Επανασυνδέσεις Σχέσεων 11/08 Σάββατο

ζωδιο-zwdia-tarw-zodia-ne-night-stand

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 11/08 Σάββατο

Διαβάζετε πάντα και τον προσωπικό ωροσκόπιο της σχέσης σας

Κριός

Η εποχή, έχει πολλές και ιδιαίτερες εκπλήξεις για τον ερωτικό σας τομέα. Πολλοί από το ζώδιο σας, θα δεχτούν πρόταση επανασύνδεσης.
Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Λέων και Παρθένος

zodia-zvdia-22

Ταύρος

Κάποιος από τον φιλικό σας κύκλο, σας ρίχνει λοξές – ερωτικές ματιές, και μάλλον προσπαθεί να καταλάβει τι συμβαίνει μέσα στο μυαλό σας.
Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Καρκίνος και Ζυγός

Δίδυμοι

Ο δρόμος σας είναι γεμάτος, αυτό το διάστημα από οικονομικές επιτυχίες αλλά και νέους έρωτες, που θα σας ανεβάσουν και την ψυχολογία.
Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Σκορπιός και Ιχθείς

Καρκίνος

Οι καυγάδες μέσα στην σχέση σας, έχουν σίγουρα ενταθεί. Αυτό είναι κάτι που δείχνει, ότι έχει έρθει και η ώρα για να πείτε και οι δύο τις αλήθειες σας.
Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Τοξότης και Αιγόκερως

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 11/08 Σάββατο

zodia-543

Λέων

Οι διπλές καταστάσεις, που έχετε μέσα στην καρδιά σας, δεν μπορούν για πολύ καιρό ακόμη να μένουν κρυφές. Εσείς είστε αυτοί που θα πάρουν τις αποφάσεις.
Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Κριός και Λέων

Παρθένος

Η μοναξιά αυτό το διάστημα, ίσως και να σας αρέσει. Το σίγουρο είναι ότι από 22/08 και μετά όλα θα αλλάζουν στην ζωή σας, και προς το πολύ καλύτερο.
Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Ταύρος και Ιχθείς

Ζυγός

Άλλα λέτε και άλλα εννοείτε τελικά εσείς. Αυτό ίσως και να είναι ένα κόλπο σας, για να βρείτε όλες τις κρυμμένες αλήθειες από το άτομο που σας ενδιαφέρει.
Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Καρκίνος και Τοξότης

zwdia-fotia

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 11/08 Σάββατο

Σκορπιός

Αυτός που σας θέλει μέσα στην νέα εβδομάδα, θα κάνει και κάποια νέα κρούση που ίσως και να καταφέρει έτσι να σας κερδίσει και πάλι το ενδιαφέρον.
Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Καρκίνος και Λέων

Τοξότης

Μπορεί να βλέπετε κάποια επικοινωνιακή αδιαφορία, από το πρόσωπα που έχετε ερωτευτεί, αλλά μάλλον είναι μια πολιτική, για να σας διαβάσει περισσότερο.
Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Παρθένος και Ζυγός

zodia-88

Αιγόκερως

Το να αλλάζετε σύντροφο συχνά, μάλλον δεν είναι και ότι καλύτερο! Μπορεί να έχετε πληγωθεί στο παρελθόν, αλλά αυτό δεν είναι η σωστή λύση.
Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Σκορπιός και Ιχθείς

Υδροχόος

Από όλα αυτά που έχετε περάσει, μέσα σε δύσκολες σχέσεις, εσείς κρατήστε μόνο τα θετικά και από τον νέο μήνα της Παρθένου βρείτε κάτι νέο.
Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Λέων και Σκορπιός

Ιχθείς

Όλα αυτά που σας έχει πει – προτείνει ο σύντροφος σας, τα έχετε λάβει σοβαρά υπόψιν σας, και μάλλον προέχουν τώρα οι διορθώσεις.
Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Σκορπιός και Ιχθείς

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

· Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.