Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 09/08

passion

Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 09/08

Επανασυνδέσεις Διαβάζετε πάντα και τον προσωπικό ωροσκόπιο της σχέση σας

Κριός

Δεν δίνετε και πολλή σημασία, σε λεγόμενα τρίτων. Εσείς σαφώς και ξέρετε καλύτερα από τον κάθε έναν, τι πρέπει να γίνει μέσα στον δεσμό σας.
Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Λέων και Παρθένος

zodia-zvdia-22

Ταύρος

Σε κάποιο ταξίδι – δρομολόγιο σας, θα συναντήσετε κάποιον πρώην σύντροφο σας. Ίσως και να το έχετε ήδη προσχεδιάσει. Οι εκπλήξεις πολλές.
Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Καρκίνος και Ζυγός

Δίδυμοι

Κάποιες φορές, ίσως και να έχουν γίνει λάθη στην ερωτική σας ζωή, αλλά τώρα που όλα τα αέρινα ζώδια έχουνε εύνοια, προσέξτε τις επόμενες σας κινήσεις.
Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Σκορπιός και Ιχθείς

Καρκίνος

Δεν έχετε κάνει ακόμη κάποια σοβαρή γνωριμία, έτσι ώστε να ενάρξετε μια νέα σχέση. Από τα μέσα του μήνα, σίγουρα κάτι θα αλλάξει.
Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Τοξότης και Αιγόκερως

zodia-543

Λέων

Οι καταστάσεις και οι επικοινωνίες, με τον σύντροφο σας, έχουν γίνει άκρως προβληματικές. Αυτό είναι και κάτι που δηλώνει βαρεμάρα και ανία.
Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Κριός και Λέων

Παρθένος

Έχετε γίνει η ερωτική εμμονή και πάθος, για κάποιον που κινείται στον χώρο σας, αλλά ακόμη δεν σας έχει δείξει κάτι. Προσεχώς θα μάθετε πολλά.
Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Ταύρος και Ιχθείς

Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 09/08

Ζυγός

Αν έχετε κάποιες απορίες για την ζωή, ή ακόμη και το παρελθόν του συντρόφου σας καλύτερα να τον ρωτήσετε, από το να ψάξετε υπογείως.
Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Καρκίνος και Τοξότης

zwdia-fotia

Σκορπιός

Μην λέτε πράματα μόνο και μόνο για να προκαλέσετε την ζήλια του συντρόφου σας. Ίσως αυτό σε αργότερους χρόνους, να έχει άσχημο αντίκτυπο.
Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Καρκίνος και Λέων

Τοξότης

Δεν θα σωθεί μια σχέση, μόνο μέσα από τα τηλέφωνα. Αν πραγματικά εννοείτε ότι θέλετε να επανασυνδεθείτε με κάποιον, τότε συναντήστε τον.
Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Παρθένος και Ζυγός

Αιγόκερως

Οι τρόποι σας έχουν γίνει ακραίοι και επιθετικοί, με τον σύντροφο σας. Αυτό έχει κάποια ρίζα στο παρελθόν σας, που πρέπει να κόψετε οριστικά.
Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Σκορπιός και Ιχθείς

zodia-88

Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 09/08

Υδροχόος

Πλανάστε αν νομίζετε ότι όλοι έχουν την ίδια φιλοσοφία με εσάς. Η εποχή έχει αλλάξει και εσείς πρέπει να εναρμονιστείτε με τα δεδομένα του τώρα.
Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Λέων και Σκορπιός

Ιχθείς

Ένας χωρισμός, είναι πάντα το ανοιχτό παράθυρο που μπορείτε να βρείτε μια επόμενη αγάπη. Το Καλοκαίρι πάντως συνεχίζεται.
Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Σκορπιός και Ιχθείς

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia

· Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.