Επανασυνδέσεις Σχέσεων 20/08 Τρίτη

3ba6441d5bfa05d5f745016ea772fb08_XL

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 20/08 Τρίτη

Επανασυνδέσεις Ζώδια Κριός

Μπορείτε να παραμείνετε συγκεντρωμένοι σε κάτι έστω και για λίγο τώρα; Αν όχι, μην ανησυχείτε. Η αστερόσκονη γεμίζει το κεφάλι σας με τρελές ιδέες και σκέψεις.

Ποιο είναι το νόημα να επικεντρώνετε την προσοχή σας κάπου όταν ο κόσμος είναι γεμάτος με τόσα άλλα πράγματα (και σέξι άτομα) για να θαυμάσετε; Είστε αφηρημένοι τώρα; Κανένα πρόβλημα. Θα δουλέψετε αργότερα.

zodia-taro-45

Ζώδια Ταύρος

Μακάρι οι άνθρωποι να εννοούσαν όσα έλεγαν. Η αποτυχία των άλλων να επικοινωνήσουν σωστά μπορεί να σας βάλει σε μπελάδες. Οπότε μην παίρνετε τίποτα τοις μετρητοίς. Είναι προτιμότερο να επιβεβαιώνετε και να ξεκαθαρίζετε όσα λέγονται δυο και τρεις φορές πριν ενεργήσετε.

Ζώδια Δίδυμοι

Μήπως μια φιλική σχέση μετατρέπεται σε κάτι πιο σοβαρό; Λαμβάνετε κάποια σημάδια αλλά και πάλι δεν είστε απόλυτα σίγουροι. Μην ομολογήσετε τον έρωτά σας σε αυτό το πρόσωπο, πριν το συζητήσετε με κάποιον άλλον. Διαφορετικά, τα παράλογα, σαρωτικά σας συναισθήματα μπορεί να καταστρέψουν κάτι όμορφο.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

Επανασυνδέσεις Ζώδια Καρκίνος

Επιμείνετε αλλά μην αποξενώνεστε. Σήμερα οι άλλοι θα κάνουν κάθε είδους τρελές δηλώσεις και θα δώσουν υποσχέσεις αλλά μην τις πάρετε τοις μετρητοίς. Η επιμονή δεν ανταμείβεται σήμερα. Κρατήστε χαμηλές προσδοκίες και δεν θα απογοητευτείτε. Πείτε το άλλη μια φορά, αλλά μόνο μία.

Ζώδια Λέων

Αν δεν προσέξετε, τα συναισθήματα σας θα καταπατήσουν την ευαισθησία σας. Δεν έχετε την πολυτέλεια να φαίνεστε σαν διαταραγμένοι, τουλάχιστον όχι σήμερα. Οπότε μην τρέξετε στο αφεντικό σας, το άτομο με το οποίο είστε ερωτευμένοι και διακηρύξετε την αφοσίωσή σας. Συγκρατηθείτε. Αφήστε τις υστερίες για άλλη φορά.

Ζώδια Παρθένος

Μπορείτε να συνεχίσετε να κρατάτε μέσα σας τα συναισθήματα σας και να αρρωσταίνετε από στεναχώρια και άγχος ή μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους άλλους και να ζητήσετε βοήθεια. Η αυτάρκεια είναι μεγάλο προτέρημα αλλά όπως όλα αν υπερβάλλετε θα έχετε τα αντίθετα αποτελέσματα. Μιλήστε.

chartomantia-098

Ζώδια Ζυγός

Το χάρισμα της ισορροπίας σας φαίνεται ιδιαίτερα χρήσιμο όταν ένας έρωτας στο γραφείο (ο δικός σας) αρχίζει να ανθίζει. Η δυναμική μιας νέας ερωτικής σχέσης θα μπορούσε να κάμψει τη λογική σε κάποιον άλλον αλλά εσείς ζυγίζετε όλες τις πιθανότητες και σκέφτεστε τις συνέπειες πριν κάνετε κάτι.

Ζώδια Σκορπιός

Δε βιάζεστε να κάνετε σχέση με κάποιον/α – και αυτό είναι υπέροχο. Αντί να δεσμευτείτε με το πρώτο άτομο με το οποίο θα διασταυρωθούν οι δρόμοι σας, μπείτε στο πεδίο μάχης και κοιτάξτε προσεκτικά τις προοπτικές σας. Μπορείτε να παρατήσετε τον/την κύριο/κυρία σωστό/ή αλλά θα πρέπει να πάρετε διαζύγιο από το λάθος σύντροφο.

Ζώδια Τοξότης

Αν αισθάνεστε περιορισμένοι, αυτό προέρχεται από εσάς. Η πραγματικότητα είναι ότι είστε απόλυτα ελεύθεροι. Οπότε κάντε παρέα με όποιον/α θέλετε, μείνετε έξω ως αργά και κοιμηθείτε όλη μέρα. Από τη στιγμή που είστε εντάξει στις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις, είστε ελεύθεροι να κάνετε ό,τι θέλετε.

Ζώδια Αιγόκερως

Ένα από τα καλύτερα πράγματα όταν είναι κανείς αδέσμευτος είναι η δυνατότητα για σεξουαλικό πειραματισμό και ποικιλία. Οπότε από τη στιγμή που φροντίζετε για την ασφάλεια σας, αφεθείτε. Αν πρόκειται μόνο για μια σχέση σεξουαλικής φύσεως βεβαιωθείτε ότι έχετε ξεκαθαρίσει τις προθέσεις σας από την αρχή. Μην παραπλανήσετε κανέναν και θα καταφέρετε να κρατήσετε το ερωτικό σας κάρμα πεντακάθαρο.

taro-6-9

Επανασυνδέσεις Ζώδια Υδροχόος

Αναζητήστε τα σημάδια. Τα τηλεφωνήματα έχουν αραιώσει, τα γραπτά μηνύματα έχουν ελαττωθεί: Αυτό το φλερτ μάλλον έχει φτάσει στο τέλος του. Αποδεχτείτε το και προχωρήστε παρακάτω. Μιλήστε τους πριν κόψετε κάθε επαφή. Και αν δεν θέλετε να παραμείνετε φίλοι μην πείτε την κλισέ ατάκα «ας μείνουμε φίλοι». Η ειλικρίνεια είναι η καλύτερη τακτική.

Ζώδια Ιχθύες

Το να έρχεστε σε επαφή με ένα ψυχοπαθή είναι κακό: το να προσπαθείτε να τα χαλάσετε με κάποιον είναι χειρότερο. Οπότε όταν θα είστε έτοιμοι να χωρίσετε με αυτό το άτομο θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι. Βεβαιωθείτε ότι θα τους φέρετε όλα τους τα πράγματα όταν θα συναντηθείτε για να χωρίσετε – με αυτόν τον τρόπο δεν θα έχουν καμία δικαιολογία για να σας πάρουν τηλέφωνο αργότερα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66