Ερωτική Αστρολογία Οψη Άρη – Ποσειδώνα – Μην Εμποδίζετε την Ευτυχία σας

provlimata-epikoinwnias

Ερωτική Αστρολογία πώς το τετράγωνο Άρη – Ποσειδώνα στις θα επηρεάσει την ερωτική ζωή σας και τις σχέσεις σας μέχρι το 2021

Ερωτική Αστρολογία : Εάν δεν μπορούμε να συγχωρήσουμε τον εαυτό μας, δεν μπορούμε ούτε τους άλλους.

Έρχονται δύσκολες στιγμές με το τετράγωνο Άρη με τον Ποσειδώνα, με τον Άρη στους Ιχθύς και τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς. Αυτή η διέλευση θα δημιουργήσει μια ατμόσφαιρα στην οποία μπορεί να ριζώσει η αρνητική ενέργεια και να μας κάνει να νιώθουμε κολλημένοι ή στεναχωρημένοι.

Ο Άρης είναι ο πλανήτης της κινητοποίησης και της φιλοδοξίας, αλλά κυβερνά και την αρσενική φύση. Στον Τοξότη έχει να κάνει με την αξιοποίηση του ευρύτερου νοήματος πίσω από τις ορμές μας. Αυτή η διέλευση μας βοηθά να δρούμε αλλά να σκεφτόμαστε και τις συνέπειες των επιλογών μας.

zodia-taro-45

Ο Άρης μαζί με τον Ποσειδώνα σημαίνει ότι θα έρθουμε αντιμέτωποι με την πραγματικότητα του τι έχουμε κάνει και ποιοι είμαστε.

Στην αστρολογία, το τετράγωνο ορίζεται ως η όψη ανάμεσα σε δύο πλανήτες που βρίσκονται εντός των 90 μοιρών ο ένας από τον άλλο και δημιουργεί μια αγχωτική ή δύσκολη όψη. Μια μέρα πριν, είχαμε ένα τετράγωνο ανάμεσα στην Αφροδίτη και τον Άρη, που ανακάτωσε τις ψυχές και τα συναισθήματά μας, ενώ συνέβη και μια σύνοδος ανάμεσα στην Αφροδίτη και τον Ποσειδώνα.

Αυτή είναι η άλλη πλευρά της ενέργειας. Τώρα θα συνειδητοποιήσουμε ότι ίσως δεν μπορούμε να κάνουμε πραγματικότητα τις επιθυμίες και τα συναισθήματα που μας τραβούσαν και όχι γιατί δεν μπορούμε, αλλά είτε γιατί εμποδίζουμε τον εαυτό μας απ’ το να πάρει τα καλύτερα λόγω ανασφάλειας είτε γιατί έχουμε κόψει δεσμούς και το έχουμε μετανιώσει.

chartomantia-098

Ερωτική Αστρολογία

Η αστρολογία έχει να κάνει με την ισορροπία στη ζωή και στον φυσικό κόσμο. Αλλά θέλει και να βιώσουμε αυτά που είναι γραφτό να βιώσουμε, όταν είναι γραφτό να το κάνουμε. Αυτοί οι τρεις πλανήτες αντιπροσωπεύουν πολλά από τα πιο σημαντικά πράγματα στη ζωή: τη φιλοδοξία, την επιθυμία, την αγάπη, τα οικονομικά, την πνευματικότητα, τα όνειρα και την άνευ όρων αγάπη. Η Αφροδίτη και ο Ποσειδώνας είναι στους Ιχθύς, το ζώδιο του νερού, ενώ ο Άρης σε ζώδιο της φωτιάς, στον Τοξότη.

Μερικές φορές η αίσθηση ότι προσπαθούμε να αποφύγουμε την επίγνωση είναι αληθινή. Προσπαθούμε να αγνοούμε πώς πληγώνουμε τους άλλους, πώς εμείς έχουμε στρώσει το κρεβάτι που τώρα κοιμόμαστε και ίσως κάποτε είχαμε κάτι καλό. Δεν χάθηκε και δεν μας το πήρανε, αλλά καταστράφηκε γιατί δεν ήμασταν έτοιμοι.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεια 29-31/01 Ερωτική επιτυχία – Σοβαρές προτάσεις

zwdia-tarw-zodia-19

Ήταν ένα μονοπάτι που δεν διαλέξαμε γιατί μεγαλώναμε ακόμα και επεξεργαζόμασταν ακόμα τα συναισθήματα και τις πληγές μας. Έτσι δεν μπορούσαμε παρά να πληγώσουμε τους άλλους γιατί πονούσαμε ακόμα.

Ενώ δεν θα συναντήσουμε αυτή την ενέργεια μέχρι το 2021 ξανά, δεν σημαίνει ότι θα περάσει γρήγορα.

