Επανασυνδέσεις Σχέσεων 01/07 Τετάρτη

82da35d29cf62f00639c56ed7de3fe04_XL

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 01/07 Τετάρτη

Επανασυνδέσεις Κριός

Εκφράστε τον εαυτό σας όταν βγαίνετε ραντεβού. Εξάλλου, για να μπορέσετε να δημιουργήσετε μια σχέση θα πρέπει να επικοινωνήσετε και να συμμετέχετε.

Το να μάθετε να κρατάτε ισορροπία ανάμεσα σε αυτά που δίνετε και σε όσα παίρνετε, είναι το κλειδί μιας υγιούς σχέσης.

zodia-taro-45

Ζώδια Ταύρος

Πριν βρείτε τη σχέση των ονείρων σας, πρέπει να αναγνωρίσετε τι είναι αυτό που ψάχνετε. Καθίστε και σκεφτείτε το σοβαρά. Δημιουργήστε στη φαντασία σας το ιδανικό ταίρι.

Ζώδια Δίδυμοι

Ο χρόνος είναι με το μέρος σας. Αν αναρωτιόσασταν τι ακολουθεί όσον αφορά την ερωτική σας ζωή, μην ανησυχείτε. Σας περιμένει στην επόμενη γωνία. Στο μεταξύ χαρείτε τους φίλους, την οικογένεια και τις επιτυχίες σας στην δουλειά.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-taro-xartomanteia

Επανασυνδέσεις Ζώδια Καρκίνος

Η αγάπη δεν είναι εύκολο πράγμα, αλλά είναι σημαντικό να κάνετε κινήσεις προς τα εμπρός. Έχετε άφθονη ενέργεια σήμερα, οπότε δείξτε στον κόσμο τι μπορείτε να προσφέρετε. Αφήστε το σύμπαν να αναλάβει τα υπόλοιπα.

Ζώδια Λέων

Ο ενθουσιασμός σας είναι μεταδοτικός. Τα άστρα σας δίνουν μια ευκαιρία και είστε αποφασισμένοι να την αρπάξετε. Με τέτοια στάση, πώς θα μπορούσε να πάει κάτι στραβά;

Ζώδια Παρθένος

Τι συμβαίνει; Μήπως ξαναβρήκατε την τύχη σας; Μετά από μια περίοδο ξηρασίας στην ερωτική σας ζωή, αισθάνεστε και πάλι ετοιμοπόλεμοι. Κάντε μικρά βήματα στην αρχή. Φλερτάρετε λίγο και δείτε τι θα γίνει.

zwdia-tarw-zodia-19

Ζώδια Ζυγός

Το βλέμμα σας είναι θανατηφόρα γοητευτικό. Για αυτό φροντίστε να το στρέψετε μόνο σε άτομα που σας ενδιαφέρουν. Φυσικά, δεν θα φταίτε εσείς αν κάποιος/α βρεθεί στην μέση.

Ζώδια Σκορπιός

Μεγάλες αλλαγές επίκεινται στις ερωτικές σας σχέσεις και ειλικρινά έρχονται πάνω στην ώρα. Τώρα, εξαρτάται από εσάς να τις εκμεταλλευτείτε με τον σωστό τρόπο. Να είστε αυθεντικοί, τολμηροί και καινοτόμοι. Ήρθε η στιγμή να κάνετε μια μεγάλη αναμόρφωση.

Ζώδια Τοξότης

Αισθάνεστε υπέροχα και φαίνεστε γεμάτοι αυτοπεποίθηση. Εμπρός, δείξτε τα κάλλη σας! Είστε υπερβολικά σέξι για να τα κρύβετε. Αφήστε τον κόσμο να χαρεί όσα σας έδωσε απλόχερα η μητέρα φύση.

Ζώδια Αιγόκερως

Οι τυχαίες συναντήσεις σήμερα μπορεί να οδηγήσουν σε μεγάλα πράγματα, αρκεί να είστε έτοιμοι να ρισκάρετε. Δεν χρειάζεται να είναι κάτι ακραίο. Ακόμη και μια αλλαγή περιβάλλοντος μπορεί να σας οδηγήσει σε κάποιο ξεχωριστό άτομο.

taro-6-9

Επανασυνδέσεις Ζώδια Υδροχόος

Κάποιο άτομο είναι ο μεγαλύτερός σας θαυμαστής. Σας πέρασε ποτέ από το μυαλό ότι όλος αυτός ο θαυμασμός είναι δείγμα κάποιων βαθύτερων συναισθημάτων; Αν νομίζετε ότι θέλετε να ανταποκριθείτε, μην περιμένετε ούτε λεπτό παραπάνω.

Ζώδια Ιχθύες

Για να πάρετε όσα νομίζετε ότι σας αξίζουν σε αυτή τη ζωή, θα πρέπει πρώτα να μπορείτε να τα φανταστείτε. Αν τα πράγματα στην ερωτική σας ζωή δεν πάνε καλά, αναρωτηθείτε τι πραγματικά θέλετε. Και μετά βρείτε έναν δημιουργικό τρόπο για να το εκφράσετε.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia – love