ερωτικη σεληνη 06-07/01. Απόψε σε θυμήθηκα πάλι

mikri-epanastasi-zwdia

Κοινοποίηση:

ερωτικη σεληνη 06 – 07/01. Απόψε σε θυμήθηκα πάλι

Η σεληνη περνάει στον Ταύρο από 06 Ιανουαρίου
Μεγάλη εύνοια σε ζώδια του Νερού

σεληνη – Κριός: Ίσως μια πολύ καλή εποχή. που θα δώσει λύσεις σε πολλά ζητήματα και κυρίως στα συναισθηματικά, που σας ταλαιπωρούν υπερβολικά.
You and Me = Σκέψεις και προτάσεις

σεληνη – Ταύρος: Δεν περνάει τίποτα απαρατήρητο από εσάς. Το μάτι σας είναι κοφτερό και πλέον έχετε καταλάβει ότι ο σύντροφος σας, έχει αποκλίνουσες συμπεριφορές.
You and Me = Διασταύρωση στοιχείων

zodia-zvdia-22

σεληνη – Δίδυμοι: Μπορείτε να πάρετε και μια ανάσα. από αυτήν την έντονη περίοδο με τους φίλους, τα φλερτ και τις διασκεδάσεις. Ώρα να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας.
You and Me = Μπλοκάρισμα στο παρελθόν

σεληνη – Καρκίνος: Υπάρχει μια βεβαιότητα που σας κάνει να θέλετε να κάνετε μια παραπάνω με τον άνθρωπο σας, και σε επίπεδο δεσμεύσεων.
You and Me = Καινοτόμες ιδέες

αγαπη

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας

astrologos τα τελευταια νεα της αστρολογιας αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

σεληνη – Λέων: Τα άστρα είναι υπέρ σας. Αυτό είναι και κάτι που θα το δείτε μέσα στην αισθηματική σας ζωή, που όσο περνάει ο καιρός τόσο, καλύτερη θα γίνεται.
You and Me = Διάθεση για επανασύνδεση

σεληνη – Παρθένος: Είσαστε από τα ζώδια που θίγονται εύκολα. Σε αυτό βέβαια βοηθάει και ο ανάδρομος κυβερνήτης σας, αυτές τις ημέρες. Υπομονή και όλα θα καλυτερέψουν.
You and Me = Αισθηματικά παιχνίδια

σεληνη – Ζυγός: Φτιάξτε την διάθεση σας και μην κρέμεστε μόνο από τον σύντροφο σας, που ίσως αυτήν την εποχή να έχει δικά του προβλήματα να λύσει.
You and Me = Μονοπώλιο έρωτα

tarw-wroskopio-4

σεληνη – Σκορπιός: Με την Αφροδίτη στους Ιχθείς, όλα είναι πιθανά για εσάς και τις αισθηματικές σας επιδιώξεις. Τουλάχιστον κρατήστε το μέτρο της λογικής.
You and Me = Παράλληλοι κόσμοι

σεληνη – Τοξότης: Οι δύο ερχόμενες ημέρες, έχουν πολλά να σας αποκαλύψουν. Μαζέψτε τις πληροφορίες, και μετά την λήξη του ανάδρομου Ερμή, δράστε.
You and Me = Ξεκινήστε από την αρχή

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia

σεληνη – Αιγόκερως: Ετοιμαστείτε για μουρμούρα και γκρίνια από την μεριά του συντρόφου σας. Έχει μαζέψει πολλά από τα λάθη και τις παραλήψεις σας προς αυτόν.
You and Me = Καινούργια πρόσωπα

σεληνη -Υδροχόος: Οι συμπεριφορές σας κάποιους τους τρομάζουν. Έχετε φυσικά και εσείς τα δικά σας προβλήματα, όμως μην χάνεστε μόνο μέσα σε αυτά.
You and Me = Αισθηματικές ανασφάλειες

σεληνη – Ιχθείς: Έχετε κερδίσει εντυπώσεις και καρδιές. Είναι μια καταπληκτική περίοδος που θα βρεθείτε μέσα σε καινούργιες αισθηματικές αγκαλιές.
You and Me = Ισορροπία εκ των έσω

zwdia