Επανασυνδέσεις Σχέσεων 19/02 Τετάρτη

erwtikes-provlepseis-zwdia-tetarti-3-6

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 19/02 Τετάρτη

Επανασυνδέσεις Ζώδια Κριός

Τον τελευταίο καιρό καθόσασταν και χαραμίζατε το χρόνο σας… Αλλά τις δυο τελευταίες μέρες η ενέργειά σας έχει ανέβει στα ύψη.

Σκοπεύετε να τρέξετε για τον μαραθώνιο είτε να ολοκληρώσετε ένα καλλιτεχνικό έργο; Τώρα έχετε την ευκαιρία να το κάνετε.

zodia-taro-45

Ζώδια Ταύρος

Αν πιάσετε τον εαυτό σας να αμφιβάλλει για κάτι σήμερα, σταματήστε αμέσως. Βρίσκεστε ακριβώς εκεί που θα έπρεπε να είστε και αυτό είναι που έχει σημασία. Όλοι οι άλλοι ας κάνουν ό,τι θέλουν. Εσείς θα κάνετε αυτό που πρέπει για τη δική σας επιβίωση.

Ζώδια Δίδυμοι

Σήμερα αισθάνεστε λες και περπατάτε στα σύννεφα. Φανταστικά! Και τα πράγματα γίνονται ολοένα και καλύτερα! Όταν λάβετε και το e-mail από κάποιο άτομο που σας ενδιαφέρει, θα εκτοξευτείτε στην στρατόσφαιρα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-098

Επανασυνδέσεις Ζώδια Καρκίνος

Σήμερα έχετε την τάση να επιδεικνύετε τον εαυτό σας. Ελεύθερα! Απλά δώστε προσοχή στον χώρο που βρίσκεστε. Είναι καλύτερα να καυχιέστε για επιτυχίες και επιτεύγματα, παρά για πράγματα υλικής φύσεως. Θέλετε να εντυπωσιάσετε τους άλλους με την επιδεξιότητά σας, όχι να τους αναστατώσετε με την αλαζονεία σας.

Ζώδια Λέων

Είναι εύκολο να νομίζετε ότι με τα χρήματα μπορείτε να διορθώσετε μια κατάσταση. Το δύσκολο είναι να δώσετε την αγάπη και την υποστήριξή σας. Θα κάνετε μια μεγάλη αλλαγή στη ζωή ενός ανθρώπου αν του χαρίσετε τον χρόνο σας. Σταματήστε ό,τι κάνετε και πάρτε το τηλέφωνο στα χέρια σας.

Ζώδια Παρθένος

Θα καταφέρετε να βρείτε την ισορροπία σας αν επικεντρωθείτε στις λεπτομέρειες. Όταν όλα είναι στον αέρα, βιώνετε μια κατάσταση χάους. Πρόκειται να κάνετε οποιαδήποτε μεγάλη κίνηση σήμερα; Είτε είναι να κάνετε σημαντική επαγγελματική παρουσίαση είτε να βγείτε το πρώτο ραντεβού με κάποιον/α, φροντίστε να είστε προετοιμασμένοι.

zwdia-3-zodia

Ζώδια Ζυγός

Είναι έρωτας; Είναι κάτι επαγγελματικό; Ή μήπως είναι και τα δύο; Μη γίνεστε πολύ φιλικοί με τον/την κούκλο/α του γραφείου. Δεν είναι προς το συμφέρον σας να τα μπλέξετε με κάποιον/α συνάδερφό σας. Καλύτερα να φυλάξετε όλη τη σεξουαλική σας ενέργεια για μετά τις εργάσιμες ώρες.

Ζώδια Σκορπιός

Πλησιάζει με γοργούς ρυθμούς κάτι που φοβόσασταν – αλλά και προσμένατε. Και όταν φτάσει, μη διστάσετε να ζητήσετε βοήθεια. Το τελικό αποτέλεσμα, βέβαια, δεν θα είναι ούτε κατά διάνοια τόσο επώδυνο όσο φανταζόσασταν.

Ζώδια Τοξότης

Η επικοινωνία σας με τους άλλους είναι πολύ καλή σήμερα. Τόσο καλή, που ίσως θα έπρεπε να προσφερθείτε για να γεφυρώσετε το κενό ανάμεσα σε δυο ανθρώπους που δυσκολεύονται να έρθουν σε επαφή. Για καλύτερα αποτελέσματα, κρατήστε ουδέτερη στάση και μην εμπλακείτε πολύ συναισθηματικά.

μελλοντολόγος

Επανασυνδέσεις Ζώδια Αιγόκερως

Κάτι ή κάποιος δεν σας κάθεται καλά. Η ιστορία του απλά δεν πείθει. Αν έχετε αμφιβολίες, ψάξτε. Καλύτερα να αποκαλυφθούν τυχόν ανακρίβειες και παρερμηνείες τώρα, πριν πέσετε στα βαθιά. Είναι ο καλύτερος τρόπος για να προστατέψετε τον εαυτό σας από τους μπελάδες.

Ζώδια Υδροχόος

Η ικανότητά σας να συνδέεστε και να επικοινωνείτε με τους άλλους είναι παροιμιώδης, ειδικά τώρα. Αν αναβάλλατε μια συλλογική εργασία, τώρα είναι η ευκαιρία να την ξεκινήσετε, πριν χαθεί όλη αυτή η δημιουργική σας ενέργεια. Η δυναμική και η τύχη είναι με το μέρος σας.

Ζώδια Ιχθύες

Κατέχετε ένα ταλέντο που δεν ξέρουν πολλοί και θα σας φανεί ιδιαίτερα χρήσιμο σήμερα. Γιατί το κρύβετε από τον υπόλοιπο κόσμο; Δείξτε τις ικανότητές σας. Δεν έχετε τίποτα να χάσετε σε ό,τι αφορά την καριέρα, τα οικονομικά ή τον έρωτα. Η μπάλα είναι στο δικό σας γήπεδο.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-6-9