ερωτικη χαρτομαντεία λενορμαν 21.01 Δευτέρα

lenorman

ερωτικη χαρτομαντεία λενορμαν 21.01 Δευτέρα

Η κάρτα λενορμάν της Δευτέρας 15. Η Αρκούδα (Δέκα Σπαθί)

Ερμηνεία της Κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό :
– Ερωτική χημεία
– Ισχυρό πάθος
– Οικονομική άνεση

χαρτομαντεία προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

zodia-taro-45

Κριός

Δεν είστε τώρα εσείς για συμβουλές από τους κύκλους σας, για το πώς πρέπει να διαχειριστείτε μια δύσκολη σχέση. Μόνο εσείς ξέρετε τι πραγματικά συμβαίνει.

Ταύρος

Ευτυχώς τα οικονομικά σας έχουν άνοδο και τώρα μπορείτε, πιο εύκολα από ποτέ να κλείσετε και όλες τις παλιές σας υποχρεώσεις που σας πίεζαν!

Δίδυμοι

Μπορεί η εποχή να σας βρίσκει μέσα σε μια άσχημη επικοινωνιακή κατάσταση με τον σύντροφο σας, αλλά αυτό από την νέα εβδομάδα, θα βελτιωθεί.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-9865

Καρκίνος

Θα πρέπει να αφιερώσετε χρόνο, για να ασχοληθείτε πιο ενεργά με τον εαυτό σας και όλες εκείνες τις δράσεις – χόμπι που σας ευχαριστούν προσωπικά.

Λέων

Θα καταφέρετε να φύγετε, να πραγματικά μακριά από τις προβληματικές καταστάσεις, αν το πιστέψετε λίγο περισσότερο, και βάλετε και τα όρια σας.

χαρτομαντεία Παρθένος

Δεν φαίνεστε να είστε και τόσο χαρούμενοι, με την πορεία που έχετε πάρει η ερωτική σας σχέση. Μην το παρατηρείτε μόνο, αλλά ενεργοποιηθείτε άμεσα.

zwdia-taro-astra

Ζυγός

Δεν σας ενοχλεί καθόλου πλέον, που ο σύντροφος σας, έχει επαφές με παλιότερες καταστάσεις. Τώρα είστε και καλύτερα μαζί χωρίς γκρίνια.

Σκορπιός

Μάλλον η εποχή σας βρίσκει λίγο μπερδεμένους, με όλα αυτά που τρέχουν στην ζωή σας, και τώρα είναι και το κατάλληλο διάστημα, για να βρείτε λύσεις.

Τοξότης

Μην δίνετε ακόμη την θετική σας απάντηση, σε άτομα που θέλουν να κερδίσουν την καρδιά και την αγάπη σας. Δεν πρέπει να βιαστείτε καθόλου!

zwdia shmera

Αιγόκερως

Όσα έχουν συμβεί μέσα στην σχέση σας, είναι και αυτά που τώρα σας προβληματίζουν, για το πώς πρέπει να κινηθείτε στο από εδώ και μετά.

Υδροχόος

Χωρίς να υπάρχει κάποια προηγούμενη φορά ή επανάληψη ενός λάθος, από την μεριά του συντρόφου σας, δεν μπορείτε εύκολα να τον καταδικάζετε.

Ιχθείς

Οι μέρες είναι γεμάτες από υπέροχες στιγμές και προτάσεις από τους φίλους σας, που θα σας ανεβάσουν σίγουρα το κέφι. Όλα τα άλλα ξεχάστε τα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.