ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 21.04 Κυριακή

lenorman

ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 21.04 Κυριακή

Η κάρτα λενορμάν της Κυριακής 29. Η Γυναίκα ( Άσσος Μπαστούνι )
Ερμηνεία της Κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό :
– Αισθηματική ένωση
– Ευτυχία σε ζευγάρι
– Επαγγελματική αλλαγή

χαρτομαντεια Προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

Κριός

zodia-taro-45

Αυτά που έχουν γίνει και ακουστεί, για τον πρώην σας, ίσως και να είναι κάποιες τεχνητές του υπερβολές για να σας τραβήξει και πάλι την ερωτική προσοχή!

Ταύρος

Θα αιφνιδιαστείτε, από όλα αυτά που θέλει κάποιος να σας πει! Είναι λοιπόν τα αληθινά του συναισθήματα και προσπαθεί να σας τα εκφράσει διακριτικά.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-0988

Δίδυμοι

Δεν μπορείτε να πιέσετε τελικά κανέναν. Τα ερωτικά θέματα είναι λεπτά, και πρέπει να αφήσετε το άτομο που σας ενδιαφέρει, να κάνει πρώτο τις κινήσεις του.

Καρκίνος

Οι εκπλήξεις θα είναι πολλές για την ερωτική σας σχέση, καθώς μια σειρά από τυχερά γεγονότα θα σας ενισχύσουν στο να πάρετε αποφάσεις μόνιμες με το ταίρι σας.

Λέων

Η καρδιά σας, είναι σίγουρα μοιρασμένη ανάμεσα, σε παρελθόν και παρόν. Τώρα ειδικά που και τα δύο σας αναζητούν και θέλουν να σας ξανα-κατακτήσουν.

zodia-zwdia-9988

Παρθένος

Θέλετε στον εαυτό σας τελικά να δώσετε χρόνο, για να σκεφτεί τι πρόκειται να γίνει σε αυτήν την σχέση, που τελικά όλα πάνε λάθος. Το ίδιο θα πράξει και ο άνθρωπος σας

χαρτομαντεια Ζυγός

Είστε μόνοι και μέσα σε σχέση ταυτόχρονα. Αυτό είναι κάτι σίγουρα θλιβερό για το ζώδιο σας, που μέσα στον μήνα αυτόν, θα πρέπει να έχει ξεκαθαριστεί.

Σκορπιός

Σε αυτήν την σχέση, υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός, και μάλλον τώρα έχετε φτάσει σε ένα σημείο, να πρέπει να διαλέξετε ποιανού τις αποφάσεις θα ακολουθήσετε.

zodia-88

Τοξότης

Ελπίδες για επανένωση θα έρθουν και πάλι στην επιφάνεια, με τον πρώην σας, μέσα από μια τυχαία συνάντηση. Μπορεί και κάτι αυτήν την φορά να έχει αλλάξει.

Αιγόκερως

Δεν σας ακουμπούν τα λόγια των τρίτων, για την ιδιαίτερη αισθηματική σας ζωή. Τώρα αυτό είναι και κάτι που το έχετε καιρό τώρα ξεπεράσει, και δεν σας νοιάζει καθόλου.

Υδροχόος

Ευχάριστα είναι τα λόγια, που έρχονται από τον άνθρωπο σας που τώρα, έχει αρχίσει και λειτουργεί καλύτερα και όπως ακριβώς το είχατε σκεφτεί εσείς.

Ιχθείς

Από όλα αυτά που βλέπετε γύρω σας, ίσως και κάποιες φορές μονολογείτε ότι μπορεί να είστε και τυχεροί, που τελικά είστε ελεύθεροι αισθηματικά!

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.