Εξάγωνο Ερμή – Ποσειδώνα θα επηρεάσει την ερωτική ζωή σας μέχρι τον Μάιο του 2020

imerisies-provlepseis-zodia-triti-3-6

Εξάγωνο Ερμή – Ποσειδώνα θα επηρεάσει την ερωτική ζωή σας μέχρι τον Μάιο του 2020 .

Εξάγωνο Ερμή – Ποσειδώνα : Ποτέ δεν είναι λάθος οι λέξεις που λέγονται από την καρδιά μας.

Δεν είναι εύκολο να κάνουμε αυτήν τη μεγάλη συζήτηση με κάποιον, αλλά θα γίνει λίγο ευκολότερο με το εξάγωνο Ερμή – Ποσειδώνα, με τον Ερμή στον Αιγόκερω και τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, στις 8 Ιανουαρίου. Και αυτοί οι πλανήτες, όπως και το ερωτικό μας ωροσκόπιο, θα μας δώσουν το δώρο του λόγου.

Ένα εξάγωνο στην αστρολογία συμβαίνει όταν δύο πλανήτες βρίσκονται σε 60 μοίρες απόσταση. Αυτό δεν δημιουργεί μόνο θετική ενέργεια, αλλά επιστρέφει και το κάρμα στη ζωή μας.

zodia-taro-45

Αυτή η διέλευση συμβαίνει περίπου δύο φορές τον χρόνο. Το επόμενο εξάγωνο μεταξύ αυτών των δύο θα συμβεί τον Μάιο του 2020, έτσι θα έχουμε μια ακόμα ευκαιρία με την ευθυγράμμιση του, η οποία δεν θα πέφτει τότε μέσα στην περίοδο των εκλείψεων.

Οι εκλείψεις συνήθως συμβαίνουν μαζί, αν και όχι πάντα όπως θα μας διδάξει το 2020.

Όταν το κάνουν, πρώτα συμβαίνει η έκλειψη Ηλίου και δύο εβδομάδες μετά ή έκλειψη της Σελήνης. Κατά τη διάρκεια αυτή της περιόδου, η ενέργεια είναι έντονη, είμαστε μετέωροι στον χρόνο και συχνά συμβαίνουν τρελά γεγονότα ή καταστάσεις που μας προκαλούν έκπληξη.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-098

Εξάγωνο Ερμή – Ποσειδώνα

Αλλά η ενέργεια των εκλείψεων μας κάνει θαρραλέους. Παίρνουμε περισσότερα ρίσκα και είμαστε πιο αποφασισμένοι να ακολουθήσουμε την καρδιά μας ή να ακούσουμε τη διαίσθησή μας. Είναι μια ενέργεια που ακτινοβολεί το εξάγωνο, πράγμα που σημαίνει ότι ενώ σχηματίζεται τώρα, όπως και κάθε χρόνο, δεν θα συμβαίνει πάντα σε αυτή τη ξεχωριστή περίοδο.

Ο Ερμής είναι ο πλανήτης που κυβερνά το μυαλό μας, τις σκέψεις και την επικοινωνία. Αυτό δεν σημαίνει μόνο την επικοινωνία μας με τους άλλους, αλλά και τον ειλικρινή διάλογο που κάνουμε με τον εαυτό μας. Έχει να κάνει με το αν ανεβάζουμε τον εαυτό μας για να απλώσει τα φτερά του και να πετάξει ή αν τον μειώνουμε και δεν μπορεί ποτέ να βγει από τη ζώνη που ξέρει.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

Εξάγωνο Ερμή – Ποσειδώνα

Στον Αιγόκερω, ο πλανήτης είναι πιο λογικός. Κόβει αρκετή ταχύτητα ώστε να σκεφτεί πριν μιλήσει, έτσι τα λόγια του έχουν περισσότερο βάρος και περιεχόμενο. Όταν τα λόγια μας έχουν περιεχόμενο, τα χάνουμε πιο σπάνια. Αυτό δεν σημαίνει ότι αναλύουμε υπερβολικά

το τι θα θέλαμε να έχουμε πει. Αντίθετα, μπορούμε να φύγουμε ή να μπούμε σε μια κατάσταση και να ξέρουμε ότι θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε.

Αυτή η ενέργεια του Αιγόκερω μαζί με του Ποσειδώνα σημαίνει ότι ακόμα και οι δύσκολες συζητήσεις γίνονται γλυκιές.

Ο πλανήτης του νερού φημίζεται για το ότι κάνει τα πάντα πιο όμορφα και στοργικά, αλλά δημιουργεί έναν κόσμο φαντασίας ή ονείρων. Ενώ δεν μπορούμε να ζούμε μέσα σε αυτόν, η ενέργεια αυτή μας βοηθά να χρυσώνουμε την αλήθεια, όχι να την κρύβουμε, αλλά να μην είναι σκληρή η ειλικρίνειά μας.

