ερωτικη χαρτομαντεία λενορμαν 20.10 Σαββάτο

lenorman

ερωτικη χαρτομαντεία λενορμαν 20.10 Σαββάτο

Η κάρτα λενορμάν του Σαββάτου 18. Ο Σκύλος (Δέκα Κούπα)

Ερμηνεία της Κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό :
– Ερωτικές εντάσεις
– Αλλαγές σε δεσμούς
– Νέα αγάπη

χαρτομαντεία προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

zodia-taro-45

Κριός

Μπορεί να υπάρχουν ακόμη ζητήματα, που δεν έχετε προλάβει να λύσετε με τον σύντροφο σας, αλλά από τα τέλη του μήνα αυτού, οι σχετικές ευκαιρίες θα δοθούν.

Ταύρος

Μην αφιερώνετε άλλο από τον χρόνο σας, σε καταστάσεις που δεν έχουν κάτι να σας πουν – προσφέρουν. Ευτυχώς έχετε τους καλούς σας φίλους, να σας στηρίξουν.

Δίδυμοι

Όλα έχουν αρχίσει και τρέχουν έτσι όπως τα έχετε και εσείς από την δική σας την μεριά σκεφτεί. Ερωτικά και επαγγελματικά, σας δίνουν αυτό που θέλετε.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-tarw

Καρκίνος

Μια μεγάλη σας πρώην αγάπη, έχει σκεφτεί μέσα από μια φιλική προσέγγιση να σας προτείνει μια άμεση επανασύνδεση. Μην δώσετε άμεσα τις απαντήσεις σας.

Λέων

Ότι και να σας συμβαίνει εσείς, θα πρέπει να μένετε ατάραχοι, και ειδικά τώρα που με τον άνθρωπο σας, περνάτε μια δύσκολη φάση επικοινωνιών.

χαρτομαντεία Παρθένος

Αν ξέρετε ότι ο πρώην αγαπημένος σας, έχει φτιάξει την ζωή του, αλλά ακόμη και στο τώρα έχετε μια επαφή, καλό θα ήταν να κάνετε οικειοθελώς ένα βήμα πίσω.

zwdia-taro-astra

Ζυγός

Δεν βλέπετε πια την ώρα να λήξετε τα θέματα που έχετε με τον πρώην σας, να ηρεμήσετε και να βρείτε και πάλι σαν άτομο τις προσωπικές σας ισορροπίες.

Σκορπιός

Αποσκοπείτε σε κάτι άλλο, ίσως πιο συναισθηματικό και μόνιμο, από αυτό που μόνο έχετε τώρα με τον άνθρωπο σας. Είναι και κάτι που το θέλει και ο ίδιος.

χαρτομαντεία Τοξότης

Δεν έχετε ακόμη καταλάβει, ότι οι αντιδράσεις και οι εντάσεις που δημιουργούνται μέσα στην σχέση σας, είναι προϊόν άσχημης ψυχολογίας και των δύο σας.

taro-zodia-098

Αιγόκερως

Αν έχετε βρει κάτι που σας ενοχλεί υπερβολικά πια στον χαρακτήρα του συντρόφου σας, πρέπει να του το πείτε και να προσπαθήσετε για το καλύτερο.

Υδροχόος

Από σήμερα και μέχρι να έρθει ο Νοέμβριος, θα βρείτε τον τρόπο που θα κάνετε κάποιες αλλαγές στην εργασία σας, που θα σας αποδώσει χρήματα.

Ιχθείς

Η αγάπη που έχετε στον σύντροφο σας, είναι και αυτή που θα τον κάνει να ξεμπλέξει πιο γρήγορα, όλα αυτά τα παλιά του προβλήματα.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.