ερωτικη σεληνη 21-23/03 Ποιος σου είπε να φύγεις?!

γυναικα-ραντεβου

Κοινοποίηση:

ερωτικη σεληνη 21-23/03 Ποιος σου είπε να φύγεις?!

Η σεληνη περνάει στον Αιγόκερω από 21 Μαρτίου
Μεγάλη εύνοια σε ζώδια του Νερού

σεληνη – Κριός: Είσαστε σε μια άκρως δημιουργική και θετική εποχή, που όλα έρχονται να συμπληρώσουν τα κενά στα οικονομικά αλλά και στα αισθηματικά σας.
You and Me = Θέληση και αλλαγές

σεληνη – Ταύρος: Με τον κυβερνήτη σας, σε ανάδρομη φορά, δεν μπορείτε να έχετε και πολύ μεγάλες απαιτήσεις στον ερωτικό σας τομέα. Λίγη υπομονή… ο Απρίλιος είναι κοντά.
You and Me = Τολμηρά λόγια

zodia-zvdia-22

σεληνη – Δίδυμοι: Αυτά που θέλετε να εκφράσετε στο άτομο που σας ενδιαφέρει, έχει έρθει η ώρα να τα πείτε. Το πιο πιθανόν, είναι να πάρετε και τις θετικές απαντήσεις, που εύχεστε.
You and Me = Σκέψεις και πράξεις

σεληνη – Καρκίνος: Το παρόν στην ζωή σας, θα δώσει μια παλιά σας γνωριμία. Αυτό του δεσμευμένους. θα τους αναστατώσει. Στους αδέσμευτους θα είναι ακόμη μια ευκαιρία επανασύνδεσης.
You and Me = Παλιά αισθήματα

prodosia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας

astrologos τα τελευταια νεα της αστρολογιας αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

σεληνη – Λέων: Μην καταθέτετε τα όπλα. Δεν σημαίνει ποτέ ένας χωρισμός, το τέλος της ερωτικής σας ζωής. Στην επόμενη στροφή κάτι καλύτερο σας περιμένει.
You and Me = Επισκέψεις από το παρελθόν

σεληνη – Παρθένος: Κοιτάξτε τι γίνεται μέσα στην σχέση σας. Έχετε καταντήσει δύο άνθρωποι, που συνέχεια μάχονται ο ένας τον άλλον. Αυτό πρέπει να τερματιστεί.
You and Me = Νέα φλερτ

σεληνη – Ζυγός: Πολλά τα κομπλιμέντα και τα φλερτ που σας κυκλώνουν. Ειδικά εσείς οι ελεύθεροι, είναι θέμα ημερών να βρείτε τον επόμενο μεγάλο σας έρωτα.
You and Me = Ευχάριστες ανατροπές

karma

σεληνη – Σκορπιός: Οι ματιές που σας ρίχνει το πρόσωπο από τον κοινωνικό σας – εργασιακό σας χώρο δεν είναι φιλικές. Λίαν συντόμως θα μάθετε …!
You and Me = Βαθύτερη ανάλυση

σεληνη – Τοξότης: Κάποια στιγμή μέσα σε αυτόν τον μήνα, θα πρέπει με τον άνθρωπο σας, να ανοίξετε πιο ώριμες συζητήσεις, για το τι θα κάνετε σε επίπεδο δεσμεύσεων.
You and Me = Λόγια από ωριμότερο πρόσωπο

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia

σεληνη – Αιγόκερως: Τα λόγια που έχετε ακούσει από έναν καινούργιο έρωτα, σας έχουν απαλύνει την καρδιά. Ανταποδώστε και όλα αλλάζουν.
You and Me = Αδειάστε το μυαλό σας

σεληνη -Υδροχόος: Είσαστε πού καχύποπτοι σε όλα αυτά που σας λέει ο άνθρωπος σας, για την οικογένεια και τα περιβάλλοντα τους. Ψάξτε το λίγο ποιο βαθιά.
You and Me = Ερωτικές επιτυχίες

σεληνη – Ιχθείς: Ώρα για αλλαγές. Ο κυβερνήτης σας και η Αφροδίτη σας κάνουν άκρως λαμπερούς και ερωτεύσιμους από νέα πρόσωπα.
You and Me = Επιτέλους ησυχία

ερωτοσκοπιο