Επανασυνδέσεις Σχέσεων 13/01 Δευτέρα

prwin-epanasyndesi

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 13/01 Δευτέρα

Επανασυνδέσεις Ζώδια Κριός

Για τον Κλαρκ Κεντ, είναι ο Σούπερμαν. Για την πριγκίπισσα Νταϊάνα, ήταν η Wonder Woman. Τώρα ήρθε η στιγμή να βρείτε κι εσείς το alter ego σας.

Να είστε συγκεκριμένοι, μέχρι και για τα ρούχα που θα φοράει. Την επόμενη φορά που αισθανθείτε ντροπαλοί, να φέρετε στην επιφάνεια τον άλλο σας εαυτό.

zodia-taro-45

Ζώδια Ταύρος

Πριν προχωρήσετε στην ερωτική σας ζωή, θα πρέπει να μάθατε να υπερασπίζεστε την άποψή σας. Αν δεν μιλάτε για τις ανάγκες σας, δεν θα βοηθήσετε κανέναν… Και πολύ λιγότερο τον εαυτό σας. Ξεκινήστε σιγά-σιγά και η αυτοπεποίθησή σας θα αυξηθεί.

Ζώδια Δίδυμοι

Βαρεθήκατε να είστε μόνοι; Είναι απολύτως κατανοητό. Αλλά να έχετε στο μυαλό σας ότι ως εργένηδες απολαμβάνετε πολλά πράγματα: Λιγότερη αναμονή, λιγότερη φασαρία και λιγότερα έξοδα. Εκτιμήστε όσα έχετε.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zwdia-9988

Επανασυνδέσεις Ζώδια Καρκίνος

Όταν βρίσκεστε στη δουλειά, είστε απόλυτα συγκεντρωμένοι σε αυτό που άνετε. Ωστόσο, εκτός δουλειάς έχετε μια ζωή και πρέπει να τη ζείτε. Βάλτε λίγη ενέργεια και εκεί. Τηλεφωνήστε σε κάποιο σέξι άτομο και πηγαίνετε μαζί σινεμά.

Ζώδια Λέων

Μπορεί η τουλάχιστον περίεργη συμπεριφορά κάποιου πιθανού ερωτικού συντρόφου, να έχει ελαφρυντικά. Αφήστε τον/την να σας εξηγήσει – και να απολογηθεί αν είναι απαραίτητο. Εξάλλου, από εσάς εξαρτάται το αν θα δώσετε μια δεύτερη ευκαιρία.

Ζώδια Παρθένος

Υπάρχει ένας τεράστιος τυχερός σχηματισμός στα άστρα σας, όσον αφορά τον έρωτα. Αν ξεκινήσατε τώρα μια σχέση, θα βρείτε ότι τα πράγματα είναι εξαιρετικά ενδιαφέροντα. Αν είστε αδέσμευτοι, πρόκειται να γνωρίσετε κάποια πολύ καλή περίπτωση.

zwdia-9-zvdia-9

Ζώδια Ζυγός

Αισθάνεστε ανήσυχοι; Λογικό! Είστε έτοιμοι να προχωρήσετε – αλλά οι φίλοι σας συνεχίζουν να παραμένουν στάσιμοι. Πείστε τους ότι υπάρχουν μεγαλύτερες και καλύτερες προοπτικές εκεί έξω. Το μόνο που χρειάζεται είναι να αλλάξετε περιβάλλον.

Ζώδια Σκορπιός

Η απόπειρα κάποιου ατόμου να σας τραβήξει την προσοχή καταλήγει σε τεράστια αποτυχία. Αντί να το επισημάνετε, απλώς αγνοήστε το και ευχαριστήστε το διακριτικά που «όχι, δεν θα πάρετε». Θα εκτιμήσει την ευγένειά σας και θα υποχωρήσει.

Ζώδια Τοξότης

Πηγαίνετε σε αυτό το πάρτι ακόμη και αν αισθάνεστε ανασφαλείς. Το θέμα είναι ότι όλοι έχουμε στιγμές στη ζωή μας που δεν αισθανόμαστε και μεγάλη σιγουριά. Θα αφήσετε κάτι τόσο μικρό να σας σταματήσει; Με τίποτα!

Ζώδια Αιγόκερως

Τα πάντα γύρω σας φωνάζουν φλερτ, από τον καφέ που παίρνετε κάθε μέρα μέχρι τις επαγγελματικές συναντήσεις. Όλη αυτή η υπέροχη ένταση, σας βοηθά να δείτε κάποιες ερωτικές πιθανότητες που δεν είχατε προσέξει ποτέ μέχρι σήμερα.

taro-6-9

Επανασυνδέσεις Ζώδια Υδροχόος

Σήμερα μπορεί να γίνεται μάρτυρες σε έναν καβγά κάποιου ζευγαριού. Ή μπορεί ο καλύτερός σας φίλος να σας εκμυστηρευτεί ότι το ταίρι του έχει αρχίσει να τον τρελαίνει. Κάθε τρεις και λίγο συμβαίνει κάτι, που σας κάνει να συνειδητοποιείτε πόσο υπέροχο είναι που είστε εργένηδες.

Ζώδια Ιχθύες

Μήπως τα γόνατό σας τρέμουν, στη σκέψη και μόνο να μιλήσετε σε αυτό το συγκεκριμένο άτομο; Ηρεμήστε λίγο! Δεν είστε πια στο γυμνάσιο – ευτυχώς! Δεν χρειάζεστε κάποια φοβερή ατάκα για να πιάσετε κουβέντα. Πείτε απλά «γεια», συστηθείτε και όλα θα πάνε καλά.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66