Επανασυνδέσεις Σχέσεων 28/01 Τρίτη

imerisies-15414

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 28/01 Τρίτη

Επανασυνδέσεις Ζώδια Κριός

Η ικανότητα σας να συγχωράτε και να ξεχνάτε είναι απεριόριστη, εκτός και αν πρόκειται για κάτι πολύ σημαντικό.

Θυμάστε όλες αυτές τις φορές που η καρδιά σας ποδοπατήθηκε; Χαλαρώστε και προσπαθήστε να αφήσετε πίσω το θυμό του παρελθόντος.

zodia-taro-45

Ζώδια Ταύρος

Ό,τι γίνεται έξω από το σπίτι, μένει έξω από αυτό. Αν δεν θέλετε να δοκιμάσετε κάτι εντελώς ακραίο, γιατί δεν στήνετε μια σκηνή προσκαλώντας κάποιο ξεχωριστό άτομο να παίξει μαζί σας; Το σεξ στην ύπαιθρο είναι υπέροχο, ειδικά αν ο καιρός είναι καλός.

Ζώδια Δίδυμοι

Η ανάγκη σας για συνεχείς αλλαγές δημιουργεί αβέβαιο έδαφος σε ό,τι αφορά την ερωτική σας ζωή. Τη μια μέρα θέλετε κάποιον/α που να μπορείτε να γνωρίσετε στους γονείς σας, την άλλη ψάχνετε ανάμεσα στα πιο υποβαθμισμένα άτομα. Δεν θα βρείτε αυτό που σας ταιριάζει στα άκρα.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

Επανασυνδέσεις Ζώδια Καρκίνος

Κυκλοφορείτε μουτρωμένοι. Γιατί δεν σας προσέχει κανείς; Κακόμοιρα πλάσματα. Κανείς δεν ενδιαφέρεται. Αλλά αυτό δε συμβαίνει στην πραγματικότητα. Όταν έχετε τέτοια διάθεση, τίποτα δεν μπορεί να σας παρηγορήσει. Συνέλθετε γρήγορα, αλλιώς θα τους διώξετε όλους από κοντά σας.

Ζώδια Λέων

Αν δεν λαμβάνετε την αναγνώριση και τον θαυμασμό που λαχταράτε και αξίζετε, μάλλον πρέπει να προχωρήσετε παρακάτω. Θα έπρεπε να σας πνίγουν με σεβασμό αλλά αντ’ αυτού τα έχετε φτιάξει με κάποιον/α που δεν σας δίνει καμία σημασία. Δεν θα έπρεπε να χρειαστεί να βάλετε κοστούμι κλόουν και να δώσετε παράσταση για να σας προσέξει.

Ζώδια Παρθένος

Η προθυμία σας να παραδίνεστε σε ό,τι συμβαίνει, σας κάνει μια χαλαρή παρουσία. Δεν είναι περίεργο που όλοι εκείνοι, στη ζωή των οποίων επικρατεί χάος και τοξικότητα, αναζητούν την παρουσία σας. Δεν είναι κακό να τους ακούτε, αλλά μην εμπλακείτε υπερβολικά στα δράματα τους αυτή τη στιγμή.

zodia-zwdia-88-1

Ζώδια Ζυγός

Δεν είστε από αυτούς που θα τρέχατε προς μια δέσμευση. Αλλά μόλις δώσετε σε κάποια την σφραγίδα της έγκρισής σας, ξεχάστε το. Θα υποκύψετε κι εσείς. Αυτό συμβαίνει και σε εσάς τώρα. Αν όλοι γύρω σας λένε ότι είστε με ένα άχρηστο άτομο, ίσως έχουν δίκιο και θα πρέπει να τους ακούσετε.

Ζώδια Σκορπιός

Μείνετε πιστοί στον εαυτό σας: Συγχωρήστε αλλά μην ξεχνάτε. Μην εκπλαγείτε αν κάποιο άτομο που σας πλήγωσε, επιστρέψει κλαίγοντας για επιείκεια. Δεν είναι κακό να συμφιλιωθείτε. Αλλά κάτι περισσότερο από αυτό; Με κανέναν τρόπο! Όσο πειστικό και αν ακούγεται αυτό το άτομο, μην ενδώσετε. Δεν έχει αλλάξει

Ζώδια Τοξότης

Ο ασταθής, έντονος χαρακτήρας σας σάς ρίχνει σε μελαγχολία. Μείνετε μακριά από ανθρώπους και καταστάσεις που χειροτερεύουν τα πράγματα. Το επιπλέον στρες είναι επιζήμιο, τόσο για την επιδερμίδα σας όσο και για την ερωτική σας ζωή. Θα βρείτε την ουσία της ζωής στα μάτια και στην ψυχή των ανθρώπων που σας αγαπάνε πραγματικά.

Ζώδια Αιγόκερως

Κάποιοι βλάκες που στην πραγματικότητα δεν ξέρουν τίποτα, σας λυπούνται. Σκέφτονται ότι δεν είναι δυνατόν να είστε ευτυχισμένοι χωρίς σχέση. Δεν μπορούν να φανταστούν πόσο φανταστική είναι η ζωής σας. Απλά κουνήστε το κεφάλι σας με κατανόηση. Εσείς ξέρετε τι συμβαίνει στην πραγματικότητα και αυτό έχει σημασία.

tarw-taro-xartomanteia

Επανασυνδέσεις Ζώδια Υδροχόος

Βαριέστε απίστευτα τον τελευταίο καιρό. Τι συμβαίνει; Οι ίδιοι άνθρωποι, τα ίδια πράγματα και τα ίδια μέρη όλη την ώρα, δεν κάνουν καλό σε μια ανήσυχη ψυχή όπως εσείς. Αν δεν έχετε μπει στο διαδικτυακό σας προφίλ τον τελευταίο καιρό, κάντε το τώρα. Και αν χρειάζεται αναβάθμιση ή μια ανανέωση, έχετε τη σωστή οπτική για να το διορθώσετε.

Ζώδια Ιχθύες

Η τάση σας να αποφεύγετε την αντιπαράθεση μπορεί να σας προκαλέσει μπελάδες τώρα. Δεν είστε θύμα, οπότε γιατί αφήνετε τους άλλους να σας φέρονται έτσι; Αν σας στήνουν διαρκώς ή δεν εκπληρώνουν ποτέ τις υποσχέσεις που σας δίνουν, επιμείνετε.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot