Επανασυνδέσεις Σχέσεων 01/12 Τρίτη

98824963482e8c3105129922c3ae7a23

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 01/12 Τρίτη

Επανασυνδέσεις Ζώδια Κριός

Μην εκπλαγείτε αν σήμερα δεχτείτε πληθώρα πληροφοριών. Βρείτε τρόπο να την αντιμετωπίσετε, με προτεραιότητα σε ό,τι αφορά την εργασία σας.

Ολοκληρώστε πρώτα τα σημαντικά θέματα και στην συνέχεια ασχοληθείτε με τα υπόλοιπα.

zodia-taro-45

Ζώδια Ταύρος

Μια απλή συζήτηση με ένα παλιό γνωστό, αποκαλύπτει ότι έχετε περισσότερα κοινά από όσα νομίζατε. Μήπως αυτή η επαφή μπορεί να μετατραπεί σε κάτι περισσότερο; Δεν θα ξέρετε μέχρι να περάσετε περισσότερο χρόνο μαζί… Τι περιμένετε;

Ζώδια Δίδυμοι

Συμβουλές που θα λάβετε σήμερα, μπορεί να είναι κάπως ακραίες. Δυστυχώς, η κατάστασή σας δεν αντέχει δραστικά μέτρα. Βρείτε τις ισορροπίες σας με μια βόλτα στο πάρκο. Θα πρέπει να κάνετε κάτι που να σας εμπνέει.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

Επανασυνδέσεις Ζώδια Καρκίνος

Μην αφήσετε μια έκρηξη να καταστρέψει την ημέρα σας. Εάν αισθάνεστε έτοιμοι να ξεσπάσετε, βγείτε και πάρτε μια ανάσα. Κάποιο ενδιαφέρον άτομο σας παρακολουθεί και ο θυμός δεν είναι κολακευτικός.

Ζώδια Λέων

Μην εκπλαγείτε αν εμπλακείτε σε μια έντονη συζήτηση με μια ερωτική πιθανότητα… Είναι για καλό. Όχι μόνο θα μάθετε τις πιο βαθιές του/της πεποιθήσεις, θα μπορέσετε να καταλάβετε πόσο μπορεί να αποδεχτεί τις δικές σας απόψεις.

Ζώδια Παρθένος

Τώρα είναι η τέλεια στιγμή για να βάλετε καινούργια άτομα στην ζωή σας. Κατεβάστε αυτή την εφαρμογή γνωριμιών και κάντε μερικές επαφές. Ακόμα κι αν δεν βρείτε το πρόσωπο των ονείρων σας με την πρώτη, είναι δεδομένο ότι κάτι καλό θα βγει από αυτό!

Διαβαστε επισης : Κάρτες των Αγγέλων – Προμηνύουν επανενώσεις ζευγαριών μέσα στον Δεκέμβριο

chartomantia-098

Ζώδια Ζυγός

Προτιμάτε να μην βγείτε από τη ζώνη άνεσής σας όσον αφορά την ερωτική σας ζωή. Παραμείνετε στα βασικά και απαντήστε μόνο σε προφίλ ατόμων που πιστεύετε ότι σας ταιριάζουν.

Ζώδια Σκορπιός

Αισθάνεστε υπέροχα τώρα και όλοι μπορούν να το δουν. Είναι η κατάλληλη στιγμή να φέρετε στη ζωή σας την ισορροπία: Δώστε την ίδια σημασία στην εργασία, την υγεία και τη διασκέδασή σας. Παραμείνετε στα βασικά και βρείτε την χαρά στις απλές χαρές της ζωής.

Ζώδια Τοξότης

Η ενέργειά σας είναι σχεδόν τέλεια σήμερα. Οι φυσικές και οι κοινωνικές σας δεξιότητες είναι ιδιαίτερα βελτιωμένες, εκμεταλλευτείτε το. Κάποιος θα βρεθεί να σας ενημερώσει για ό,τι καινούργιο κυκλοφορεί στον ερωτικό τομέα.

zwdia-zodia-astrologia-65

Επανασυνδέσεις Ζώδια Αιγόκερως

Ετοιμαστείτε να βρεθείτε σε ένα σημαντικό σημείο καμπής. Η απόφαση που θα πάρετε τώρα, μπορεί να σας πάει πίσω ή να σας οδηγήσει σε κάτι που δεν είχατε καν ονειρευτεί. Η κρίση σας είναι πολύ σημαντική, για αυτό δείξτε την δέουσα προσοχή.

Ζώδια Υδροχόος

Καθώς ακούτε τις ειδήσεις, αισθάνεστε συμπόνια για την κακή κατάσταση συνανθρώπων σας. Ίσως ήρθε η ώρα να εμπλακείτε σε κάτι, έξω από τον μικρόκοσμό σας. Μπορεί να γνωρίσετε μερικά πολύ ενδιαφέροντα άτομα με αυτό τον τρόπο.

Ζώδια Ιχθύες

Σταματήστε να έχετε εμμονή με αυτό το χαριτωμένο άτομο που δεν απαντάει στα μηνύματά σας. Ήρθε η ώρα να αποδεχτείτε τις απώλειές σας και να προχωρήσετε. Μην το πάρετε προσωπικά, απλώς δεν ήταν γραφτό να συμβεί. Ανοίξτε το μυαλό σας σε νέες ευκαιρίες.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia