Επανασυνδέσεις Σχέσεων 27/10 Τρίτη

tumblr_l3q72zffSm1qalt7yo1_1280-600×375

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 27/10 Τρίτη

Επανασυνδέσεις Ζώδια Κριός

Ο έρωτας μπορεί να απογειωθεί όταν κάνετε κάποιες αλλαγές. Ακόμη και μια μικρή αλλαγή στον τρόπο ζωής σας μπορεί να φέρει τεράστιες διαφορές.

Αγοράστε υλικά για το φαγητό σας από την λαϊκή αντί να παραγγείλετε πάλι φαγητό απ’ έξω. Μπορεί να γνωρίσετε τον έρωτα της ζωής σας στον πάγκο με τις ντομάτες.

zodia-taro-45

Ζώδια Ταύρος

Γιατί να συμβιβάζεστε σε ό,τι αφορά την ερωτική σας ζωή; Ξέρετε τι λειτουργεί και τι δεν λειτουργεί για εσάς. Δεν έχει νόημα να προσποιείστε ότι κάποιος/α έχει δίκιο όταν σαφώς δεν έχει. Κρατήστε αυστηρή στάση αν χρειαστεί.

Ζώδια Δίδυμοι

Είστε τόσο χαρισματικοί που όλοι σας θέλουν στη ζωή τους, αλλά είστε μόνο ένα άτομο. Αλλά αν προσπαθείτε διαρκώς να τους κρατάτε όλους ευχαριστημένους, στο τέλος δεν θα μείνει τίποτα για εσάς. Περιορίστε τις προοπτικές σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-taro-xartomanteia

Επανασυνδέσεις Ζώδια Καρκίνος

Το να είστε αδέσμευτοι έχει έναν σκασμό πλεονεκτήματα. Είστε πιο ευκίνητοι, έχετε περισσότερο διαθέσιμο εισόδημα, μπορείτε να γνωρίσετε καινούργια μέρη και άτομα. Αν το καλοσκεφτείτε, είστε πολύ τυχεροί.

Ζώδια Λέων

Μερικές φορές θα πρέπει να δείχνετε ανέκφραστοι προς τα έξω, ειδικά στον ανελέητο κόσμο των ραντεβού. Κάποιος φίλος τα ξερνάει όλα και δεν είστε σίγουροι ότι μπορείτε να διαχειριστείτε την αλήθεια. Προσπαθήστε να μην κρίνετε.

Ζώδια Παρθένος

Μια ερωτική πιθανότητα δεν σας φαίνεται και πολύ καλή στην αρχή. Προσπαθήστε να φανείτε ανοιχτόμυαλοι. Η αγάπη λειτουργεί με μυστήριους τρόπους, ξέρετε. Η εμπειρία σας λέει ότι μπορεί να μην λειτουργήσει. Τι λέει, όμως, η καρδιά σας;

zwdia-66

Ζώδια Ζυγός

Η τεχνολογία σας βοηθά να γνωρίσετε κάποιον/α, σε πολύ διαφορετικό επίπεδο από ότι αν πιάνατε κουβέντα μαζί του/της σε ένα πάρτι για παράδειγμα. Μερικά e-mail θα σας βάλουν στο κλίμα. Απλώς σιγουρευτείτε ότι δεν θα το παρακάνετε.

Ζώδια Σκορπιός

Εξακολουθείτε να κρατάτε κακία για μια παλιά ερωτική ιστορία που δεν λειτούργησε; Ήρθε η ώρα να συγχωρήσετε, ακόμα κι αν δεν μπορείτε να ξεχάσετε. Ακόμα κι αν αυτό το άτομο δεν είναι πλέον μέρος της ζωής σας, εξακολουθείτε να το αφήνετε να επηρεάζει τις τρέχουσες προοπτικές σας. Μην το κάνετε.

Ζώδια Τοξότης

Το πλανητικό σκηνικό σας κάνει να λάμπετε. Στην πραγματικότητα, αισθάνεστε τόσο ελαφριοί που είναι σαν να πετάτε! Και αυτή ακριβώς η χαλαρή στάση θα προσελκύσει όλους τους σωστούς ανθρώπους στη ζωή σας.

Διαβαστε επισης : Χαρτομαντεία ALCANTARA Η τράπουλα που ξεκλειδώνει το μέλλον

taro-6-9

Επανασυνδέσεις Ζώδια Αιγόκερως

Είναι εύκολο να βρείτε τον έρωτα – για τους άλλους. Τώρα μιλάει ο κυνικός εαυτός σας. Βεβαιωθείτε ότι έχετε πρόσβαση και σε άλλα μέρη της συναισθηματικής σας ζωής διαφορετικά θα χάσετε μια χρυσή ευκαιρία για έρωτα, που βρίσκεται ακριβώς μπροστά στα μάτια σας.

Ζώδια Υδροχόος

Τα ραντεβού προϋποθέτουν και κάποια ρίσκα. Αν αισθάνεστε ότι παραβιάζονται ορισμένα όρια πριν να είστε έτοιμοι, θα πρέπει να μιλήσετε. Είναι πολύ σημαντικό να μπορείτε να διατηρήσετε τον προσωπικό σας χώρο όταν γνωρίζετε κάποιον/α.

Ζώδια Ιχθύες

Είτε το πιστεύετε είτε όχι, είστε στο σωστό δρόμο σε ό,τι αφορά τον έρωτα. Παρόλα αυτά μέσα σας δεν αισθάνεστε το ίδιο. Πριν από κάποιες μεγάλες αλλαγές συνήθως προϋπάρχει η απογοήτευση, η ένταση και το άγχος. Πηγαίνετε μια βόλτα για να ηρεμήσει το κεφάλι σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-taro-astra