ερωτικη χαρτομαντεία λενορμαν 10.02 Κυριακή

lenorman

ερωτικη χαρτομαντεία λενορμαν 10.02 Κυριακή

Η κάρτα λενορμάν της Κυριακής 01. Ο Καβαλάρης (09 Κούπα)

Ερμηνεία της Κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό :
– Ερωτικά νέα
– Αγάπη από τα παλιά
– Οικονομική εξέλιξη

χαρτομαντεία προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

zodia-taro-45

Κριός

Μπορεί να σας έχουν γίνει πολλές προτάσεις αυτό το χρονικό διάστημα, αλλά σίγουρα ακόμη δεν έχετε βρει κάποιον που να μπορεί να σας δελεάσει.

Ταύρος

Οι καταστάσεις μέσα στην σχέση – οικογένεια σας, πάνε μόνο καλά και σίγουρα τώρα μπορείτε να μιλήσετε πιο χαλαρά για το μέλλον σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-9865

Δίδυμοι

Θέλετε πια να εκφράσετε ανοιχτά τις θέσεις σας, μέσα στον δεσμό σας, έτσι ώστε κάποια πράματα να κινηθούν πιο γοργά και να ξεκολλήσετε από τα ίδια ζητήματα.

Καρκίνος

Μια πολλή μεγάλη αγκαλιά θα ανοίξει το περιβάλλον-η οικογένεια του ατόμου που αγαπάτε. Πολλά ακόμη δώρα να περιμένετε το προσεχές διάστημα.

Λέων

Κάποιος με τον δικό του τρόπο προσπαθεί να σας πείσει για τα αισθήματα του, αλλά ακόμη μάλλον θα πρέπει να περιμένει, μέχρι εσείς να είστε καθόλα έτοιμοι.

zwdia-taro-astra

Παρθένος

Σταδιακά το κλίμα μέσα στον δεσμό σας, αλλάζει και οι αισθηματικές επικοινωνίες θα βοηθήσουν και τον άνθρωπο σας, να σας ανοιχτεί πολύ περισσότερο.

Ζυγός

Κάποιος σας έχει δώσει μεγάλες υποσχέσεις αλλά ακόμη δεν έχετε δει τις σχετικές πράξεις. Το δεύτερο 10ήμερο του μήνα, σίγουρα κάτι θα αλλάξει.

Σκορπιός

Θέλετε να ομολογήσετε όλη την αλήθεια την ερωτική που τόσο καιρό κρύβετε σε κάποιον, αλλά ακόμη δεν έχετε βρει και το κατάλληλο χρονικό σημείο για να το κάνετε.

ζωδια-ταρο-99

χαρτομαντεία Τοξότης

Τείνετε να ξεχάσετε τα παλιά, που τόσο πολύ σας έχουν ταλαιπωρήσει και τώρα να έρθετε πιο κοντά σε άτομα που θέλουν να σας κερδίσουν από την αρχή.

Αιγόκερως

Στην αντίληψη σας έχει πέσει μια προσωπικότητα από τον κοινωνικό σας περίγυρο, που όλο και περισσότερο προσπαθεί να σας πλησιάσει.

Υδροχόος

Μάλλον πιο μπερδεμένοι είστε με όλα αυτά που σας λέει ο σύντροφος σας, και μάλλον πρέπει μέσα σας να αποκωδικοποιήσετε τις συμπεριφορές του.

Ιχθείς

Οι μέρες μέχρι και την γιορτή της αγάπης, θα σας βρουν σε επικοινωνιακά ξεκαθαρίσματα, που θα σας ωθήσουν να πάρετε και τις τελικές σας αποφάσεις.

Διαβαστε στο Μεγάλο Ερωτικό Ωροσκόπιο Αφροδίτης για την ημέρα των Ερωτευμένων προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.