ερωτικη χαρτομαντεία λενορμαν 09.03 Σαββάτο

lenorman

ερωτικη χαρτομαντεία λενορμαν 09.03 Σαββάτο

Η κάρτα λενορμάν του Σαββάτου 04. Το Σπίτι (Ρήγας Κούπα)
Ερμηνεία της Κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό :
– Ερωτική εύνοια
– Γάμος και παιδιά
– Οικονομική άνεση

Χαρτομαντεία, Προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

Κριός

zodia-taro-45

Θα λάβετε πολλά εύσημα από τον άνθρωπο σας, για επιτυχίες που έχετε σε επαγγελματικό επίπεδο. Η σχέση σας έχει προχωρήσει και ίσως και να πάτε άμεσα σε μια δέσμευση.

Ταύρος

Υπάρχουν διάφορα ζητήματα, που τρέχουν στην προσωπική σας ζωή, και μόνο μέσα από έναν διάλογο μπορείτε να τα ξεπεράσετε, και όχι μέσα από νέους καυγάδες.

Δίδυμοι

Σίγουρα κάποιες στιγμές αναρωτιέστε τι έχει γίνει λάθος με τον άνθρωπο σας, και οι εποχές σας βρίσκουν σε αυτό το άστατο παρόν. Συζητήστε και μην χαλαρώνετε άλλο.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-0988

Καρκίνος

Ξέρετε ότι έχουν γίνει πολλά λάθη και από την πλευρά σας αλλά και από την πλευρά του συντρόφου σας. Μην τα ανακυκλώσετε παρά μόνο μιλήστε για το μέλλον.

Λέων

Δεν έχουν γίνει ακόμη κάποιες σαφείς κινήσεις, από το άτομο που σας ενδιαφέρει για να δείτε και εσείς τι συμβαίνει μέσα στην καρδιά του. Δώστε λίγο χρόνο.

Παρθένος

Από σήμερα και μέχρι το τέλος του Μαρτίου, θα υπάρξουν μια σειρά από διάλογοι και επαφές με το ταίρι σας, που θέλει να σας μιλήσει πιο ειλικρινά πια.

zwdia-taro-astra

χαρτομαντεία Ζυγός

Δεν είστε και στα καλύτερα σας, και αυτό είναι κάτι που πρέπει να το ρυθμίσετε. Ότι και όποιος και να σας φταίει, εσείς θα πρέπει να βάλετε μια τάξη.

Σκορπιός

Είναι μια μέρα που θα βρείτε την ευκαιρία να μιλήσετε και να συναντηθείτε με το άτομο που αγαπάτε. Αντιλαμβάνεστε ότι τα πράματα πάνε από το καλό στο καλύτερο.

Τοξότης

Από όλα αυτά που έχετε πει και δηλώσει στον σύντροφο σας, ακόμη και για τους δικούς σας λόγους, δεν έχετε κάνει κάτι. Σίγουρα προσοχή μην χάσετε την αξιοπιστία σας.

zwdia shmera

Αιγόκερως

Από τα πολλά που έχουν συμβεί τον τελευταίο καιρό μέσα στην σχέση σας, μάλλον τα συναισθήματα σας, έχουν αρχίσει και φθείρονται. Αυτό ισχύει και για την άλλη πλευρά.

Υδροχόος

Και εσείς και το συντροφικό σας ταίρι, απολαμβάνετε μια καλή εποχή, που όλα σας είναι πια βολικά. Τώρα μπορείτε να μιλήσετε και για δεσμεύσεις πιο επίσημες.

Ιχθείς

Δεν είναι και οι πιο σωστές ημέρες για να μιλήσετε με το ταίρι σας, καθώς και εσείς πια βλέπετε ότι υπάρχουν από την μεριά του προβλήματα σημαντικά.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.