ερωτικη χαρτομαντεία λενορμαν 10.12 Δευτέρα

lenorman

ερωτικη χαρτομαντεία λενορμαν 10.12 Δευτέρα

Η κάρτα λενορμάν της Δευτέρας 31. Ο Ήλιος (Άσος Καρό)

Ερμηνεία της Κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό :
– Έντονη αντρική παρουσία
– Ερωτική εξομολόγηση
– Οικονομική άνεση

χαρτομαντεία προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

zodia-taro-45

Κριός

Ο χωρισμός σας, έχει πραγματικά επηρεάσει και άλλα άτομα που είναι γύρω σας, και όχι με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Αυτό θα πρέπει άμεσα να το διορθώσετε.

Ταύρος

Οι σκέψεις οι δικές σας με τις σκέψεις του συντρόφου σας, είναι όμοιες και μάλλον οι εν δυνάμει συζητήσεις σας, θα φέρουν και τις δεσμεύσεις.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-087

Δίδυμοι

Η καρδιά του αγαπημένου σας, είναι μόνο δική σας, και αυτό μέσα στις γιορτές θα βαλθεί να σας το αποδείξει μέσα από ένα μεγάλο δώρο.

Καρκίνος

Τα οικονομικά σας, θα έχουν μια ισχυρή ώθηση, και αυτό θα γίνει η αφορμή να ταξιδέψετε, αλλά και να γνωρίσετε νέα άτομα άκρως ενδιαφέροντα.

Λέων

Θα πρέπει αυτές τις ημέρες να σκεφτείτε πιο πολύ για να απαντήσετε σε όλα αυτά που συμβαίνουν μέσα στην σχέση σας και πως μπορείτε να τα βελτιώσετε.

zodia-zwdia-9988

Παρθένος

Από σήμερα και μέχρι το τέλος του έτους, θα έχετε φύγει από σχέσεις – φιλίες και κοινωνικούς συσχετισμούς, που δεν έχουν να σας δώσουν τίποτα.

Ζυγός

Το χαμόγελο το περίεργο που βλέπετε σε κάποιον γνωστό σας, δεν είναι μόνο φιλικό. Υπάρχουν και πολλά άλλα στην καρδιά του που θα σας τα αποκαλύψει σύντομα.

Σκορπιός

Είστε λίγο μπερδεμένοι μέσα σας. Υπάρχουν σίγουρα άτομα γύρω σας, που θέλουν να σας μιλήσουν, να σας γνωρίσουν πιο πολύ, αλλά εσείς ακόμη κοιτάτε το παρελθόν.

ζωδια-ταρο-99

Τοξότης

Αφήστε όλους τους τρίτους να κάνουν την ζωή τους, όπως την έχουν φανταστεί και εσείς συνεχίστε με την δική σας, είστε σε σχέση είτε είστε μόνοι.

Αιγόκερως

Οι μέρες έχουν πολλά πράματα που θα βγουν στον δρόμο σας, και σίγουρα θα πρέπει με το τετράγωνο σας μυαλό να τα λύσετε μόνιμα.

χαρτομαντεία Υδροχόος

Θα είστε ο επόμενος ερωτικός στόχος του πρώην σας, που τώρα που αποδεσμεύεται από τα δικά του θέματα. Αυτό δεν είναι και υποχρεωτικά κάτι που πρέπει να το δεχτείτε.

Ιχθείς

Όσα βλέπετε και ακούτε κατά καιρούς από τον άνθρωπο σας, είναι η αλήθεια του. Απλά είναι λίγο διαφορετικός από εσάς ….αλλά αυτό έχει τελικά ενδιαφέρον.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.