ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 22.04 Σαββάτο

Lenormard-προβλεψεις

Κοινοποίηση:

ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 22.04 Σαββάτο

Η κάρτα λενορμαντ του Σαββάτου 07. Το Φίδι ( Ντάμα Σπαθί )

Ερμηνεία κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό:
1) Λεκτικές εντάσεις
2) Ερωτική αδιαφορία
3) Επικοινωνιακές διαφορές

χαρτομαντεια – ζωδια του Παρορμητικού Σταυρού:

zodia-zvdia-22

ζωδια – Κριός: Οι σκέψεις και τα συναισθήματα σας, έχουν πολλά σκαμπανεβάσματα και αυτό έχει να κάνει με τον γεγονός, ότι δεν αισθάνεστε ασφάλεια μέσα στην σχέση σας.

ζωδια – Καρκίνος: Τα επόμενα βήματα σας, καλό θα ήταν από τώρα, να τα συζητήσετε με τον άνθρωπο σας, που έχει και αυτός κάποια πράματα να σας προτείνει.

ζωδια – Ζυγός: Είσαστε οι τυχεροί της εποχής, με τις περισσότερες ερωτικές κατακτήσεις. Ακόμη και αυτοί που είναι καιρό μόνοι τους θα βρουν το σωστό ταίρι.

ζωδια – Αιγόκερως: Μπορείτε να συγκεντρώσετε τις δυνάμεις σας και να κάνετε τις τελικές σας προτάσεις, στο άτομο που σας ενδιαφέρει. Το αποτέλεσμα θα σας δικαιώσει.

κατινα

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας

astrologos τα τελευταια νεα της αστρολογιας αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

χαρτομαντεια – ζωδια του Σταθερού Σταυρού:

ζωδια – Ταύρος: Εσείς και η υπομονή σας θα σας δώσουν αυτό που ζητάτε. Το άτομο για το οποίο ενδιαφέρεστε, θα σας πλησιάσει και θα σας αποδώσει αυτά που ζητάτε.

ζωδια – Λέων: Όλα μπορούν να βελτιωθούν μέσα από τις συζητήσεις που κάνετε με τον σύντροφο σας. Ακόμη και οι παλιές παρεξηγήσεις, θα υποχωρήσουν.

ζωδια – Σκορπιός: Δεν έχει κανένα τελικά νόημα να παραδεχτείτε τα λάθη σας, και μετά από λίγο …να τα επαναλάβετε ελαφρά την καρδία!

ζωδια – Υδροχόος: Οι επόμενες ημέρες, θα σας φέρουν σε μια καλύτερη επικοινωνιακή συνεννόηση με τον άνθρωπο σας. Ίσως και σε κάτι περισσότερο.

tarw-taro-xartomanteia

χαρτομαντεια – ζωδια του Μεταβλητού Σταυρού:

ζωδια – Δίδυμοι: Μην κάνετε πειράματα με τον άνθρωπο σας. Είναι μια εποχή που θα πρέπει μέσα σε σχέσεις, να κινήστε μόνο με τακτ και διπλωματία.

ζωδια – Παρθένος: Μπορεί στο παρελθόν να είχατε κάποιες άτυχες στιγμές με τον άνθρωπο σας, αλλά αυτό είναι κάτι που μέσα από την προσπάθεια σας, μπορείτε να το διορθώσετε.

ζωδια – Τοξότης: Μην ακούτε τι λένε οι άλλοι για την σχέση σας. Εσείς είναι που θα πρέπει να κινητοποιηθείτε και να βρείτε τα σημεία, που πρέπει να βελτιώσετε.

ζωδια – Ιχθύς: Δεν έχετε όλο το δίκιο τελικά εσείς. Μιλήστε αυτές τις καλές ημέρες, με τον άνθρωπο σας και θα δείτε ότι όλα μπορούν να ισορροπήσουν.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

lenormand (1)