ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 21.03 Τρίτη

Lenormard-προβλεψεις

Κοινοποίηση:

ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 21.03 Τρίτη

Η κάρτα λενορμαντ της Τρίτης 07. Το Φίδι ( Ντάμα Σπαθί )

Ερμηνεία κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό:
1) Λάθος ερμηνείες
2) Σκέψεις και λόγια
3) Νέες επιχειρηματικές κινήσεις

 

χαρτομαντεια – ζωδια του Παρορμητικού Σταυρού:

zodia-zvdia-22

ζωδια – Κριός: Είσαστε μέσα στα νεύρα και δεν έχετε καθαρή σκέψη. Μπορεί τελικά αυτή η σχέση που έχετε και ο εν λόγω σύντροφος, να μην σας ταιριάζουν.

ζωδια – Καρκίνος: Έχετε μπει σε έναν μονόδρομο συναισθημάτων, που μόνο σε αδιέξοδο θα σας πάει. Σκεφτείτε πάντα και τα δικά σας συμφέροντα, επιτέλους.

ζωδια – Ζυγός: Οι κινήσεις και τα λόγια που εισπράττετε από ένα φιλικό – κοινωνικό πρόσωπο, δεν είναι αθώα. Ίσως υπάρχει και μια ερωτική απόχρωση σε όλο αυτό.

ζωδια – Αιγόκερως: Τα λόγια σας έχουν γοητεύσει κάποιον από τα οικεία σας περιβάλλοντα. Μέσα στις επόμενες ημέρες, θα υπάρξουν και οι αποκαλύψεις.

prodosia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

χαρτομαντεια – ζωδια του Σταθερού Σταυρού:

ζωδια – Ταύρος: Πολλά τα αισθηματικά δώρα που έχετε ήδη προσφέρει στον άνθρωπο σας. Αυτό που περιμένετε είναι η σχετική ανταπόδοση. Λίγη υπομονή.

ζωδια – Λέων: Μπορεί στο τώρα να είστε πολύ κουρασμένοι, από τα πάνω και τα κάτω μέσα στην σχέση σας. Από την νέα εβδομάδα, όλα θα ισορροπήσουν..

ζωδια – Σκορπιός: Οι πρωτοβουλίες που έχει πάρει το ταίρι σας, σας έχουν τρομάξει. Το τελευταίο που θέλετε, είναι χιλιομετρικές αποστάσεις στο μεταξύ σας.

ζωδια – Υδροχόος: Κάποιος σας έχει βάλει στο ερωτικό του στόχαστρο. Ίσως και ήδη αυτό να το έχετε καταλάβει. Μέσα στον μήνα, θα έχετε και τις αποκαλύψεις.

karma

χαρτομαντεια – ζωδια του Μεταβλητού Σταυρού:

ζωδια – Δίδυμοι: Μην εκθέτετε τον εαυτό σας αισθηματικά σε άτομα, που μέχρι τώρα δεν σας έχουν πει κάτι ανάλογο. Μπορεί να είναι και οι λάθος σας επιλογές.

ζωδια – Παρθένος: Θα πρέπει κάποια στιγμή, να κάνετε έναν προσωπικό απολογισμό. Αν τελικά δεν είστε ευχαριστημένοι, κάτι να τροποποιήσετε.

ζωδια – Τοξότης: Είσαστε ανάμεσα σε παρελθόν και μέλλον. Αυτό που έχει την σημασία του, είναι άμεσα να πάρετε την σωστή απόφαση, πριν κάποιος πληγωθεί.

ζωδια – Ιχθύς: Συστηματικά ο άνθρωπος σας, σας απορρίπτει με διάφορους τρόπους. Αυτό δεν είναι δείκτης αγάπης. Πάρτε τα μέτρα σας, και μη χάνετε τον χρόνο σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarot-tarw-03