ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 06.05 Δευτέρα

lenorman

ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 06.05 Δευτέρα

Η κάρτα λενορμάν της Δευτέρας 28. Ο Άντρας ( Άσσος Κούπα )

Ερμηνεία της Κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό :
– Ερωτική εξομολόγηση
– Νέα σχέση
– Ευτυχισμένες στιγμές

χαρτομαντεια λενορμαν Προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

Κριός

zodia-taro-45

Είστε πιεσμένοι χρονικά με όλα αυτά που έχετε φορτωθεί στις πλάτες σας, και έχετε αφήσει στο περιθώριο την οικογένεια και τον άνθρωπο σας, που έχουν παράπονα.

Ταύρος

Περιμένετε από τον άνθρωπο σας να σας δώσει κάποιες λύσεις για το πρόβλημα το μόνιμο που έχει η σχέση σας, με το παρελθόν και όλες του τις δεσμεύσεις.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-0988

Δίδυμοι

Οι ματιές και τα λόγια έρωτα, που έχετε λάβει από ένα φιλικό σας πρόσωπο, το τελευταίο διάστημα, και μάλλον έχετε μπερδευτεί. Οι μέρες θα σας φανερώσουν μυστικά.

χαρτομαντεια Καρκίνος

Οι μέρες έχουν γεμίσει από όμορφες στιγμές με τον άνθρωπο σας, και όλο το υπόλοιπο του κοινό περιβάλλον. Μάλλον κάτι ετοιμάζει για εσάς τους δύο.

Λέων

Πολλά αυτά που έχουν αλλάξει στην σχέση σας. Τώρα με τον άνθρωπο σας είστε πολύ καλύτερα και ίσως και οι συζητήσεις για κάτι πιο σοβαρό να ξεκινήσουν.

zwdia-taro-astra

Παρθένος

Γύρω σας υπάρχει κάποιος που σας θαυμάζει και θέλει να σας μιλήσει για τα ερωτικά συναισθήματα που έχει για το πρόσωπο σας…αλλά και εύχεται να σας κερδίσει κιόλας.

Ζυγός

Πιο ισορροπημένα θα είναι τα πράματα πλέον μέσα στην ζωή του αγαπημένου σας, άρα και η δική σας η σχέση θα πάρει πολύ καλύτερη τροπή.

χαρτομαντεια Σκορπιός

Αποκαλύψεις σημαντικές θα σας κάνει ο άνθρωπος σας. Ούτως ή άλλως καιρό τώρα ζητούσατε να σας λύσει απορίες και να σας μιλήσει για το μέλλον σας.

αγαπη

Τοξότης

Ψάχνοντας λίγο περισσότερο, θα βρείτε όλα αυτά που έχουν συμβεί στο ερωτικό παρελθόν του ατόμου που αγαπάτε, και μάλλον θα εκπλαγείτε πολύ.

Αιγόκερως

Οι συνθήκες που ζείτε με τον άνθρωπο σας, είναι μόνο καλές πια. Τώρα μπορείτε να βρείτε και τα καλύτερα στα εργασιακά σας, που θα συμπληρώσουν την ευτυχία σας.

Υδροχόος

Προσωπικά καλέσματα θα έχετε από κάποια πρώην ερωτική σας ιστορία, που θα σας κάνει να φέρετε στο τραπέζι των συνομιλιών, μια επανασύνδεση.

Ιχθείς

Μέσα στον χώρο της εργασίας σας, υπάρχουν άτομα που ίσως και να μην σας συμπαθούν τόσο πολύ. Τώρα θα πρέπει να δείξετε και το διπλωματικό σας ταλέντο.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.