Επανασυνδέσεις Σχέσεων 23/09 Τετάρτη

erwtikes-provlepseis-zodia-savvato-24-5

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 23/09 Τετάρτη

Επανασυνδέσεις Ζώδια Κριός

Όλοι λένε πόσο θέλουν να απαλλαγούν από τις παλιές συνήθειες… Αλλά κανείς δεν παραδέχεται πόσο ανακουφιστικές τις βρίσκει.

Είστε κολλημένοι με κάποια πράγματα – και υπάρχει σοβαρός λόγος για αυτό. Ποια είναι τα οφέλη και δεν τα αλλάζετε; Αξίζουν τον κόπο;

zodia-taro-45

Ζώδια Ταύρος

Αυτό είναι, σταματάτε να ψάχνετε τον έρωτα. Στο εξής, μπορεί να σας βρει αυτός. Στην πραγματικότητα, αυτή είναι μια πολύ υγιής στάση. Τώρα πια είστε έτοιμοι για τη γνήσια μορφή του!

Ζώδια Δίδυμοι

Έχετε πολλά να προσφέρετε σε κάποιον/α ερωτικό/ή σύντροφο. Γιατί σκέφτεστε διαρκώς τις υποτιθέμενες ελλείψεις σας; Σκεφτείτε αυτά που μπορείτε να δώσετε σε μια σχέση αλλά και αυτά που θέλετε να πάρετε.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-taro-xartomanteia

Επανασυνδέσεις Ζώδια Καρκίνος

Έχετε ξαναδεί τον φίλο σας να κάνει το ίδιο λάθος στο παρελθόν. Μπορείτε πραγματικά να τον σταματήσετε; Ας το παραδεχτούμε – και εσείς έχετε επαναλάβει λάθη στην ερωτική σας ζωή. Αφήστε τον να μάθει με τον σκληρό τρόπο.

Ζώδια Λέων

Το να προσπαθείτε διαρκώς για την τελειότητα, απλά κάνει την ζωή σας πιο δύσκολη. Αντ’ αυτού, προσπαθήστε να χαλαρώσετε. Εντάξει, υπήρξαν κάποιες αστοχίες (για να μην πούμε παραλογισμοί) στην ερωτική σας ζωή. Το τέλειο είναι βαρετό.

Ζώδια Παρθένος

Το στυλ αλλάζει. Σε τελική ανάλυση, το κούρεμα που έχετε τα τελευταία δέκα χρόνια μάλλον δεν σας ταιριάζει πια, έτσι δεν είναι; Γιατί λοιπόν οι ανάγκες και οι επιθυμίες στην ερωτική σας ζωή, να υπαγορεύονται από παλιές συνήθειες που απλά δεν σας ταιριάζουν πια;

tarw-zwdia

Ζώδια Ζυγός

Κάποιος χρειάζεται απελπισμένα την βοήθειά σας για να φλερτάρει το αντικείμενο του πόθου του. Κρατήστε χαμηλό προφίλ προς το παρόν. Μπορείτε να βοηθήσετε τον φίλο σας κάποια άλλη μέρα που θα αισθάνεστε καλύτερα.

Ζώδια Σκορπιός

Ήρθε η ώρα να ασχοληθείτε με κάποιον κοινωφελή σκοπό.  Συγκεντρώστε χρήματα για το περιβάλλον ή την εκπαίδευση. Γίνετε εθελοντής σε ένα καταφύγιο ζώων. Όχι μόνο θα νιώσετε καλύτερα, μπορεί και να γνωρίσετε κάποιον/α χαριτωμένο/η τύπο/κοπέλα.

Ζώδια Τοξότης

Σας αρέσει πραγματικά αυτό το άτομο; Αν όχι, μην το φλερτάρετε. Οι περισσότεροι από τους φίλους και τους γνωστούς σας καταλαβαίνουν ότι το φλερτ σας είναι ακίνδυνο. Ωστόσο, το συγκεκριμένο πρόσωπο μπορεί να μην το καταλαβαίνει και να επενδύει πολλά στο ενδιαφέρον σας. Προχωρήστε προσεκτικά.

zodia-zvdia-75

Επανασυνδέσεις Ζώδια Αιγόκερως

Το αντικείμενο του πόθου σας μπορεί να μην ανταποκρίνεται καλά στην εποικοδομητική κριτική σας. Αν μη τι άλλο, μπορεί να σας θεωρεί υπερβολικούς ή ότι παρεμβαίνετε στην ζωή του. Απλώς ακούστε αντί να προσφέρετε συμβουλές χωρίς να σας τις ζητήσει – και όλα θα πάνε καλά.

Ζώδια Υδροχόος

Οι πιο δύσκολες συνθήκες, είναι αυτές που συνήθως προσφέρουν τα πιο πολύτιμα μαθήματα. Όσο και αν πιστεύετε ότι αυτή είναι μια «ψεύτικη» παρηγοριά για την ερωτική σας σχέση, σύντομα θα διαπιστώσετε πόσο αληθινό είναι.

Ζώδια Ιχθύες

Σκεφτείτε το ευρύτερο καλό. Προσφέρετε εθελοντική εργασία σε έναν σκοπό που σας ενδιαφέρει. Όχι μόνο θα επεκτείνετε τους ορίζοντές σας, θα συναντήσετε και ενδιαφέροντα νέα άτομα. Μπορεί μάλιστα να γνωρίσετε ένα πολύ ξεχωριστό, με το οποίο έχετε πολλά κοινά.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-taro-astra