ερωτικη χαρτομαντεία λενορμαν 11.08 Σαββάτο

lenorman-00

ερωτικη χαρτομαντεία λενορμαν 11.08 Σαββάτο

Η κάρτα λενορμάν του Σαββάτου 18. Ο Σκύλος ( Δέκα Κούπα )

Ερμηνεία της Κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό :
– Ερωτικές ζήλιες
– Νέα πρόσωπα
– Επαγγελματικό παρασκήνιο

χαρτομαντεία, προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

zodia-zvdia-22

Κριός

Δεν έχετε χρόνο αλλά και ούτε περισσεύει διάθεση, για να μπείτε σε μια νέα ερωτική σχέση. Αυτό που θέλετε στο τώρα να ασχοληθείτε περισσότερο, με τα οικονομικά σας.

Ταύρος

Ότι και να πείτε, όσο και να παροτρύνετε τον άνθρωπο σας, για να κάνει κάποια περισσότερα πράματα μέσα στην σχέση σας, δεν θα τα κάνει, αν πρώτα δεν το θέλει ο ίδιος.

Δίδυμοι

Ετοιμαστείτε σε κάθε επίπεδο, καθώς από το δεύτερο 15μερο του μήνα, θα σας δώσει κίνητρα για να είστε και πάλι μαζί με τον άνθρωπο που τόσο αγαπάτε.

ερωτικη χαρτομαντεία λενορμαν 11.08 Σαββάτο

chartomanteia-44

Καρκίνος

Όλοι έχουν τελικά μια ερωτική ιστορία, να θυμούνται. Εσείς πολλές. Μέσα στο επόμενο διάστημα, ιδανικά αποφασίστε με ποιον και γιατί θέλετε να είστε μαζί.

Λέων

Τα μάτια σας, μαρτυρούν ότι είστε πολύ και βαθιά ερωτευμένοι. Ίσως και τελικά αυτό να ήταν που τώρα θα ανοίξει και την καλοτυχία, σε όλους τους άλλους τομείς.

Παρθένος

Έχετε σίγουρα κάνει πολλά και σημαντικά λάθη και παραπατήματα, μέσα στην σχέση σας, και αυτό τώρα έχει γίνει και η μόνιμη αιτία, που το ταίρι σας, είναι απόμακρο.

zwdia - love

Ζυγός

Όλο το παρουσιαστικό σας αλλά η έντονη σας προσωπικότητα, έχει κάνει κάποιον από τους χώρους τους κοινωνικούς που κινείστε, να σας έχει ερωτευτεί.

Σκορπιός

Από την ερχόμενη εβδομάδα, θα υπάρξουν πολλές και σημαντικές ειδήσεις, στην ζωή σας, που θα ακουμπούν τον ερχομό κάποιου παλιού σας μεγάλου έρωτα.

ερωτικη χαρτομαντεία λενορμαν 11.08 Σαββάτο

Τοξότης

Επιθυμείτε αυτήν την εποχή, να είστε μόνοι σας, και με κανέναν κοντά. Ίσως και να κάνετε κάποια προσωπική αποτοξίνωση, από αυτά που τόσο σας έχουν πληγώσει.

zwdia shmera

Αιγόκερως

Το όνομα σας ακούγετε πολύ, μέσα στον εργασιακό σας χώρο. Υπάρχουν άτομα που σας βλέπουν με μια ανταγωνιστική ματιά, και κάποια άλλα με ερωτική!

Υδροχόος

Υπάρχουν κάποια ακόμη μικρά θέματα, με την πρώην σχέση σας αλλά είστε εσείς προς όλους ξεκάθαρος, όλα τα άλλα θα πάρουν τον δρόμο τους.

Ιχθείς

Είστε κάτω από τα φλας του σύμπαντος. Οι μέρες έχουν πολλές και σημαντικές ευκαιρίες, για να φύγετε από την πεζή και βαρετή καθημερινότητα.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.