ερωτικη σεληνη 28-30/07 Μην μου λες να φύγω πάλι!

zwdia-ermis-anadromos

ερωτικη σεληνη 28-30/07 Μην μου λες να φύγω πάλι!

Η σεληνη περνάει στον Ζυγό από 28 Ιουλίου

σεληνη – Κριός: Δεν μπορείτε ακόμη να βγάλετε τα ασφαλή σας συμπεράσματα, για τον άνθρωπο που έχει τώρα τελευταία εισέλθει … στην καθημερινότητα σας.
You and Me = Ερωτικά ξεκαθαρίσματα

σεληνη – Ταύρος: Ο πρώην σας, έχει ήδη δώσει το μήνυμα σε κοινά περιβάλλοντα σας και άτομα, ότι έχει όλη την καλή διάθεση να είστε και πάλι μαζί.
You and Me = Αισθηματικές αποκαλύψεις

zodia-zvdia-22

σεληνη – Δίδυμοι: Ανήκετε στους δυνατούς, του νέου μήνα, που θα έχουν πολλά νέα από το παρελθόν τους, αρκετό χρήμα, νέες αγάπες και όχι μόνο.
You and Me = Ενοχικές διαθέσεις

σεληνη – Καρκίνος: Με τα άστρα να σας ευνοούν εσείς θα καταφέρετε να φύγετε από τις ίδιες μονότονες άσχημες ερωτικές καταστάσεις, και να περάσετε ένα καλό Καλοκαίρι.
You and Me = Φοβίες άνευ ουσίας

Διαβαστε τις μηνιαιες ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

σεληνη – Λέων: Μην αφήνετε κανέναν να σας χαλάει την διάθεση και την εικόνα. Αυτό που έχει σημασία, είναι εσείς να αποφασίσετε τι και ποιον θέλετε.
You and Me = Ερωτικά λόγια

σεληνη – Παρθένος: Εσείς περνάτε μια εποχή που όλα έχουν να κάνουν με τα δύσκολα ερωτικά σας θέματα. Αυτό το Καλοκαίρι, θα πρέπει να πάρετε τελικές αποφάσεις.
You and Me = Θέση άμυνας

σεληνη – Ζυγός: Η συνείδηση σας, εσάς είναι σίγουρα ήσυχη και το μόνο που σας χρειάζεται είναι ίσως και να μείνετε για ένα μικρό χρονικό διάστημα μόνοι και να ηρεμήσετε.
You and Me = Επικοινωνίες από τα παλιά.

provlepsis

σεληνη – Σκορπιός: Πολλά και ευχάριστα τα νεότερα, που επιθυμεί να σας ανακοινώσει ο άνθρωπος σας. Ίσως και μια πιο επίσημη δέσμευση… να είναι στο μενού.
You and Me = Εξηγήσεις

σεληνη – Τοξότης: Μέσα στον νέο μήνα, θα υπάρξουν οι θετικές εξελίξεις, που τόσο καιρό παλεύετε και στα οικονομικά και στα ερωτικά σας ζητήματα.
You and Me = Γρήγορες αλλαγές

σεληνη – Αιγόκερως: Ένας παλιός σας έρωτας, ίσως και μέσα στο ερχόμενο Σαβ. Κο, να σας ψάξει. Όχι απλά από περιέργεια. Σας έρχονται προτάσεις που θα σας ικανοποιήσουν πια.
You and Me = Σκέψεις για το μέλλον

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας

astrologos τα τελευταια νεα της αστρολογιας αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

σεληνη -Υδροχόος: Όλα αυτά που προσπαθείτε εδώ και καιρό να εξηγήσετε στον άνθρωπο σας, έχουν γίνει αντιληπτά και θα δείτε ότι όλα θα βελτιωθούν.
You and Me = Ενοχλήσεις από τα παλιά

σεληνη – Ιχθείς: Οι σχέσεις που πέρασαν, κάποια επικοινωνιακή δυσκολία, μέσα στο υπόλοιπο Καλοκαίρι, θα έρθουν τα ταίρια πολύ πιο κοντά.
You and Me = Αναλύσεις οικονομικών

Διαβαστε το Μεγαλο Ωροσκοπιο της Εκλειψης Αυγουστου 2017 αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia