Επανασυνδέσεις Σχέσεων 24/09 Πέμπτη

zwdia-sexualiko-profil-tayrou

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 24/09 Πέμπτη

Επανασυνδέσεις Ζώδια Κριός

Ενώ αναζητάτε την επόμενη ερωτική σας σχέση, σκεφτείτε το καλό που μπορείτε να κάνετε για τους άλλους.

Προσφέρετε ίσο χρόνο στον αλτρουισμό και στον έρωτα. Το σύμπαν θα ανταμείψει τη γενναιοδωρία σας.

zodia-taro-45

Ζώδια Ταύρος

Αν και είστε απίστευτα απασχολημένοι, μην ξεχνάτε να αφιερώνετε λίγο χρόνο για να παίρνετε μια ανάσα. Κατά τη διάρκεια του διαλείμματος, ελέγξτε τα μηνύματά σας. Εάν κάποιο συναρπαστικό άτομο επικοινωνήσει μαζί σας, απαντήστε του αμέσως.

Ζώδια Δίδυμοι

Το αφεντικό σας θα σας βάλει να συνεργαστείτε με κάποιο άτομο που δεν σας αρέσει. Πριν βγάλετε συμπεράσματα, γνωρίστε το καλύτερα. Μπορεί να είστε πολύ δημιουργικοί και αποτελεσματικοί μαζί. Δώστε μια ευκαιρία.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-098

Επανασυνδέσεις Ζώδια Καρκίνος

Το σύμπαν απαιτεί να βρείτε λύση σε μια κατάσταση που θα προκύψει σήμερα. Μην πανικοβάλλεστε. Σκεφτείτε την κατάσταση, προβλέψτε ορισμένες εκβάσεις και μετά αποφασίσετε πώς θα δράσετε.

Ζώδια Λέων

Ο χρόνος σας πιέζει ασφυκτικά. Το πρόβλημα είναι ότι θα πρέπει να αναθεωρήσετε τις δεξιότητές σας στη διαχείριση του χρόνου. Ζητήστε από έναν φίλο να σας βοηθήσει να επαναξιολογήσετε το πρόγραμμά σας. Θα βρείτε αρκετό ελεύθερο χρόνο ανάμεσα στις υποχρεώσεις σας.

Ζώδια Παρθένος

Σήμερα θα αισθανθείτε απόλυτα ικανοποιημένοι και χαλαροί μέσα στην ρουτίνα σας. Παρόλο που κάποια πονηρά μυαλά θα προσπαθήσουν να σας παρασύρουν από τη ζώνη άνεσής σας, αντισταθείτε. Καλύτερα να το παίξετε εκ του ασφαλούς.

Ζώδια Ζυγός

Αντισταθείτε στην παρόρμηση να μονοπωλήσετε την συζήτηση σήμερα. Αντ’ αυτού, εστιάστε στο άλλο άτομο. Ακούστε την ιστορία της ζωής του, τα προβλήματα και τις επιθυμίες του. Θα το εκτιμήσει ιδιαίτερα.

zwdia-66

Ζώδια Σκορπιός

Σήμερα έχετε διάθεση να δείξετε τα χαρίσματά σας στον κόσμο. Ανανεώστε το διαδικτυακό σας προφίλ. Είναι βέβαιο ότι κάποιο ενδιαφέρον άτομο σας παρακολουθεί.

Ζώδια Τοξότης

Μην κρατάτε τις τρελές ιδέες σας μόνο για τον εαυτό σας. Μπορεί να τρομάξετε κάποιους, αλλά δεν πειράζει. Προφανώς δεν είναι έτοιμοι για μια ξεχωριστή προσωπικότητα όπως η δική σας.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 23-26/09 Εξελίξεις με σωστό τρόπο – Υπογραφές – χρήματα

taro-6-9

Επανασυνδέσεις Ζώδια Αιγόκερως

Ο ζωτικός σας χώρος είναι γεμάτος άχρηστα αντικείμενα. Θα νιώσετε πολύ καλύτερα μόλις τακτοποιήσετε όλο αυτό το χάος. Να είστε βέβαιοι ότι μετά θα έχετε πολύ περισσότερη ενέργεια για άλλα ενδιαφέροντα πράγματα.

Ζώδια Υδροχόος

Δοκιμάστε κάτι δύσκολο σήμερα. Το σύμπαν σας ανοίγει νέους τομείς δυνατοτήτων, για αυτό εκμεταλλευτείτε την καλή σας ενέργεια. Μπορεί να πραγματοποιήσετε πράγματα που δεν είχατε καν φανταστεί.

Ζώδια Ιχθύες

Μην εξαντλείτε τον εαυτό σας με υπερβολική δουλειά και υποχρεώσεις σήμερα. Διεκπεραιώστε τις άμεσες προτεραιότητες σας και στην συνέχεια χαλαρώστε. Τα υπόλοιπα μπορούν να περιμένουν. Αύριο είναι μια άλλη μέρα.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zvdia-zwdia-tarw