ερωτικη χαρτομαντεία λενορμαν 09.01 Τετάρτη

lenorman

ερωτικη χαρτομαντεία λενορμαν 09.01 Τετάρτη

Παρθένος

Δεν έχετε σκοπό να περιμένετε τον πρώην σας, για να πάρει αποφάσεις στους δικούς του χρόνους. Η ζωή σας, θα συνεχιστεί μπροστά ακόμη και αν είστε μόνοι.

Ζυγός

zodia-taro-45

Οι οικογενειακές στιγμές που περνάτε είναι μόνο καλές. Ότι δέλεαρ και να υπάρχει γύρω σας, καλό θα ήταν απλά να μην του δώσετε άλλη σημασία.

Σκορπιός

Οι μέρες σας είναι γεμάτες από επαγγελματικές υποχρεώσεις, που δεν σας αφήνουν τον χρόνο για να έρθετε και πιο κοντά σε νέες γνωριμίες, που έχουν φανερωθεί.

zodia-88

χαρτομαντεία Τοξότης

Πολλά τα γεγονότα, που τρέχουν αυτήν την εποχή, μέσα στην καθημερινότητα σας. Μην τα αφήσετε στην τύχη τους, καλύτερα να είστε κοντά.

Αιγόκερως

Θα μετρήσετε πολλές και σημαντικές επιτυχίες το προσεχές διάστημα και ίσως και αυτό, να είναι και η καλή αφορμή για να φύγετε και από κάποιες παλιές σας κακές συνήθειες.

Υδροχόος

Πολλά αυτά που έχουν γίνει μέσα στην οικογένεια σας, και έχουν προκαλέσει εντάσεις, που μάλλον είστε και οι υπεύθυνοι, για να τις λύσετε.

Ιχθείς

Είστε στο επίκεντρο του μυαλού κάποιου ατόμου που θέλει, μέσα στο Σαβ.Κο που πλησιάζει να σας μιλήσει πιο ξεκάθαρα για τα συναισθήματα του.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66