ερωτικη χαρτομαντεία λενορμαν 07.08 Τρίτη

lenorman-00

ερωτικη χαρτομαντεία λενορμαν 07.08 Τρίτη

χαρτομαντεία Η κάρτα λενορμάν της Τρίτης 28. Ο Άντρας ( Άσσος Κούπα )

Ερμηνεία της Κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό :
– Νέος έρωτας
– Οικονομική άνεση
– Επανασύνδεση

χαρτομαντεία Προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

zodia-zvdia-22

Κριός

Από αυτά που έχουν γίνει μέσα στις πρώην σχέσεις σας, εσείς έχετε πάρει πάρα πολλά μαθήματα και τώρα σε αυτήν την νέα γνωριμία, θα πρέπει να τα εφαρμόσετε.

Ταύρος

Οι ερωτικές εκπλήξεις θα είναι πολλές και ουσιαστικές. Θα δεχτείτε πρόταση για επανασύνδεση από τον πρώην σας, αλλά και μια νέα γνωριμία, εισέρχεται στην καθημερινότητα σας.

Δίδυμοι

Οι μέρες σας τρέχουν πολύ ένεκα της απαιτητικής σας εργασίας, και δεν έχετε πλέον χρόνο καθόλου για την ερωτική σας σχέση και γενικότερα κοινωνική ζωή.

chartomanteia-44

Καρκίνος

Κάντε αυτό και αυτά που ευχαριστούν εσάς, και όχι μόνο υποχρεωτικά αυτά που θέλουν οι άλλοι. Αυτό είναι μια παθητική συμπεριφορά που δεν σας ταιριάζει καθόλου.

Λέων

Όλο και πιο αραιά πια βρίσκεστε με τον άνθρωπο σας, και αυτό κάτι σας λέει. Δεν χρειάζεται να φτάσει, αυτή η κατάσταση στο τέρμα, μπορείτε και να το συζητήσετε άμεσα.

ερωτικη χαρτομαντεία λενορμαν 07.08 Τρίτη

Παρθένος

Δεν έχετε ακόμη βρει, ποιοι είναι αυτοί, που μιλούν πίσω από την πλάτη σας και σας σχολιάζουν για την σχέση σας. Μπορείτε και να τους αγνοήσετε.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

Ζυγός

Είσαστε από την μέρα που χωρίσατε τυπικοί με όλους. Αυτό είναι ίσως και μια κατάσταση άμυνας, για να μην δώσετε δικαιώματα σχολιασμού γενικότερα.

Σκορπιός

Η ψυχολογία σας, κάθε μέρα όλο και βελτιώνεται. Το καλό είναι ότι υπάρχουν άτομα που σας αγαπούν πραγματικά και θέλουν να σας βλέπουν ευτυχισμένους.

Τοξότης

Για την δική σας την ιδιοσυγκρασία, ο ένας ο κούκος την φέρνει την Άνοιξη. Ξέρετε απόλυτα τι θέλετε και μάλλον είστε πολύ κοντά στο να το καταφέρετε.

taro-zodia-098

Αιγόκερως

Κάποια οικονομικά θέματα έχουν πλήξει τον άνθρωπο σας, και μάλλον αυτός είναι και ο λόγος που έχει μια πιο έντονη και επιθετική συμπεριφορά.

ερωτικη χαρτομαντεία λενορμαν 07.08 Τρίτη

Υδροχόος

Μην παίζετε με τα υπονοούμενα προς κάποιον άνθρωπο που τον θέλετε. Αν το εννοείτε τότε απλά κάντε την ευθεία κρούση σας, και δεν θα βγείτε χαμένοι.

Ιχθείς

Κάποιος από τον φιλικό ή τον εργασιακό σας κύκλο, σας αγαπάει πολύ. Μάλλον δεν το έχετε καταλάβει. Μέχρι το τέλος του Αυγούστου οι εκπλήξεις θα είναι μεγάλες.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.