Επανασυνδέσεις Σχέσεων 25/12 Τετάρτη

erwtiko-test

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 25/12 Τετάρτη

Επανασυνδέσεις Ζώδια Κριός

Σήμερα χρησιμοποιήστε τη γοητεία σας για να πάρετε αυτό που θέλετε. Το ζεστό σας χαμόγελο και τα βλέμματα γεμάτα υπονοούμενα, θα σας πάνε μακριά.

Να είστε ειλικρινείς με το άτομο του οποίου την καρδιά θέλετε να κερδίσετε. Κρατήστε τα ανόητα αστεία έξω από τη συζήτηση. Κάντε του ειλικρινά κομπλιμέντα.

zodia-taro-45

Ζώδια Ταύρος

Σήμερα απολαύστε μια τεμπέλικη μέρα. Δεν υπάρχει κάποιος λόγος για να εργαστείτε σκληρά, οπότε μπορείτε να διασκεδάσετε όσο θέλετε. Πάρτε μαζί κάποιο φίλο που βρίσκεται στην ίδια φάση και ρίξτε το έξω. Πηγαίνετε σινεμά ή προκαλέστε το φίλο σας σε έναν μαραθώνιο αγώνα videogame.

Ζώδια Δίδυμοι

Αισθάνεστε καταβεβλημένοι από τη δουλειά σας, τον έρωτα και τη ζωή σας γενικότερα; Ίσως ήρθε ώρα να κατεβάσετε τους διακόπτες. Αντί όμως να κλειστείτε στον εαυτό σας, το καλύτερο θα ήταν να μοιραστείτε ανοιχτά τα συναισθήματα σας. Μιλήστε με κάποιον που εμπιστεύεστε και εκτιμάτε.

Διαβαστε τις ετησιες  προβλεψεις 2020 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

Επανασυνδέσεις Ζώδια Καρκίνος

Σήμερα να έχετε το νου σας σε κάποια άτομα που προσπαθούν να σας πουν κάτι σημαντικό. Τα νέα ταξιδεύουν γρήγορα, για αυτό βεβαιωθείτε ότι δεν θα μείνετε ανενημέρωτοι. Διαχωρίστε την πραγματικότητα από τις φήμες και ενεργήστε αναλόγως.

Ζώδια Λέων

Αισθάνεστε υπέροχα σήμερα. Γιατί να κρατάτε όλη αυτή την χαρούμενη διάθεση μόνο για τον εαυτό σας; Μοιράστε παντού την χαρά και περάστε τη μέρα σας αυτούς που αγαπάτε. Θα εκτιμήσουν την θετική σας στάση και το λαμπερό σας χαμόγελο.

Ζώδια Παρθένος

Το σχέδιο που έχετε καταστρώσει για να ζητήσετε από ένα καινούργιο άτομο να βγει μαζί σας ραντεβού, μπορεί να συναντάει κάποια μικρά εμπόδια αλλά αυτό δε σημαίνει ότι θα πρέπει να τα παρατήσετε. Μερικές προκλήσεις θα κάνουν αυτό το ραντεβού ακόμη πιο ικανοποιητικό όταν θα γίνει. Η επιμονή είναι το κλειδί για να τα καταφέρετε.

prodosia

Ζώδια Ζυγός

Μια τόσο δραστήρια μέρα όσο η σημερινή, είναι η τέλεια ευκαιρία για να ζητήσετε από το αντικείμενο του πόθου σας να σας συνοδεύσει σε μια ξεχωριστή περιπέτεια. Πηγαίνετε να δείξετε τις ικανότητες σας στο παγοδρόμιο ή κάντε μια εκδρομή στη φύση.

Ζώδια Σκορπιός

Η υπομονή και ο έρωτας δεν είναι συμβατές έννοιες. Όσο περισσότερο περιμένετε για να βρείτε την αδερφή-ψυχή σας, τόσο πιο δύσκολο είναι να συγκρατηθείτε και να μην βιάζεστε όταν γνωρίσετε επιτέλους κάποιο άτομο που να αξίζει. Όταν θα κάνετε την επόμενη σας σχέση, καλό θα ήταν να έχετε στο μυαλό σας ότι θα πρέπει να απολαμβάνετε τη στιγμή. Μην χάνετε το παρόν στην προσπάθεια σας να φτάσετε στο μέλλον.

Ζώδια Τοξότης

Η σημερινή μέρα δεν είναι ευνοϊκή για να πάρετε αποφάσεις ειδικά αν αφορούν την ερωτική σας ζωή. Ο έρωτας μπορεί να περιπλέξει τα πράγματα σε μια χαλαρή σχέση ειδικά αν είναι μονόπλευρος. Σκεφτείτε προσεκτικά πριν συμφωνήσετε να προχωρήσετε τη σχέση σας με κάποιον/α.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-6-9

Επανασυνδέσεις Ζώδια Αιγόκερως

Κάθε σχέση κρύβει προκλήσεις. Δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην έχει αντιμετωπίσει προβλήματα στις σχέσεις του. Όταν ψάχνετε για το ιδανικό σας ταίρι, καλό θα είναι να βρείτε κάποιον/α που να μπορεί να κάνει συμβιβασμούς. Και φυσικά να είστε κι εσείς το ίδιο ευέλικτοι.

zwdia-tarw-1

Ζώδια Υδροχόος

Τα προσωπικά σας ζητήματα μπορεί να μπαίνουν εμπόδιο στην αναζήτηση σας για την αληθινή αγάπη. Μπορεί να έχετε πληγωθεί κατά το παρελθόν αλλά αυτό δε σημαίνει ότι όλοι έχουν την πρόθεση να σας προδώσουν. Έχετε πίστη ότι υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι εκεί έξω που θέλουν το καλό σας.

Ζώδια Ιχθύες

Το να βρείτε την ισορροπία ανάμεσα σε αυτό που θέλει η καρδιά σας και σε αυτό που σκέφτεται το μυαλό σας μπορεί να είναι δύσκολο. Καθώς γνωρίζετε καλύτερα κάποιο καινούργιο άτομο, ίσως θα έπρεπε να προσπαθήσετε να συμβιβάσετε αυτά τα δύο. Μην αφήνετε το ένα να υπερτερεί του άλλου.

Διαβαστε τις ετησιες  προβλεψεις 2020 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66