ερωτικη σεληνη 20-22/04, Μην με αφήσεις να φύγω…λοιπόν!

astra_sex_590_b

Κοινοποίηση:

ερωτικη σεληνη 20-22/04, Μην με αφήσεις να φύγω…λοιπόν!

Η σεληνη περνάει στον Υδροχόο από 20 Απριλίου
Μεγάλη εύνοια σε ζώδια του Αέρα

σεληνη – Κριός: Δεχτείτε να ακούστε αυτά που έχει να σας πει και να σας προτείνει ο άνθρωπο σας. Σίγουρα όλα συγκλίνουν στο να βρείτε μια τομή.
You and Me = Λόγια που χαροποιούν

σεληνη – Ταύρος: Είσαστε μέσα σε πολλές και δαιδαλώδεις σκέψεις, για το αν θα πρέπει να φύγετε από την παρούσα σχέση σας, ή να δώσετε ακόμη μια ευκαιρία.
You and Me = Δράσεις έρωτα

zodia-zvdia-22

σεληνη – Δίδυμοι: Σίγουρα μια σοβαρή και υπεύθυνη στάση, προς τον άνθρωπο σας, θα σας ανεβάσει πολύ στα μάτια του. Κάποια χρήματα σας πλησιάζουν.
You and Me = Μόνιμα συναισθήματα

σεληνη – Καρκίνος: Προσελκύετε πολύ καινούργιο κόσμο στην αυλή σας. Με την νέα σελήνη να πλησιάζει, εσείς θα βρείτε ίσως και το επόμενο μεγάλο σας έρωτα.
You and Me = Ανάγκη για αλλαγές

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

oneiro

σεληνη – Λέων: Αν και εσείς αισθάνεστε κάτι περισσότερο για αυτό το άτομο, που έχετε γνωρίσει τον τελευταίο καιρό, ίσως και να έχει έρθει η ώρα να μιλήσετε πιο ανοιχτά.
You and Me = Κεραυνοβόλοι έρωτες

σεληνη – Παρθένος: Να μην έχετε και τόσο μεγάλη ανησυχία για τα τρέχοντα των οικονομικών σας. Σας πλησιάζουν χρήμα φήμη και καλύτερη ψυχολογία.
You and Me = Προοπτικές για επανασύνδεση

σεληνη – Ζυγός: Αν δεν μπορείτε πια να συνυπάρχετε, με το άτομο που έχετε σχέση, πρέπει να πάρετε άμεσα τις αποφάσεις σας και να τις ανακοινώσετε χωρίς άλλες καθυστερήσεις.
You and Me = Έντονες διαφωνίες

σεληνη – Σκορπιός: Μη προδικάζετε τις καταστάσεις. Αφήστε τον χρόνο να περάσει και θα δείτε, ότι όλα έχουν έναν τρόπο για να σας φέρουν το αναμενόμενο αποτέλεσμα.
You and Me = Νέες επαφές

zodia-taro-zwdia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας

astrologos τα τελευταια νεα της αστρολογιας αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

σεληνη – Τοξότης: Είσαστε περικυκλωμένοι από καταστάσεις, που σας φτιάχνουν την διάθεση. Αυτό που έχει σημασία, είναι να τις συντηρήσετε σε αυτούς τους ρυθμούς.
You and Me = Αδικαιολόγητα νεύρα

σεληνη – Αιγόκερως: Όλα τα σενάρια περνάνε από το μυαλό σας και σας κάνουν να έχετε μια παραπάνω ανησυχία, για το μέλλον της αισθηματική σας σχέσης.
You and Me = Σκέψεις για χωρισμό

σεληνη -Υδροχόος: Είσαστε οι πρωταγωνιστές των ημερών. Αυτό που έχει σημασία είναι να μείνετε προσγειωμένοι και να δείτε ποιος και τι σας συμφέρει περισσότερο.
You and Me = Τροποποιητικές προτάσεις

σεληνη – Ιχθείς: Τα αστρολογικά σας κλείνουν το μάτι, και σας προκαλούν να κυνηγήσετε το άτομο που αγαπάτε. Όλα τα άλλα θα γίνουν εύκολα και άμεσα.
You and Me = Οι πιθανότητες υπέρ σας

zodia-gamos