ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 19.09 Τρίτη

Lenormard-προβλεψεις

Κοινοποίηση:

ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 19.09 Τρίτη

Η κάρτα λενορμαντ της Τρίτης 06. Τα Σύννεφα ( Ρήγας Σπαθί )

Ερμηνεία κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό:
1) Ξένα πρόσωπα
2) Αδιαφορία ερωτική
3) Εργασία και χρήμα

 

χαρτομαντεια – ζωδια του Παρορμητικού Σταυρού:

zodia-zvdia-22

ζωδια – Κριός: Δεν θα χρειαστεί να πείτε πολλά ακόμη στο άτομο που “νομίζετε” ότι σας ενδιαφέρει. Θα σας έρθουν εκπλήξεις – ειδήσεις… που θα σας αφήσουν με το στόμα ανοιχτό.

ζωδια – Καρκίνος: Μην μακρηγορείτε. Σίγουρα μην επαναλαμβάνεστε. Μην ζητιανεύετε το ερωτικό ενδιαφέρον της άλλης πλευράς. Εν τέλει … μην χαλάτε την εικόνα σας.

ζωδια – Ζυγός: Όλα έχουν τον τρόπο τους. Αυτό που επιθυμείτε είναι να βρεθούν οι σωστές και μόνιμες λύσεις, για να είστε καλά με τον άνθρωπο σας.

provlepsis

ζωδια – Αιγόκερως: Οι θέσεις που διατηρείτε και η κάθετη αντίληψη σας, μέσα στην σχέση ίσως και να έχει πια κουράσει τον άνθρωπο σας.

χαρτομαντεια – ζωδια του Σταθερού Σταυρού:

ζωδια – Ταύρος: Από την ερχόμενη εβδομάδα, θα έχετε συναντήσεις και ειδήσεις… που θα σας μιλούν για μια απρόσμενη επανασύνδεση.

ζωδια – Λέων: Όλα αυτά που έχουν συμβεί μέσα στην σχέση σας, θα πρέπει να τα επανεξετάσετε και να βρείτε τι είναι αυτό που σας τα δημιουργεί.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια – Σκορπιός: Αν δεν ξέρετε που να ακουμπήσετε τελικά την καρδιά σας, παρόν ή παρελθόν, ίσως και τελικά, τίποτα από τα δύο να μην σας συμπληρώνει ιδανικά.

ζωδια – Υδροχόος: Καλό θα ήταν αυτήν την εποχή να μην χαθείτε μέσα σε περιπέτειες και ανούσια φλερτ. Ένας ερωτικός χωρισμός, δεν θα πρέπει να σας χαλάσει την καθημερινότητα.

χαρτομαντεια – ζωδια του Μεταβλητού Σταυρού:

ζωδια – Δίδυμοι: Σίγουρα είσαστε ιδιότροποι σε όλα σας. Αυτό που έχει σημασία, είναι να μείνετε ένα μικρό χρονικό διάστημα μόνοι σας, για να ισορροπήσετε.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zvdia-zwdia-tarw

ζωδια – Παρθένος: Έχετε πολλές και ενδιαφέρουσες γνωριμίες αυτό το τελευταίο χρονικό διάστημα, που ίσως και να σας κάνουν επιτέλους να ξεφύγετε από το άσχημο παρελθόν.

ζωδια -Τοξότης: Τα επικοινωνιακά λάθη που έχετε κάνει προς τον άνθρωπο σας, σίγουρα μπορούν να διορθωθούν αν και εσείς αυτό θέλετε.

ζωδια – Ιχθύς: Όλα τα θέματα που σας απασχολούν σαν ζευγάρι, μπορείτε να τα αντιμετωπίσετε, μόνο μέσα από τον ώριμο διάλογο… Επιτέλους!

zwdia-tarw-zodia-ταρω