Ερμής στον Αιγόκερω 28/12 Από την σκοτεινή νύχτα στη Νέα Χρονιά

didaskalia-planitwn-afroditi

Ερμής στον Αιγόκερω .

Ερμής στον Αιγόκερω 28 Δεκεμβρίου, 2019 – 16 Ιανουαρίου, 2020

Ο Ερμης στον Αιγόκερω θα μας οδηγήσει μέσα από την σκοτεινή νύχτα στη Νέα Χρονιά! Ευτυχισμένο 2020!

Όταν ο Ερμής βρίσκεται με τον Ήλιο και/ή την Αφροδίτη στον ίδιο αστερισμό, το μυαλό (Ερμής) συντονίζεται με την εξωτερική εκδήλωση (Ήλιος) και την καρδιά (Αφροδίτη).

zodia-taro-45

Ευτυχώς για μας, η διέλευση αυτή συμβαίνει όλη μέσα στον κύκλο του Ήλιου στον Αιγόκερω. Επίσης στον Αιγόκερω βρίσκονται τώρα και: Ο Δίας (από την πρώτη βδομάδα του Δεκεμβρίου), ο Κρόνος (από τον Δεκέμβριο του 2017) και ο Πλούτωνας (2008-2023).

Ο Ερμής κυβερνά τις διανοητικές διεργασίες, η δική του επιρροή καθορίζει την αντίληψή μας και τον τρόπο επικοινωνίας μας. Τι συμβαίνει όταν ο Ερμής σκάβει το χώμα μαζί με τον Αιγόκερω; Ο Ερμής και ο Αιγόκερως συνεργάζονται καταπληκτικά, καθώς και οι δύο ενσωματώνουν το στοιχείο της γης. Μαζί μας ενθαρρύνουν να είμαστε πιο πρακτικοί και λακωνικοί στον τρόπο που σκεφτόμαστε και μιλάμε. Αυτή η διέλευση θα ξεκαθαρίσει τη ψυχολογική μας σχέση με τη δουλειά, τα χρήματα και, ευρύτερα, με το πώς δομούμε και σταθεροποιούμε τη ζωή μας ως σύνολο.

Διαβαστε τις ετησιες  προβλεψεις 2020 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

Ερμής στον Αιγόκερω .

Όσοι έχουν γεννηθεί με τον Ερμή στον Αιγόκερω μιλάνε ευθέως και στωικά, είναι αποτελεσματικοί, περιεκτικοί ομιλητές. Οι Αιγόκεροι μπορεί να μοιάζουν ψυχροί ή απόμακροι αρχικά.

Αν παρατηρήσετε περισσότερο ωστόσο, θα ανακαλύψετε ότι η βαθιά συναισθηματική φύση του νερού του Αιγόκερω κρύβεται κάτω από την γήινη κρούστα του.

Όταν οραματίζομαι τον Αιγόκερω νιώθω πίεση. Αυτό το αρχέτυπο είναι άκαμπτο, περιορισμένο από ακατόρθωτα στάνταρ που έχει θέσει ο ίδιος στον εαυτό του.

Μια από τις μεγαλύτερες προκλήσεις για έναν Αιγόκερω είναι να χαλαρώσει, να αφήσει κάτι να περάσει, να ανοίξει την καρδιά του. Κυβερνήτης του είναι ο Κρόνος, ο πιο σοβαρός πλανήτης του ηλιακού συστήματος.

Έτσι, ο ίδιος παλεύει για να βρει την ελευθερία. Ο περιοριστικός παράγοντας έρχεται από μέσα του. Τουλάχιστον, ο Αιγόκερως το γνωρίζει καλά αυτό.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας Προβλέψεις για 1ο 10ήμερο ΙΑΝ΄20

taro-zodia-76

Ερμης στον Αιγόκερω .