Πολλές δύσκολες συζητήσεις γίνονται στην αρχή του χρόνου. Είτε προσωπικές είτε επαγγελματικές, είναι μια περίοδος μετάβασης ή ένα κατώφλι προς κάτι νέο. Μερικές φορές προσπαθούμε να προχωρήσουμε πριν καθαρίσουμε το παρελθόν μας, αλλά δεν συνειδητοποιούμε ότι δεν μπορούμε να έχουμε μια νέα αρχή χωρίς ένα τέλος.

taro-zodia-76

Εξάγωνο Ερμή – Ποσειδώνα

Και ίσως μια σχέση να μην τελειώνει. Ίσως να μείνετε μαζί μια δεκαετία ακόμα. Αλλά η διαφορά σε μας είναι πραγματική, είτε είναι απτή είτε όχι. Ίσως ο παλιός μας εαυτός να μένει ακόμα, να μην ξέρει τι ακριβώς να κάνει τώρα που δεν μπορεί ούτε να επιστρέψει στα παλιά ούτε να προχωρήσει μπροστά.

Αλλά είναι ώρα να μεγαλώσουμε, να ρισκάρουμε τα πάντα και να πούμε αυτό που πρέπει να ειπωθεί.

Παλεύουμε να εκφράσουμε τα συναισθήματά μας περισσότερο απ’ οτιδήποτε άλλο. Δεν ξέρουμε πώς να πούμε σε κάποιον ότι δεν τον αγαπάμε πια ή ότι τον αγαπάμε ακόμα. Παλεύουμε να πούμε ότι δεν βλέπουμε μέλλον σε αυτή τη σχέση ή ότι δεν μπορούμε να φανταστούμε τη ζωή μας χωρίς αυτούς.

Αλλά αλήθεια, η δυσκολία αυτή προκαλείται μόνο από το φόβο. Φοβόμαστε πώς θα πάρει ο άλλος την αλήθεια μας, γιατί ακόμα αποφασίζουμε αν και εμείς την πιστεύουμε ή αν φοβόμαστε να πληγωθούμε ή να μας απορρίψουν.

zwdia-tarw-zodia-19

Εξαγωνο Ερμή – Ποσειδώνα

Στο μεταξύ, επικεντρωνόμαστε τόσο πολύ στα αν που μπορεί να συμβούν που δεν σκεφτόμαστε ότι δεν είναι δική μας ευθύνη.

Τίποτα από αυτά δεν είναι δικό μας βάρος και η δική μας δουλειά είναι να εκφραστούμε όσο καλύτερα μπορούμε. Η δουλειά μας είναι να πούμε την αλήθεια μας.

Με τον Ποσειδώνα όμως να εμπλέκεται, οι συζητήσεις αυτές πιθανώς θα έχουν να κάνουν με θέματα καρδιάς. Είναι πολύ σημαντικές συζητήσεις, όχι μόνο για το τι θέλουμε, αλλά και

για το τι οραματιζόμαστε για τη ζωή μας, τι στόχους θέλουμε να καταφέρουμε.

Έτσι, δεν είναι μόνο η αλήθεια που πρέπει να πούμε, αλλά και το τι γίνεται μέσα στην καρδιά μας.

Ο Ερμής και ο Ποσειδώνας μας βοηθούν να σωπάσουμε τις παρεμβολές. Εάν θέλετε να διαφέρει το 2020 και αυτή η νέα δεκαετία, πρέπει να το ξεκινήσετε εσείς.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

xartomanteia

Εξαγωνο Ερμή – Ποσειδώνα

Ξεκινά με τις συζητήσεις και τις επιλογές που κάνουμε. Είναι στο χέρι μας, λοιπόν, να τα κάνουμε. Να ξεκινήσουμε τις συζητήσεις που πρέπει να γίνουν και να εκφράσουμε την αλήθεια μας και την αγάπη μας σε αυτούς που έχουμε στο μυαλό μας. Γιατί ποτέ δεν είναι λάθος. Ακόμα κι αν κάτι καταλήξει διαφορετικά απ’ ό,τι ελπίζαμε ή φανταζόμασταν, δεν σημαίνει ότι κι αυτό δεν είναι κάτι που πρέπει να βιώσουμε.

Ένα μεγάλο μέρος της ενέργειας αυτής είναι ότι πρέπει να εμπιστευόμαστε τον εαυτό μας ή έστω τη ροή της ζωής, ώστε να αφεθούμε και να κάνουμε αυτό που νιώθουμε ακόμα κι αν δεν έχουμε ιδέα πώς θα καταλήξει. Η ενέργεια της έκλειψης θα μας βοηθήσει και θα μας υπενθυμίσει ότι ενώ η μοίρα δεν μπορεί να καταστραφεί, δεν σημαίνει ότι δεν θα αδράξουμε κάθε ευκαιρία που μας παρουσιάζεται.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-yy