ερωτικη χαρτομαντεία λενορμαν 28.12 Παρασκευή

lenorman

ερωτικη χαρτομαντεία λενορμαν 28.12 Παρασκευή

Η κάρτα λενορμάν της Παρασκευής 18. Ο Σκύλος (Δέκα Κούπα)

Ερμηνεία της Κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό :
– Αισθηματικές αντιζηλίες
– Εκπλήξεις από τα παλιά
– Οικονομική άνεση

χαρτομαντεία προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

zodia-taro-45

Κριός

Δεν θα χρειαστεί από την δική σας την μεριά κάτι περισσότερο, για να τραβήξετε πάνω σας, την προσοχή του ατόμου, που θέλετε να γνωρίσετε πιο προσωπικά.

Ταύρος

Έχετε κάποια ακόμη πράματα που θέλετε να πείτε στον άνθρωπο σας, που όμως ξέρετε ότι πιθανόν και να τον ενοχλήσουν. Δεν πειράζει, τουλάχιστον θα πάρετε τις απαντήσεις σας.

Δίδυμοι

Αυτά που έχετε να εισπράξετε σαν άτομα τις επόμενες ημέρες, είναι αγάπη, οικονομική άνεση αλλά και πολλές εκπλήξεις από τον οικογενειακό σας κύκλο.

zodia-9865

Καρκίνος

Οι φίλοι σας έχουν να σας φέρουν κοντά σε νέες επαφές, που ίσως και κάτω από τις εορταστικές ημέρες, να βρείτε και μια ερωτική συντροφιά.

Λέων

Θα πρέπει να υποστηρίξετε τις σκέψεις και τις προτάσεις σας, μέσα από έργα πλέον καθώς το ταίρι σας, έχει μπει σε μια κατάσταση μόνιμης αμφιβολίας.

χαρτομαντεία Παρθένος

Όσα έχετε κάνει στον δεσμό σας, έχουν γίνει αποδεκτά από τον σύντροφο σας, που θέλει αυτές τις ημέρες να σας κάνει και ένα μεγάλο – προσωπικό δώρο.

zwdia-taro-astra

Ζυγός

Δεν είναι ακόμη το σωστό χρονικό διάστημα, για να περάσετε με το ταίρι σας, σε μια πιο δεσμευτική ερωτική κατάσταση. Ίσως να πρέπει πρώτα να ανέβουν τα οικονομικά σας.

Σκορπιός

Είστε μια ανεβασμένη ψυχολογία, και αυτό έχει ήδη μαγνητίσει πολλά βλέμματα επάνω σας. Κάτι επίσης, από τα παλιά έχει σκοπό αυτές τις ημέρες να σας αναζητήσει.

Τοξότης

Μπορεί στο τώρα να βλέπετε μια απορριπτική τάση, διάθεση από τον σύντροφο σας, για να συζητήσετε για το μέλλον σας, αλλά από τον νέο χρόνο θα υπάρξει κάτι καλύτερο.

zwdia-agnh

Αιγόκερως

Από όλα αυτά που έχει ζήσει, εσείς τώρα έχετε βρει τι και ποιο επιτέλους είναι το ζητούμενο σας για μια νέα ερωτική σχέση. Τα παλιά καλύτερα να τα ξεχάσετε.

Υδροχόος

Ο κόσμος δεν είναι μόνο έρωτες και πάθη. Τώρα που είναι και μια θετική εποχή για το ζώδιο σας, μπορείτε να οργανώσετε πιο καλά τα οικονομικά σας θέματα.

Ιχθείς

Οι υπερβολές στην αγάπη, χαλάνε και την ίδια την ουσία της. Αφήστε τους άλλους να σας δώσουν αυτόν που έχουν και που μπορούν!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.