Ο Αιγόκερως είναι πλάσμα μεγάλης σοφίας και προσοχής. Σκέφτεται τόσο πολύ μάλιστα, που θα παλεύουμε για να ξεκινήσουμε συζήτηση αυτή τη στιγμή. Σκεφτείτε τι σας μπλοκάρει στην επικοινωνία στον οικονομικό ή επαγγελματικό τομέα. Οι συζητήσεις που

θα γίνουν τώρα δεν θα είναι απαραίτητα ζεστές, αλλά γρήγορες και στο ψητό. Και πάλι, μπορούμε να βρούμε έναν τρόπο να δηλώσουμε τις ανάγκες μας και τις προσδοκίες μας που να μην είναι ούτε υπερβολικά παθητικός ούτε επιθετικός. Αν νιώθετε σαν παγάκι, ζεστάνετε φυσικά το σώμα και το τσάκρα του λαιμού σας. Πάρτε μια βαθιά ανάσα πριν μιλήσετε.

Διαβαστε τις ετησιες  προβλεψεις 2020 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-tarw-zodia-19

Ερμής στον Αιγόκερω .

Θα είναι μια πολύ γεμάτη διέλευση, γι’ αυτό ακούστε: στις 30 Δεκεμβρίου ο Ερμής σχηματίζει τρίγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο. Αυτό φέρνει (θορυβώδεις) κοινωνικές εκδηλώσεις πιθανώς –προετοιμαστείτε για ένα συναρπαστικό βράδυ. Η επιρροή του Ουρανού μπορεί να είναι επίσης παράξενη, να προκαλεί γκρίνια και/ή αποπροσανατολισμό –συναρπαστικός δεν σημαίνει πάντα ότι θα φέρει χαρά!

Στις 2 Ιανουαρίου, ο Ερμής θα είναι σε σύνοδο με τον Δία στον Αιγόκερω. Θα είναι μια υπέροχη ημέρα, καθώς θα έχουμε και ένα τέταρτο της Σελήνης στον Κριό. Είναι μια πολύ κοινωνική αλλά πιθανώς και χαοτική επιρροή. Ό,τι κι αν συμβαίνει, θα έχουμε πολλά να κάνουμε.

Ο Ερμής βρίσκει τον Ήλιο σε μια σύνοδο στις 10 Ιανουαρίου –την ίδια ημέρα με την έκλειψη της Πανσελήνου και το τέλος του ανάδρομου κύκλου του Ουρανού! Ακόμα μια πολύ γεμάτη ημέρα με δυνατότητες για παραγωγικότητα, ανάλογα με το πόσο τρελοί νιώθετε στις εκλείψεις της Πανσελήνου.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας Προβλέψεις για 1ο 10ήμερο ΙΑΝ΄20

zodia-zvdia-yy

Ερμής στον Αιγόκερω .

Στις 12 Ιανουαρίου, ο Ερμής βρίσκει τον Κρόνο σε μια ακόμα σύνοδο και 25 λεπτά αργότερα τον Πλούτωνα. Ώρα να συνεργαστούμε με φίλους από τη δουλειά ή το σχολείο. Την ίδια νύχτα, ο Κρόνος θα είναι σε σύνοδο με τον Πλούτωνα –τόσο ισχυρή όψη! Είναι το απόλυτο Σαββατοκύριακο για σχέδια και οργάνωση. Οι Αιγόκεροι και τα άλλα ζώδια της Γης θα έχουν άπειρη ενέργεια. Θα κάνουμε τόση πολλή δουλειά και θα είμαστε τόσο παραγωγικοί!

Κάθε αστερισμός είναι η προετοιμασία για τον επόμενο. Ο Αιγόκερως μας προετοιμάζει για τον Υδροχόο. Ο Ερμής στον Αιγόκερω χτίζει τον πύραυλο και μετά απογειωνόμαστε με τους ηλεκτρικούς ανέμους του Υδροχόου! Αυτή η διέλευση είναι ευνοϊκή για τους Ταύρους, του Παρθένους και τους Αιγόκερους και γενικότερα δυσμενής για τους Κριούς, τους Καρκίνους και τους Ζυγούς. Στον διαλογισμό, επικεντρωθείτε στο τσάκρα της ρίζας.

Διαβαστε τις ετησιες  προβλεψεις 2020 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot