ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 20.09 Τετάρτη

Lenormard-προβλεψεις

Κοινοποίηση:

ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 20.09 Τετάρτη

Η κάρτα λενορμαντ της Τετάρτης 12. Η Κουκουβάγια ( 07 Καρό )

Ερμηνεία κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό:
1) Σκέψεις γυναίκας
2) Εξελίξεις με σωστό τρόπο
3) Υπογραφές – χρήματα

 

χαρτομαντεια – ζωδια του Παρορμητικού Σταυρού:

zodia-zvdia-22

ζωδια – Κριός: Η όλη σας περίεργη συμπεριφορά … έχει κάνει τον άνθρωπο σας, να είναι αρκετά προβληματισμένος και να σκέφτεται τα επόμενα βήματα του.

ζωδια – Καρκίνος: Δεν θα χρειαστεί να μείνετε σε αδικαιολόγητη στασιμότητα και μέχρι ο άνθρωπος που σας ενδιαφέρει να σας απαντήσει! Λάθος!

ζωδια – Ζυγός: Αν δεν έχετε κάτι που πρέπει να κάνετε στα υπόλοιπα κομμάτια της ζωής σας, ίσως και να πρέπει να ασχοληθείτε πιο ενεργά με την σχέση σας.

xartomanteia-33

ζωδια – Αιγόκερως: Η σκέψη και η καρδιά σας, είναι γύρω από το παρελθόν που δεν λέτε να ξεχάσετε. Όλα τα άλλα θα γίνουν … εν καιρώ.

χαρτομαντεια – ζωδια του Σταθερού Σταυρού:

ζωδια – Ταύρος: Κάποιος έχετε την ανάγκη να σας γνωρίσει και να σας μιλήσει πιο αναλυτικά – αληθινά για τα αισθήματα του και τις προθέσεις του,

ζωδια – Λέων: Υπάρχει η έκφραση … στους δύο τρίτος δεν χωρεί. Προσέχετε οι αποκαλύψεις είναι κοντά και μόνο σε δύσβατα μονοπάτια θα σας βγάλουν.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια – Σκορπιός: Γενικά είστε κάθετοι σε αυτά που λέτε και κάνετε. Αυτό ίσως και πια σαν μόνιμη στάση ζωής, να πειράζει αισθηματικά την σχέση σας.

ζωδια – Υδροχόος: Ο σύντροφος σας, έχει την βαθιά ανάγκη να σας πλησιάσει πιο πολύ και να μιλήσετε για όλα αυτά … που τον ενοχλούν κατά καιρούς.

χαρτομαντεια – ζωδια του Μεταβλητού Σταυρού:

ζωδια – Δίδυμοι: Δεν θα χρειαστεί να πιέσετε τον άνθρωπο σας, για να σας απαντήσει σε όλα αυτά τα λάθη που έχει κάνει το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-oroskopio

ζωδια – Παρθένος: Μην χάνετε τον χρόνο σας, με προσωπικότητες … που δεν έχουν κάτι σημαντικό να σας πουν ή να σας προσφέρουν.

ζωδια -Τοξότης: Ο σύντροφος σας, έχει και θα σας τα ανακοινώσει κάποια προβλήματα του, και σίγουρα θα χρειαστεί την προσωπική σας στήριξη.

ζωδια – Ιχθύς: Μπορεί να έχετε κουραστεί από το περιμένετε αυτόν που αγαπάτε … αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι μέσα σε αυτόν τον μήνα θα έχετε ειδήσεις.

zodia-zvdia-75