Μερικές φορές οι πλανητικές ευθυγραμμίσεις συμβαίνουν μόνο μια φορά το χρόνο και θέλουν να επικεντρωθούμε σε κάτι που μας ξέφυγε στο παρελθόν ή που μας ελκύει, ώστε να μην το χάσουμε κι αυτό. Σε αυτή την περίπτωση, αυτή η όψη συμβαίνει γύρω στις 25 Ιανουαρίου, στη Σεληνιακή πρωτοχρονιά με τη νέα Σελήνη στον Υδροχόο.

Η ενέργεια αυτής της Σελήνη θα κουβαλάει πολλή ασταθή ενέργεια από τις εκλείψεις γιατί συνδέεται ακόμα με τον προηγούμενο κύκλο και γιατί τώρα που ο Ουρανός είναι ορθόδρομος, είμαστε πιο πρόθυμοι να κάνουμε μεγάλες αλλαγές στη ζωή μας.

Τα καλά νέα, λοιπόν, παρά την αίσθηση ενοχής ή απελπισίας για τις παλιές επιλογές μας, είναι ότι δεν είμαστε κολλημένοι. Δεν θα ζούμε μόνο μετανιωμένοι ή θα σκεφτόμαστε μόνο τα αν, γιατί έχουμε ελεύθερη βούληση.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

Ερωτικη Αστρολογία

Καθώς ο Άρης θα επηρεάσει τη φιλοδοξία και τα κίνητρα μας και ο Ποσειδώνας τις ψευδαισθήσεις που μας μπερδεύουν, μπορεί να μην συνειδητοποιούμε ότι έχουμε επιλογή στο πώς νιώθουμε. Επειδή μοιάζει αδύνατο δεν σημαίνει ότι είναι. Επειδή φαίνεται ότι ένα μονοπάτι έχει χαθεί, δεν σημαίνει ότι είναι η αλήθεια.

Αυτό που θέλει να μας μάθει ο Άρης σε αυτό το τετράγωνο είναι να εμπιστευόμαστε το μυαλό μας όταν η καρδιά μας είναι ανικανοποίητη.

Μην ακούτε όλους τους λόγους που δεν αξίζουμε την αγάπη και την ευτυχία. Επικεντρωθείτε σε αυτό που κάνουμε. Ο Άρης θέλει να αντιμετωπίσουμε τις ενοχές, την ανασφάλεια, την υπερευαισθησία και την υπερανάλυση και το άγχος. Ο Άρης θέλει να σταματήσουμε να αφήνουμε τις παλιές ιστορίες μας να καθορίζουν το μέλλον μας. Πρέπει απλά να κάνουμε στην άκρη το πέπλο της επιρροής του Ποσειδώνα και να πάρουμε το ρίσκο.

zodia-zvdia-oroskopio-11

Ερωτική Αστρολογία : Έχουμε μόνο την πραγματικότητα στην οποία επιλέγουμε να ζούμε. Είμαστε οι σκέψεις και τα συναισθήματά μας. Οι επιθυμίες μας, τα πάθη μας. Γι’ αυτά ζούμε. Με αυτά ζούμε. Και

ίσως έχουμε ενοχές, ίσως κοιτάμε τις επιλογές μας ως λάθη, αλλά η αλήθεια είναι ότι όλα είναι μέρος ενός όμορφου χάρτη που μας έφερε σε αυτήν τη στιγμή.

Δεν γίνεται να αγαπάμε τον εαυτό μας αλλά να μισούμε τις εμπειρίες που μας έπλασαν. Δεν γίνεται να πιστεύουμε στην ελπίδα και να μην αφήνουμε τον εαυτό μας να τη νιώσει. Αυτή η διέλευση θέλει να συγχωρήσουμε επιτέλους τον εαυτό μας που δεν ξέραμε τότε αυτά που ξέρουμε τώρα.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεια 29-31/01 Ερωτική επιτυχία – Σοβαρές προτάσεις

tarw-taro-xartomanteia

Ποτέ δεν είναι αργά για να διορθώσεις τη μοίρα σου. Ποτέ δεν είναι αργά για να ξαναπροσπαθήσεις, να συγχωρέσεις τον εαυτό σου, να ζητήσεις συγχώρεση ή ακόμα και να συγχωρέσεις κάποιον άλλο. Ποτέ δεν είναι αργά για να πεις σ’ αγαπώ ή να πάρεις ρίσκα.

Νιώθουμε αυτά που νιώθουμε για κάποιον λόγο, όχι για να μας βγάλουν απ’ το δρόμο μας, αλλά γιατί η καρδιά μας είναι η πυξίδα προς την κατεύθυνση της ζωής μας.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia