ερωτικη χαρτομαντεία λενορμαν 11.12 Τρίτης

lenorman

ερωτικη χαρτομαντεία λενορμαν 11.12 Τρίτης

Η κάρτα λενορμάν της Τρίτης 33. Το Κλειδί ( 08 Καρό )

Ερμηνεία της Κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό :
– Ερωτικές αποκαλύψεις
– Ελπίδες για επανασύνδεση
– Επαγγελματικές αλλαγές

χαρτομαντεία προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

zodia-taro-45

Κριός

Δεν μπορείτε να σκεφτείτε και πολύ καθαρά πιά, καθώς το παρελθόν και το παρόν σας πολιορκούν με απώτερο σκοπό… να σας κερδίσουν μόνιμα και ολοκληρωτικά.

Ταύρος

Σίγουρα έχετε κάποια οικονομικά θέματα, που πρέπει να λύσετε αλλά καλύτερα αυτά και ότι πέριξ σχετίζεται, να μην το αναφέρεται στον άνθρωπο σας.

Δίδυμοι

Οι σημαντικοί άνθρωποι στην ζωή σας, σας έχουν εκφράσει την προσωπική τους άποψη για τον σύντροφο που έχετε γύρω σας. Ακούστε τους.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-087

Καρκίνος

Είστε από τα λίγα ζώδια που μέχρι να έρθει το νέο έτος, θα έχουν φέρει τις ισορροπίες μέσα στην ζωή τους, και στα οικονομικά και στα οικογενειακά τους θέματα.

Λέων

Στον κοινωνικό σας κύκλο, υπάρχουν πολλά άτομα που κατά καιρούς, σας εκφράζουν τον ερωτικό τους θαυμασμό. Αυτό είναι και κάτι που επί του παρόντος δεν σας αφορά.

χαρτομαντεία Παρθένος

Δεν είστε σίγουροι το τι πρέπει να γίνει ακόμη, μέσα σε αυτήν την ερωτική σχέση που έχετε για να αισθανθείτε ασφάλεια και εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του συντρόφου σας.

zodia-zvdia-oroskopio-11

Ζυγός

Υπάρχουν κάποια παράπονα και κατηγορίες έμμεσες από τον άνθρωπο σας, που λέει ότι δεν τον προσέχετε όπως θα έπρεπε ή όσο θα ήθελε!

Σκορπιός

Σκορπίζετε συνέχεια την ενέργεια σας σε άτομα και καταστάσεις, που δεν σας είναι τελικά και τόσο χρήσιμα στην καθημερινότητα σας. Αυτό πρέπει να αλλάξει.

Τοξότης

Η κοινωνική σας ζωή, είναι στα ανεβασμένη της…και εσείς έχετε προσφάτως κάνει και κάποιες νέες γνωριμίες, που σας ενδιαφέρουν και για κάτι περισσότερο.

taro-zodia-098

Αιγόκερως

Η υπομονή έχει τα όρια της, και αυτό το ανώριμο ταίρι σας, δεν λέει να το καταλάβει! Σίγουρα μέχρι το τέλος του έτους, θα έχετε και τα ξεκαθαρίσματα σας.

Υδροχόος

Είστε μέσα στην καλή διάθεση και αυτό είναι κάτι που έχει την βάση του στον ερωτικό σας τομέα, και το νέο άτομο που ευχάριστα σας έχει αναστατώσει.

Ιχθείς

Υπάρχει μια καινούργια γνωριμία, που έχει κάνει εντύπωση στην δύσκολη σας λογική. Ίσως και μέσα στις γιορτές να υπάρξει μια φρέσκια σχέση.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.