ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 19.03 Δευτέρα

lenorman

ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 19.03 Δευτέρα

Η κάρτα λενορμαντ της Δευτέρας 35. Η Άγκυρα ( 09 Μπαστούνι )

Ερμηνεία κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό

1 Μόνιμες Δεσμεύσεις
2 Επιτυχίες σε επανασύνδεση
3 Εργασιακή σταθερότητα

zodia-zvdia-22

 

Ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού:

Κριός: Ο λόγος και οι ασταμάτητες πράξεις αγάπης, που προσφέρετε στον άνθρωπο σας, που τον έχουν κάνει να σας βλέπει πολύ πιο σοβαρά, από ότι παλαιότερα.

Καρκίνος: Δεν θα μπορέσετε να κάνετε και καινούργιες εκπτώσεις, στην ήδη υπάρχουσα σας σχέση, απλά και μόνο για να βολέψετε τον άνθρωπο σας.

Ζυγός: Υπάρχουν άτομα κάτω από τον μανδύα της φιλίας, που ίσως και να σας ζηλεύουν. Ίσως και να πρέπει πια να βρείτε τον τρόπο να απομακρυνθείτε.

Αιγόκερως: Θα χρειαστεί προσεχτικά να κάνετε τις όποιες κινήσεις θέλετε, για να ζεστάνετε και πάλι το κλίμα, μέσα σε μια σχέση που τώρα έχει χαλαρώσει.

astrologia-090

ταρώ ημερησιες ερωτικες προβλέψεις ζώδια

ζώδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλέψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας ζώδια

astrologos τα τελευταια νεα της αστρολογίας αστρα και ζώδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζώδια

ζώδια Διαβαστε τα ειδικα θεματα του καθε ζωδιου  

κριος ταυρος διδυμοι  καρκινος 

λεων παρθενος ζυγος  σκορπιος

 τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

Ζώδια του Σταθερού Σταυρού:

Ταύρος: Μην ασχολείστε και μην κάνετε τον γιατρό – ψυχολόγο – μαμά, σε άτομα και συντρόφους, που δεν σας αποδίδουν πίσω κάτι σημαντικό.

Λέων: Οι τελευταίες ημέρες αυτού του μήνα, θα σας φέρουν χρήμα αλλά και έναν παλιό σύντροφο, που με αλλαγμένα μυαλά, θα σας κάνει πρόταση επανένωσης.

Σκορπιός: Μπορεί αυτήν την εποχή, να υπάρχουν κάποια προβλήματα στην ζωή του ταιριού σας, αλλά είναι ευτυχώς προσπεράσιμα άμεσα.

Υδροχόος: Μην φτιάχνετε μέσα στο μυαλό σας σενάρια, που δεν έχουν βάση, Είτε ψάξτε να βρείτε τις αλήθειες, είτε πάρτε το απόφαση και πηγαίνετε πιο κάτω.

taro-zodia-76

Ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού:

Δίδυμοι: Η φυσική σας εξυπνάδα και ερωτισμός, θα φέρουν στον δρόμο σας, έναν νέο έρωτα, που θα σας οδηγήσει σε επίσημη δέσμευση λίαν συντόμως.

Παρθένος: Έχετε παραδοθεί σε έναν νέο έρωτα μεγάλο…που σας κάνει άκρως ευτυχισμένους. Αυτό είναι και κάτι που συμβαίνει και στην άλλη πλευρά.

Τοξότης: Θα αρχίσουν οι εξελίξεις, να τρέχουν προς την θετική κατεύθυνση, μέσα στον δεσμό – γάμο σας, και οι επικοινωνιακές εντάσεις, θα υποχωρήσουν.

Ιχθύς: Υπάρχουν πολλά ακόμη που καταπιέζετε μέσα στην καρδιά σας, και δεν τα λέτε στο ταίρι σας. Κακώς… αυτό είναι και ένας δείκτης παθητικότητας, που δεν σας αρμόζει.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.