδα έχει να κάνει με τον Άρη, να είστε ευθείς και να χρησιμοποιήσετε την μαγική δύναμή του σοφά.

zwdia-zodia-astrologia-65

εβδομαδιαίο ερωτικό ωροσκόπιο

ζώδια Ζυγός

Η πανέμορφη κυβερνήτης σας Αφροδίτη έκανε μια βαθιά βουτιά, λες και δεν το ξέρατε ήδη. Από την Παρασκευή προχωρά μπροστά, γι’ αυτό αφιερώστε λίγο χρόνο στη σκέψη των δώρων που σας έφερε. Δώρα; Μπορεί να πιστεύετε ότι ήταν το αντίθετο από εποχή ανταλλαγής δώρων, αλλά για ξανακοιτάξτε, Ζυγοί. Καθάρισε τον δρόμο μπροστά σας.

ζώδια Σκορπιός

Επιστρέφει! Η Αφροδίτη κάνει την αναστροφή της την Παρασκευή και ενώ μπορεί να φέρει κάποιον πρώην στη ζωή σας ξανά, έρχεται μαζί με την προειδοποίηση: πρόσεχε τι εύχεσαι. Είναι πραγματικά αυτό που θέλετε ή βλέπετε τα οφέλη του να μην πάρετε ξανά αυτόν τον δρόμο; Επιλογές.

zwdia-9-zvdia-9

ζώδια Τοξότης

Ο Δίας είναι τώρα στο ζώδιό σας, γι’ αυτό ας κάτσουμε ένα λεπτό να σκεφτούμε όλα τα καλά πράγματα που φέρνει. Τώρα περνάμε στην Αφροδίτη, έφερε κάποιον στην κοινωνική ζωή σας ο οποίος μπορεί είτε να είναι ο νέος έρωτας της ζωής σας αλλά δεν το έχετε συνειδητοποιήσει ακόμα είτε θα σάς συστήσει στην επιλογή του θεού Έρωτα.

ζώδια Αιγόκερως

Τώρα έχετε την προσοχή του/της, δεν υπάρχει λόγος για άλλους θεατρινισμούς και ποιος να το ‘ξερε: όσα ακούσατε γι’ αυτούς ήταν κουτσομπολιά από κάποιον ζηλιάρη φίλο, δικό σας ή δικό τους. Η αλήθεια αποκαλύπτεται, ίσως προς το επόμενο Σαββατοκύριακο, αλλά έρχεται. Τα κοινωνικά μέσα ή τα κουτσομπολιά της καφετέριας καλύτερο είναι να αποφεύγονται.

ωροσκόπιο ζώδια Υδροχόος

Είστε πεπεισμένοι ότι κάποιος δεν είναι ο μεγαλύτερος θαυμαστής σας, σκεφτήκατε μερικές θεωρίες για τον λόγο που μπορεί να συμβαίνει αυτό και αποφασίσατε ότι δεν τους συμπαθείτε ούτε κι εσείς. Να μια ιστορία για τα εγγόνια σας, Υδροχόοι. Θυμάσαι όταν η γιαγιά και ο παππούς έκαναν ότι μισούν ο ένας τον άλλο; Κόψτε το.

ζώδια Ιχθύες

Ο Άρης είναι στο ζώδιό σας από την Πέμπτη, ώρα να ξεκινήσετε το παιχνίδι που σας παθιάζει. Δεν έχετε βάλει κανέναν στο μάτι, Ιχθύες; Δώστε χρόνο. Η Αφροδίτη φεύγει από το σκιώδες μέρος του χάρτη σας σύντομα και έχει βάλει στόχο να αποκαλύψει κάποιον που περιμένει να βγείτε κι εσείς από το σκοτάδι και να περάσετε στο φως. Είναι καιρός.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia